Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:))
bu ne güzelll bir haberrrr :)))
ben sana demiştim ama dimiiiiii :))
hissediyorummmm ikimizde de varrr bekle sabret demiştimmmmmmmmm :))
ayyy inanmıyorummmm nasıl mutlu oldummm anlatamammmm :))
bugün keyifsizdim biraz bu haberrr nasıll günümü güzelleştirdi anlatamammmm.... :))))
tebriklerr bebeğimmmmmmmmmmm
gunaydın kızlar ben hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:))
bu ne güzelll bir haberrrr :)))
ben sana demiştim ama dimiiiiii :))
hissediyorummmm ikimizde de varrr bekle sabret demiştimmmmmmmmm :))
ayyy inanmıyorummmm nasıl mutlu oldummm anlatamammmm :))
bugün keyifsizdim biraz bu haberrr nasıll günümü güzelleştirdi anlatamammmm.... :))))
tebriklerr bebeğimmmmmmmmmmm
kuzum işte ağırlaşıyorum gittikçe her gün daha yorgun halsiz iştahsız uyanıyorum canım senn değerindeki artışta çok güzelll yazdım yazdımm ama gitmedi bakalım bu gidecek mi :)
kızlar guzel dıleklerınız ıcın hepınıze cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkur ederm...bende okadar cok mutluyum kı anlatamam..........adtım gecıkmıştı ıdrar yaptım cıkmadı bılıosunuz.......ama hala adetım gelmeyınce kan testıne gıttı dun deıl oncekı gun işten cıkınca...hemde dewlet hastenesı acılıne.........orda pozıtıf cıkınca dun kendı doktoruma gıttık oda test yaptı dgerım 12 saat gecmesıne ragmen baya yukselmıştı...haftaya tekrar gelın dedı sımdıden gozukmez dedı.....
kızlar guzel dıleklerınız ıcın hepınıze cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkur ederm...bende okadar cok mutluyum kı anlatamam..........adtım gecıkmıştı ıdrar yaptım cıkmadı bılıosunuz.......ama hala adetım gelmeyınce kan testıne gıttı dun deıl oncekı gun işten cıkınca...hemde dewlet hastenesı acılıne.........orda pozıtıf cıkınca dun kendı doktoruma gıttık oda test yaptı dgerım 12 saat gecmesıne ragmen baya yukselmıştı...haftaya tekrar gelın dedı sımdıden gozukmez dedı.....
bakalım bizlerde bu ay o mutlu haberi alacakmıyız :)))
alacaz canım.. soğan kürü nasıl gidiyo:)