- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
bebeğimm o çokk önceydiii :) en son cumartesi günü gittik ya :) hemencecik büyüyorlar hep bulgur mu kalacak :)
benimkidee fasulyee olmusmudurr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğimm o çokk önceydiii :) en son cumartesi günü gittik ya :) hemencecik büyüyorlar hep bulgur mu kalacak :)
o zaman alttan baktırmammm..
benimki biraz manyakda sağı solu belli olmazz :)
annecim canın hic birsey cekmedigi zamanlar bi kase yoğurt al onu yeee mis gibi sonra bi güzel uyu dinlen hadi senin enerjiye ihtiyacın var bak tum gece nerdeyse uyumamışsın annesi
benimkidee fasulyee olmusmudurr
yok annem sennki şimdi bulgur tanesidir :) fasulye gördükten sonra çok çabuk büyüyorlarmışş :) bir ay sonra vücut boğumlu görecekmişiz :)
benn gideyiimm yiymm yogurrttt saoll bebeğimm ilginn icinnn muucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :))) balımm benimm
cok optummmm canım benimmmmmmmmmmm afiyet bal şeker olsun ikinizede sanade bebişinedeee cok optummmmm dikkat et kendine tutkummm
yavrumm beniimmm yaaa kıyamamm :)
canım benımde o aralar 25 ınde catladı dıye dusunuorum...ozaman eger hamışsem benımkıde cıkarmıkı ya
ya ıcım daralıo benım akıbetım ne kı.........
bence sen bugünde bekle.ikinci günün bugün dimi?yarın yap mesela :)seninde değerin düşün çıkabilr :)
ya ıcım daralıo benım akıbetım ne kı.........
evett canımm dikkat etmeye başlıcaamm artıkk :) herşeyy yicemm :) ben kaçtımm şimdii öptmmmmmmmmmmmmm :)
bebeğimm yapma ama böyllee yarınn olsun hayırr olsun azıcık beklemen lazımm inşallah bebişin sennle :)
iiyi olacak Allah'ın izniyleee iyiiiii :)))
içini ferah tuuttt:)
ya bole deynce sen ıcımı bı heyecan kapladı canım gercekten hamişmıyım ben ya...of kafayı yıcem...ewet gecıkmede bugun 2.gun canım....
bel agrın warmı canım yada sen öğrenmeden once warmıydı
hastanelerde ne war sankı 5 te daha kapanıo gece musaıtız ışte napalım sınır oluorum ya
bence sen bugünde bekle.ikinci günün bugün dimi?yarın yap mesela :)seninde değerin düşün çıkabilr :)