fbcan gözün aydın şükür bak hç beklmdn oldu bk tekrar inş kucağnada alcksn lekelrde olmyckk çok sevndm yaa ne güzel bir ay bu
sıra bizde canım regln bittimi_ ? ne durumdasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fbcan gözün aydın şükür bak hç beklmdn oldu bk tekrar inş kucağnada alcksn lekelrde olmyckk çok sevndm yaa ne güzel bir ay bu
canımm bence kendini çok dinleme..hepimiz aynısını yaptığımız için zaten böyle oluyor..
benim sana tavsiyem,
ben bunu bu ay yaptım ve hamile kaldım..
doktora gittim aslında ama sen doktora gidemeyeceğin için adetin bittikten sonra 10.günden itibaren başlayıp gün aşırı ilişki yaşayın.taa ki 24.güne kadar.24.günden sonra isterseniz bikaç kere daha yapabilirsiniz.
zaten bu söylediğim zaman içinde yumurtlaman gerçekleşiyor.
yumurtlama olduğunuda şöyle anlayabilirsin.. kasıklarında ağrı olur ve beyaz uzamayan uhu gibi sümük gibi akıntın gelir.işte o zaman anla ki yumurtluyorsun
ayrıca sürekli bebek düşünme ve sürekli eşinle bunu konuşma..kafana takma..başka şeylerle ilgilen.ilişki esnasında bebek düşünme.ve asla ama asla olmayacak diye de düşünme..düşün ki bu ay herşey güzel..mesela kitap oku.çalışıyorsan daha çok işinle ilgilen.çık gez dolaş..kafanı dağıt kısacası. kendini strese sokma ve sokacak durumlar yaşatma kendine. akışına bırakınca olumlu olunca ve bide ovülasyonu zamanı denk gelince olay bitti..gerisi Allah'ın takdiri artıkk..
inan bana benim böyle olduu.. en rahat ayımdı.. hep mutluydum çok şükür..
o yüzden bunlar çok önemli canım
beslenme hakkındaa biseyy demedii bendee sormadımm erkenn diyee sıvı çokk önemlii tetler yaptıı cuma hemm onun icinn gel dedi
eee az kalmışşş kuzummmm :) şurda cumaya kaç gün var sankiiii
maşallahh değer süperrrr..
inşallah benimde iyi çıkarrrrr
bende tam muayeneyi soracaktım.nasıl baktı???
kubrakkkk ve tutkummmmmmmm anneler bugun nasılllllll neler hissediyolar
kubrakkkk ve tutkummmmmmmm anneler bugun nasılllllll neler hissediyolar
Benim doktor biraz hep iyi haber vermek isteyen bi doktor :) ben de pek karismadim gecen sefer :) ama bu kez solicem alttan muayene istemedigimi
sıra bizde canım regln bittimi_ ? ne durumdasın
ben adetm biter bitmez başlıyorz çalışmalara.bi gün arayla yapıyorz.adete on kala bırakıyorz.önceki aylarda çok iyi anlıyordm çatladığını ama bu ay hiç anlayamadım.evet ben çok kafama takıyorm ya.bu seferde adet olursam gelecek ay akışına bırakacm inşallah hiç düşünmicem.çok sağol canm benim içimi rahatlattın.inşallah bebeğin sağlıklı,eli ayağı düzgn hayırlı bi evlat olur
dahaa cok yeni alttan bakmamı z lazımm dadii utanıyorukk cekiniyorumm dedim istemediimm :)) tamamm dedii erkek dr cokk iyi ama :) ultrasonn baktıı karındaann görunmedii keretaa :)
şuann cokkk iyi veeee heyyycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Daha giremedim kiii doktora :)
Gorunmez canim daha ya benimki cok minik alttan muayen ettirmeyeyim bu sefer diyorum ya ne dersiniz
evet kuzum sırf o kan vermeler yüzünden artık hastaneye gitmek istemiyorum bıktımm valla her ay 5 tüp kan alıyorlr benden artık pazarlık yapcam yarım yarım alsınlar kollarım mosmor olduu ... birde ne için aldıklarını da bilmiyorum alıyorlar bakıyorlar testler süper diyor o kadar bari söyleseler içim yanmayacak .... cuma git bakalım ne diyecek cumaya kadar 2000 olacak :)
canımmm hoşgeldnnnnnn :))
bugün iyiyim ama biraz yorgun hissediyorum kendimiii..morall süperrr :))
bitek değerim belli değil onun sonucunu bekliyorummmmm :// 5 te çıkacakmış taaa
alttan baktırma şu an canım ben korkuyorum hep bu alttan muayaneden gerek yokk ama alttan bakınca görünürdü
2000 gecerr bencee cenımm gece 1 de 1083 du buğun 12 de 1400 :) ben netten bakıcamm sonuçlaraa ornekk no yu aldımm
dahaa cok yeni alttan bakmamı z lazımm dadii utanıyorukk cekiniyorumm dedim istemediimm :)) tamamm dedii erkek dr cokk iyi ama :) ultrasonn baktıı karındaann görunmedii keretaa :)
Allah en güzel en kolay hamimileligi nasip etsin bu güzel annelere tek nefeste kucağınıza alırsınız inşallah canım yaaaaaaaaa annesinin kuzusu gelecekkkkkk heycannnnnnnnnn olsun zatennnnnnnn kıyamam