- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
yaaa deseneee benim doktor da alttan bakacakkkk (((
sevmiorumm alttan bakılmasını yaaa (
mecburr deilsinkii canımm banaa baktırmıcaamm dedim bişey demedii özeline bakkk minnnakk kuş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başımmdaaa agrımasaaaa keskeee
canım benim bundannnnn sonnraaaa cok cok iyi ol inşallah sende bebeginde hicccccc merak etmeee iyi cıkıcakkkk annesiiiiiiiiiiii bak anne ben yanındayımmmm durumda cok iyi dicekkkkkk 5 te yazzzzz burda olmasam bile geçer bakarım hadi en hayırlı haberi al inşallah akşam üstü
iyi yapmışsın kuzum ben pek takip etmiyorum o değerlere doğum hastanesine gidiyorum ya tek tek ilgileniyor zaten kadın hatta ben ilk cumartesi günü kan verdim normalde pazartesi alacaktım çünkü 1e kadar çalışıyorlardı doktor 3 te öğrenip beni aramıştı :) sonuçları doktorlada paylaş ama
evett canımm sonuçlarr icinn cumaa gell belkii görunur dedi
akışına bıraktım canım vücudumdaki değişiklikleri yazarım söylersiniz o testler stres yapıyo şimdilik kalsın :))9sen al testlerini birlikte takip edelim bebeğim..
madem doktor bakmıyor bizde kendimiz bakarızzz.. ))
benm eşim duysa girdiğimi zaten neti kapatır bilmiyo ki yazık..:))) stres yapmamaya çalış canım ben de denicembenm eşim bu siteye faln girmemi istemiyo.girersen ovülasyon testi almam diyo :)) ben göğüslermde bisürü damar buldum artık sen düşün. iki ay önce adetm tab beş gün geçti,midem bulnıyodu,sabahları başım dönüyodu faln faln..tam doktora gittim sıra bulamdm gerri gedlm hastalandm.inşallah bizde en kısa zamanda hamile kalırız. benim bat 15 ocak.bakalım ne oolacak :))
Kuzum ben dusukten dolayi acikcasi tama ne zaman yumurtladim bilmiyorum 17-19ve 21de iliski oldu sonra grip oldum yine 24unde baktim yumurta aki gibi akintim var hemen o aksam yine oldu ama hangi gun tam yumurtlama oldu dollenme ne zaman oldu onu hic hesaplayamiyorum
uykunu alabildin mi canım erken uyanmadın dimi
saol canım benimmmmmmmmmmmmmm..,
Rabbim sanada nasip etsinn en iyisini e sağlıklısını en tosuncuğunuu en tatlısınııı :)
tamam sonucu alınca yazarım bebeğimmm :)
mecburr deilsinkii canımm banaa baktırmıcaamm dedim bişey demedii özeline bakkk minnnakk kuş :)
dun geceyii nerdeyseee hastanedee geçirdimm zatenn
inşallah görünür kuzum benim sıpa tam fasulye gibi şimdi :)
Kuzum ben dusukten dolayi acikcasi tama ne zaman yumurtladim bilmiyorum 17-19ve 21de iliski oldu sonra grip oldum yine 24unde baktim yumurta aki gibi akintim var hemen o aksam yine oldu ama hangi gun tam yumurtlama oldu dollenme ne zaman oldu onu hic hesaplayamiyorum
kıyamam sanan ama senin artık dinlenmen lazım uykunda mı yok gec biraz uzan dinlen hatta uyu buarada yemeklerini ye ihmal etme canımsın
bebekimm alttan muayane yaptırma gerek yok bir hafta daha beklersin çok çok
kubra sakın alttan baktırma ultrasonda gozukmeden canım tehlıkelı dıye duydum hep..bakalım derse kabul etme
canıımm hic bişeyy istemiyoo kii ama uyucamm birazdaan :)
eee hanii bulgurduu