bi test sonucu çıksaydı ona göre randevu alacaktım ama..şimdi o kadın da tekrar ister mi yarın bakmak için acaba?
o aşamaları hıc bılmıorum canım ama bence ıster kendı bı tahlıl yapar ona bakar..ben olsam ole yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi test sonucu çıksaydı ona göre randevu alacaktım ama..şimdi o kadın da tekrar ister mi yarın bakmak için acaba?
Aradın mııı?
durum nedir?
bide ne dersin ben yarın mı gideyim cumartesi mi?
ya yarın gidersem ve alttan bakmak isterse durumum uygun değil
Kubossss seni bekliyorummmm
canım aradım bı başka yerrı orasıda telı acmıo..nese beklıcem....sıkıldım yaaaaaaaaa.......sonucun bız netten cıkmadan bellı olsaydı cok ıyı olurdu
geldim canımmmmmm :)
gerildim ama..test yaptırdığım yerde ilaçlama yapılmışş..şimdi sonuçlara bakılmıyormuşşmuşşş..
6dan sonra öğrenebilirmişimmmmmm
kadını paylamamak için zor tuttum kendimi.. ://////
geldim canımmmmmm :)
gerildim ama..test yaptırdığım yerde ilaçlama yapılmışş..şimdi sonuçlara bakılmıyormuşşmuşşş..
6dan sonra öğrenebilirmişimmmmmm
kadını paylamamak için zor tuttum kendimi.. ://////
allahım sabır ya sabır ...sansa bak ya...yarın anca oğrencez yanı
koskoca yenimahallede kan verecek yer yokk..lazım olsalar olmazlar,lazım olmasalar bi dünya olurlarr..
Offffffffffffffffffff (((((
bir sonucumu öğreneyim ben ne yapacağımı biliyorummm..
sayıcam ağzıma geleni..
ya nasıl hastanesin..başlarım senin ilaçlamana..ilaçlama tatil olan gün olurrr..çalışılan günde ilaçlama mı olur..
hoş hata bendee.. ne gidiyorsun oraya salak kafaa...
aynen ya napım okadar bekledım yıne beklerım yeterkı hamış olayım
bir sonucumu öğreneyim ben ne yapacağımı biliyorummm..
sayıcam ağzıma geleni..
ya nasıl hastanesin..başlarım senin ilaçlamana..ilaçlama tatil olan gün olurrr..çalışılan günde ilaçlama mı olur..
hoş hata bendee.. ne gidiyorsun oraya salak kafaa...
Tamam canm sakin ol sonucu yazburayaa ben simdi gidiyorum gelirimm okurumm
sakın ol canım bak bebeış etkılenır sonraa
evitt doğruu bebiş var bende dimiii :)))