Erkek kardeşimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende oğlumu kaybettiğim zaman bi başın sağolsun deme nezaketinde bulunmayan herkesi sildim. Sizde öyle yapın. Benim çocuğuma değer vermeyene ben hiç vermem. Kardeşim bile olsa

hem de ben annenizi takdir ettim. Kendi anneme benziyor. Bir kere olsun yengemin gönlünü kırmadı. Ben o zamanlar ergendim, yengemle kavga ederdim bazen. Annem bana kızardı beni haklı bulsa bile yengeme laf etmezdi. Çünkü ne olursa olsun o el kızı. Bana kızsa ben unuturum ama o unutmaz. Annem vefat ettiğinde de yengem kahroldu o kadar seviyordu annemi.
Siz de araları iyiyken, haftada üç gün görüşüyorlarken araya girmeyin. Anneniz belli ki ben üzüleyim yeter ki oğlum evinde mutlu olsun diye düşünüyor onaylamadığı şeyler olsa da ses etmiyor. Ki belli ki kardeşiniz de eşiyle mutlu. Eğer kızla konuşmak istiyorsanız araya aracı koymayın, arkasından da çekiştirmeyin

Arabayla evin aşağısına kadar gelip asansörle bir kat çıkıp merhaba demedi.
Erkek kardeşime söyledim. Çok ayıp ediyor hiç söylemiyor musun geldiğimi biliyor dedim.

Şunu yapan, sürekli annesini kardeşini bana ayıp ediliyor diye dolduran bir insanın çok da masum olduğunu sanmıyorum ben.
Kardeşiniz dolduruşa gelen biri olsa şu cümlelerin nelere sebep olabileceğinin farkında olmadığınız gibi farkında olmadığınız başka şeyler de yaptınız büyük ihtimalle gelinin yüzüne karşı.

Kuaför, arkadaşlarla eğlence vs sizi davet etmesi gereken ya da arayıp "ya kusura bakmayın, yanlış anlamayın ihihi" diye şirinlik yapması gereken şeyler değil zaten. Sizin kayınvalidenizi aramış olmanız doğru olanın bu olduğu anlamına gelmiyor.

Kaybınız için başınız sağ olsun. Doğumda ve kaybınız olduğunda aramalıydı. Bu konuda haklısınız.
Açık açık bir tartışma, yüz yüze bakılamayacak seviyede bir kavga geçmemiş aranızda. Yaptığı ayıp.
Ben olsam ben de aramam şu saatten sonra.

Kimseye karşı kimseyi doldurduğum yok. Aramızda bişey de geçmedi. Onlar zaten birlikte mutlular olsunlar da. Ben zaten uzaktayım. Artık bebeğim de var gidip gelemem. Bir telefon kadar uzaklarında olayım istedim. Arada bir bayram seyran. Onu da çok görmüşüm demek ki! Ama eminim ki burda atıp tutanların başına aynı şey gelmiş olsaydı burda 90 tane konu açarlardı.

Öncelikle başınız sagolsun Rabbım kucaginizdaki evladiniza ömür versin. Ben olsam doğumunda cenazemde aramayan bir kişiyi tamamen yok sayarım. Bence kardeşinize ve annenize sormanız hata. Yok saymak en güzeli. Buraya konu açmanız bile saçma. Kız sizinle görüşmek istemiyor. Nokta. haketmeyen insan için kendinizden ailenizde darlamayın. anneniz en doğrusunu yapiyor karışamamakla ve müdahale etmemekle.

Annem maalesef benimle birlikteyken kıza kızıp sinirlenip yanyana geldiğinde de süt dökmüş kediye dönüp ayağına kadar yemeğini çayını getiren birisi
E ne var bunda? Kız annenize misafirliğe gittiyse tabi ki anneniz ikramını yapacak. Anne gittiğinde de gelin servis yapıyordur.

Sürekli annem iyi davranıyor annem alttan alıyor diye annenize söyleniyorsunuz. Kızın annenizle bir sorunu yok sizinle var belliki. Soruyorsanız kendiniz sorun sizin için çok önemliyse. Onun dışında annenizi ve kadının kocasını doldurup durmayın.
O sizin abiniz ya da kardeşiniz olabilir ama o kadının da kocası, diğeri de kaynanası. İlla araları bozulsun istiyorsunuz resmen, hiç az değilsiniz valla.

Yok konu açmazdım ben. Muhatabımı karşıma alıp sorunun ne olduğunu, farketmeden kıracak bir şey mi yaptığımı sorardım teee en başta, annemi ve kardeşimi araya koymadan.

Belli ki bir şeylere kızılmış ve sizin (karşılıklı) maalesef çok zayıf iletişim becerilerinizle gerilim tırmanmış, başsağlığı dilememeye kadar varmış.

Gelin sütten çıkmış ak kaşık demiyorum ama siz de değilsiniz.

Benım görümceme cok benxıyorsunuz. Öncelikle bu devırde hala kv ıle kuaföre gitmekmi kaldı. Kız ıstedıgı makyaj sanatcısına ıstedıyle gider. Bende bu konuda sorun yasayıp sok olmustum. Nişan düğün dönemi o koşturmacada size zaman ayırmaması gayet normal. Üstüne daha o zamandan eşinden ettiğiniz lafı duyduysa soğumustur sızdrn. Benım hıc kötü nıyetım yokken neden eşimi doldurdu duye. Aramıyo aramıyoda sen arıyor musun? Sadece kardeşini annenı alttan alttan işlemişsin. Benım eşim kardeşiniz gibi cevap verip sonra söyleneni bana söylüyor. Artık nasıl güvenebılırım yüzüme gülenler arkamdan konusunca

Doğum yaptığınızda ve düşük yaptığınızda araması gerekiyordu onun dışında ben gelinin haksız olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşlarıyla eğlence yaparken size haber vermek zorunda değil ki kız kıza takılmışlardır. Sizi isteseler zaten haberdar ederlerdi. Bence siz çok yüz göz olmak istiyorsunuz gelin de takmıyor. Sizi 2 olayda da araması gerekirdi o konularda hatalı ama diğer konuları siz abartıyorsunuz. O gelin sizin arkadaşınız veya kardeşiniz değil asla da olamaz. Siz de onu aramayın boş verin,gitsin. Bu kadar kafaya taktığınıza değmez

M
Baş sağlığı bu neden bahsediyorsunuz siz! Başın sağolsun de ablama diyince karısını ezdirmiş olmuyor, düşünemeyene düşün demiş oluyor.
Mecbur mu kuaförünü size sormaya???O onun insanlık dışı hareketi siz de aramazsınız olur biter.Gelinler sizin tapulu malınız değil bu arada.Kardeşiniz çok ama çok iyi yapıyor karısına karışmamakla akıllı adam✌

Katılıyorum bu devirde görümce ile kuaföre,eğlenceye gitmek mi kaldı? Kimse yapmıyor artık bunları yapan da zorunluluktan yapar.

Bebeğinizi kaybetmişsiniz başınız sağ olsun. Ben olsam silerdim. Bebeğinizi kaybetmişsiniz bi arayıp basınız sağ olsun demek zor olmamalıydı. Sadece kardeşin eşini değil, haydi kardeş eşi el kızı ya kardeş ve anne. Kardeşim ve annemi de silerdim.

Siz yazdığınızı tekrardan bir gözden geçirinİnsanları yönetemezsiniz...Gelin çok akıllı kızmış helal olsun. Annenizle muhabbeti de daim olsun

Kardeşi adam gibi adam karısını ezdirmiyorO artık iki kişi yani eşi ve kendisi.Bi de yoldaki çocuğu,oooh miss.Ağzının tadı bozulmasın çocuğun.
Ama eşi yarın bir gün ihanet etse kardeşine gider ağlar. El kızına o kadar güvenilmez. Böyle kardeşler genelde eşlerinden darbe yiyiyorlar. Kaç kişiye şahit oldum.

Erkek kardeşimin eşi demen zaten başlı başına kötü belki yaşlarınız yakın ama yengen oluyor sende görümce o sana karşı böyle olabilir kimseyi değiştiremezsin bana sorarsan bence anneni sorun etmiş belli birşeyler yaşanmış aralarında annene karşı olan bu tavrı uzaklaşmayı sanada yapmış annende 3 gün yiyip içse bile bir tavrı var belli kaş göz yapmış arkadaşlarına birşeyler konuşmuş birşeyleri bekleyebilirsn ama erkek kardeşini arayıp hesap soramazsın senin biraz abartı olmuş haklı olabilirsin ama erkek kardeşin şiddette uygulayabilir bu ne rahatlık arıyorsunuz her yapmadıgı birşeyde arayacakmısın sen yakın ol o uzak kalsın

Başınız sağ olsun.
Bence gelinle samimi olmayın boş verin.
İnanın samimiyet sorunu da beraberinde getiriyor. Bir anda kötü olabiliyorsun.
Mesafe güzel şey bana göre. Samimi olursan beklentiye girersin, ne kadar az görürsen o kadar gözüne batmaz yaptıkları.

Kaybınızda aramaması nasıl bir insan olduğunu gösterir. İnsan tartıştığı insana bile baş sağlığı dileyebiliyor. Beni aramayanı ben hiç aramam.

Ben olsam, hem annemle hem de gelinimizle mesafeli olur hiçbir şeyleri de beni ilgilendirmezdi. El gibi yaklaşırdım.

Kuaförmüş vs öyle şeylere de takılmayın.

Kardeşin arpasını eksik etmemiş ondandır..

Konuşmuyorsa konuşma. Gelmiyorsa gitme oldu bitti gitti..

Tüm hata erkek kardeşinde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…