Ama annem çok otoriter kadın gerçekten bir şey söyleyemiyorum söylediğim zaman da çok kızıyor bana aramız açılıyor
Bu durumda evlenince eşiniz üzerinizde otorite kurarsa ve her istediğini size dayatırsa da susup oturacaksınız öyle mi.
Bütün yazılanları yazdıklarınızı okudum, baştan sona falso, düşünce yapınız istekleriniz çok enteresan,
adetleri ben değil annem istiyor diyorsunuz ama karşı da çıkamıyorsunuz aramız bozuluyor bana kızıyor diye,
daha okuyorsunuz ama iki kez gördüğünüz biriyle evlenme kararı alıyorsunuz,
ya bu arada yanlış anlaşılmasın ufak tefek adetlere karşı değilim yapılır hoşluk olur anı olur falan ama
arada +1000 km yol var ablacım vallahi günah :) ayrıca yukarıda bir üyenin de dediği gibi gelin kız olarak
nişanlı ailesini ebesini dedesini sizin de ziyaret etmeniz gerekiyor, bu konuda ne düşünüyor anneniz :)
siz keşke sizin örf adetlerinizi soluksuz yapacak kendi yörenizden biriyle kalkışsaydınız bu işe.
Öyle ya da böyle evlenmesine evlenirsiniz de sonrası vahim, evlilikten sonra elinizde bütün bu dayatmalardan dolayı
size bilenmiş bir eş ve ailesi kalacak, sonra uğraş dur. Dışardan bir göz olarak söylüyorum ki bence yanlış bir evliliğin
arefesindesiniz. Bir değil bir kaç kez daha düşünün derim naçizane.