Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece iki kez mi yüz yüze görüştünüz nişanlınızlaŞimdi şöyle ki bir arkadaş vesilesiyle tanıştık yüzyüze iki kere geldik birincisi aileler tanışacaktı o yüzden ikincisi de nişan için geldiler o kadar başka da hiç doğru düzgün görüşmedik sadece telefonda.. Aileme düşkün biriyim ama anneme çok fazla onu çok özlerim.. Nişanlım tekstil işini yapıyor yani kendi işleri onların olduğu yerde yaşayacağım bende ayrı bir evde ne kadar İstanbulda yaşamak istemesem de işi orada olduğu için pek bir şey söyleyemiyorum ben kendim çalışmıyorum okumaya devam ediyorum onun haricinde öyle yani
Evet ailəsi ilə birlikte iş yapıyor ama ne yapabilirim ki görüşme imkanı olsaydı çok uzun süreler görüşürdükNasıl ya? Sadece 2 kere yüz yüze görüştüğünüz biriyle evlilik mi düşünüyorsunuz gerçekten? Nasıl güveniyorsunuz bu kadar? Bu şekilde kimse kimseyi tanıyamazki. Tekstil işinde nişanlınız ailesiyle beraber mi çalışıyor yani? Konu her açıdan falso.
EvetSadece iki kez mi yüz yüze görüştünüz nişanlınızla
Siz bu evlilik işini bir daha düşünün. Böyle evlilik mi olur? Adamı tel den ne kadar tanıdınız ettiniz?Şimdi şöyle ki bir arkadaş vesilesiyle tanıştık yüzyüze iki kere geldik birincisi aileler tanışacaktı o yüzden ikincisi de nişan için geldiler o kadar başka da hiç doğru düzgün görüşmedik sadece telefonda.. Aileme düşkün biriyim ama anneme çok fazla onu çok özlerim.. Nişanlım tekstil işini yapıyor yani kendi işleri onların olduğu yerde yaşayacağım bende ayrı bir evde ne kadar İstanbulda yaşamak istemesem de işi orada olduğu için pek bir şey söyleyemiyorum ben kendim çalışmıyorum okumaya devam ediyorum onun haricinde öyle yani
Yok zaten bunu dile getirmiştim bahsetmiştim geleneklerden falan o da ilk defa duyduğunu söylemişti böyle şeyi ondan sonra da hiç bahsetmedim2 3 saatlik yer olsa gelmek duser tabiki ama hem uzak hemde herkesin olduğu gibi onlsrinda geleni gideni bayram telaşesi var muhakkak.. eger bi bohca vs alisverisi yapilmayacaksa bence gelmelerine gerek yok arayip hal hatir sormak bayramlasmak onlara duser tabiki erkek tarafi olarak ustlencekler bazi seyleri ama dedigim gibi yakin olsalar gelsinler baya yolda var uzak yani sabah gelelim aksam donelim durumu olsa yine gelmeliler ama dedigim gibi herkesin kosturmacasi var... yada nişanlınla konus gel demek davet etmek size dusmez onlarin gelelim demesi gerekir oncelikle dusunmesi gerekir yani ama nişanlinla aran nasil bilmiyorum konus istersen mesela gelseniz ne iyi olur hem seni gormus olurum hem aileler bayramlasir bizim buralarda adetlerde boyledir sen ne dusunuyosun gibi danişir gibi konusabilirsin bence..
Niye öyle söylüyorsunuz ki '(Siz bu evlilik işini bir daha düşünün. Böyle evlilik mi olur? Adamı tel den ne kadar tanıdınız ettiniz?
Her gün yeni bir şeye şaşırıyorum
Siz hatayı en başında uzak mesafe ilişkisi seçerek yapmışsınız zaten. Hem okul okuyorsunuz daha. Şehirler arası mesafe çok fazla. Üstelik nişanlınız ailesiyle birlikte çalışıyor. Maddi konuda sorunlar olması,ailesinin müdahale etmesi kaçınılmaz bir durum. Keşke aynı şehirden olan biriyle tanışsaymışsınız. Siz neden İstanbul'da yaşamak istemiyor olmanıza rağmen bunu kabul ediyorsunuz? Yaşanılacak şehir ortak alınması gereken bir karar. Kendi konfor alanınızdan çıkıp onun için farklı şehre taşınmayı,orda yaşamayı göze alıyorsunuz. Peki o sizin için neler yapıyor ya da yaptı? 2 kere görüştüğünüz biriyle evlilik düşünmeyin bence. Bu ilişkinin sonunu pek iyi göremiyorum.Evet ailəsi ilə birlikte iş yapıyor ama ne yapabilirim ki görüşme imkanı olsaydı çok uzun süreler görüşürdük
Ya nerde olursak olalım aslında adetlerimiz ezelden boyledir de eskisi gibi uyulmuyor maalesef.. sen soylemissin madem bahsetmissin daha ne dicen ki onlar dusunmeliler sen stres yapma dusunup dusunupYok zaten bunu dile getirmiştim bahsetmiştim geleneklerden falan o da ilk defa duyduğunu söylemişti böyle şeyi ondan sonra da hiç bahsetmedim
Evet evde misafir edecektik ki daha önce de kaldılar aslında bir otele vs gitmek istediler ama ailem izin vermedi.. Ayrıca Bursa da doğup büyüdüm ama babamdan dolayı başka yerde yaşıyoruz şuandaGelse misafir edecek misiniz aynı evde? Nerede kalacaklar? Ve hani bursalıydın
Lütfen öyle söylemeyin ben çok düşünen bir insanım ve çok düşününce farklı yerlere gidebiliyor konu kafamın içinde.. Hayırlısı olsun bakalım teşekkür ederim size deSiz hatayı en başında uzak mesafe ilişkisi seçerek yapmışsınız zaten. Hem okul okuyorsunuz daha. Şehirler arası mesafe çok fazla. Üstelik nişanlınız ailesiyle birlikte çalışıyor. Maddi konuda sorunlar olması,ailesinin müdahale etmesi kaçınılmaz bir durum. Keşke aynı şehirden olan biriyle tanışsaymışsınız. Siz neden İstanbul'da yaşamak istemiyor olmanıza rağmen bunu kabul ediyorsunuz? Yaşanılacak şehir ortak alınması gereken bir karar. Kendi konfor alanınızdan çıkıp onun için farklı şehre taşınmayı,orda yaşamayı göze alıyorsunuz. Peki o sizin için neler yapıyor ya da yaptı? 2 kere görüştüğünüz biriyle evlilik düşünmeyin bence. Bu ilişkinin sonunu pek iyi göremiyorum.
Bursa da doğup büyüdüm bazen gidip geliyoruz ama babamdan dolayı başka yerde yaşıyoruz şuandaSiz hani Bursalıydınız![]()
İkinizin yaşları kaç peki? Hayal dünyasında yaşamıyoruz. Evlilik ciddi bir konu. 2 görüşme ile nişanlılık evlillik hoppala olmaz bu işler yani. Gerçekçi ve mantıklı olmak gerekir. Sık sık görüşmeden, sadece telefonda konuşarak ilişki yürütmek çok saçma . Neden uzak mesafe ilişkisi tercih ettinizki? Her hafta sizi görmeye gelen sevgiliniz olsa daha iyi olmaz mıydı?Lütfen öyle söylemeyin ben çok düşünen bir insanım ve çok düşününce farklı yerlere gidebiliyor konu kafamın içinde.. Hayırlısı olsun bakalım teşekkür ederim size de
Gelenek diyorsun ama ilerde eş ailesi ile yaşamak bizim geleneğimizde var, biz erkek çocuk yanında kalırız, gelin bize bakmak zorunda deseler? Böyle şeyleri Kabul edeceksen ısrar et gelenekler için. Diğer türlü iki yüzlülük olur.Yok zaten bunu dile getirmiştim bahsetmiştim geleneklerden falan o da ilk defa duyduğunu söylemişti böyle şeyi ondan sonra da hiç bahsetmedim
Benim 26 onun 29.. Tanımaya çalışıyorum halen de ailesiyle telefonda konuşuyorum keza o da aynı şekilde sık sık sohbetler muhabbetler oluyor bende çok isterdim yanımda olsun ama ev bakıyor şuanda İstanbul gibi bir yerde de ev bulmak çok çok zor ve gerçekten küçükler istediğimiz gibi yok..İkinizin yaşları kaç peki? Hayal dünyasında yaşamıyoruz. Evlilik ciddi bir konu. 2 görüşme ile nişanlılık evlillik hoppala olmaz bu işler yani. Gerçekçi ve mantıklı olmak gerekir. Sık sık görüşmeden, sadece telefonda konuşarak ilişki yürütmek çok saçma . Neden uzak mesafe ilişkisi tercih ettinizki? Her hafta sizi görmeye gelen sevgiliniz olsa daha iyi olmaz mıydı?
Geleneklere tamamen karşıyım bunları söyleyen annemGelenek diyorsun ama ilerde eş ailesi ile yaşamak bizim geleneğimizde var, biz erkek çocuk yanında kalırız, gelin bize bakmak zorunda deseler? Böyle şeyleri Kabul edeceksen ısrar et gelenekler için. Diğer türlü iki yüzlülük olur.
O zaman gelmeli mi gelmemeli mi diye düşünme. Anne gelenek diyip durma, yarın birgün erkek çocuk ana babaya bakar bizde geleneğimiz deseler ne olacak, karıştırma geleneği de geç gitsin. Annen bence gelsinler bir bilezik taksınlar diye düşünüyor olabilir? Bilemedim. Ama bunun ucu ilerde sana dokunabilir yine dikkatli ol.Geleneklere tamamen karşıyım bunları söyleyen annem
Bence siz kendinizi hep geri plana atıyorsunuz gibi geldi bana. Nişanlınızın ev bulmasından önce düşünmeniz gereken bir sürü şey var. Siz doğu bölgesinde yaşıyorsunuz. Daha önce hiç büyük şehirlerde yaşadınız mı? Bulunduğunuz şehir küçük mü? Nişanlınızla kültürleriniz uyumlu mu ?Benim 26 onun 29.. Tanımaya çalışıyorum halen de ailesiyle telefonda konuşuyorum keza o da aynı şekilde sık sık sohbetler muhabbetler oluyor bende çok isterdim yanımda olsun ama ev bakıyor şuanda İstanbul gibi bir yerde de ev bulmak çok çok zor ve gerçekten küçükler istediğimiz gibi yok..
Bizim aile aslında kim ne der kafasında çok o yüzden bu şekilde konuşuyorlar millet ne söyleyecek diye arkamızdan ödleri kopuyor ama inanın benim hiç umrumda değilO zaman gelmeli mi gelmemeli mi diye düşünme. Anne gelenek diyip durma, yarın birgün erkek çocuk ana babaya bakar bizde geleneğimiz deseler ne olacak, karıştırma geleneği de geç gitsin. Annen bence gelsinler bir bilezik taksınlar diye düşünüyor olabilir? Bilemedim. Ama bunun ucu ilerde sana dokunabilir yine dikkatli ol.