Erkek kardeşimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeğeni ölünce bile saçma sapan davranacak ne olmuş olabilir? Hadi diyelim çok büyük olaylar oldu, bana göre bu konu apayrı bir noktada...ne bildiklerini bilmiyorum ama belli konularda bi b.k bildikleri yok bence.
Kardeşi aramış ama sanırım. Gelin aramadı diye söyleniyor konu sahibi.

Ben her şeyin bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Normal şartlarda adam karısına hak vermese diretir ara et diye. Demek ki haklı bir durum var ortada.

Konu sahibinde de iletişim kurma konusunda problemler olduğunu düşünüyorum.

Ne alaka ne kadar üslupsuz ve patavatsız birisiniz. Gözümü kulağımı kapatıp oturcak mıyım bazı şeyleri sorgulamak elbette hakkım

Sorgulamak isteyen kırk kere bu gelini arar sorardı. Yazdıklarının hiçbir yerinde "gelinle konuştum" gibi bir şey yok. Tek yaptığın geline haber yollamak. Bu gelin hayalet mi sadece kardeşin ve annen görüyor, konuşuyor.

Yaşadığın süreç elbette korkunç ve üzücü başın sağolsun. Ama girdiğin beklenti doğru değil. Hem kardeşin hem eşi sana mesafe koymuşlar. Annen bile sana-eşine baş sağlığı dilenmediğinde üç maymunu oynamış.

Seni bu kadar zaman daha kaç zaman önce sınır çizip, yok sayanlar için beklentiye girmen hata. Bırak naparlarsa yapsınlar. Kardeşin ve eşi seni yok sayıyor, sen de yok say.

Görüşmek istemiyor belliki. Muhtemelen çevresinde eş ailesiyle sorun yaşayan insanları görüp mesafeli olmanın daha iyi olacağını düşünüyordur. Bebeğinizi kaybettiğiniz zaman bile aramadiysa yapacak birşey yok sizde onu aramayın.
Ama sizin de hatanız şu; neden kardeşinizi ve annenizi doldurmaya çalışıyorsunuz? Onların baskısıyla sizinle iyi olabilirmi sizce? Yada olsa memnun olur musunuz? Kendi gönlüyle beni arayip sormayan insanı niye gidip millete şikayet edeyim? O sizinle görüşmüyor diye anneniz ona cephe alsın istiyorsunuz resmen.

Haklısın aslında... Annesinin üzüldüğü falan da yok, kardeşinin huzuru kaçmasın diye gelin hanımın bebek gibi totosunu yıkamadigi kalmış bir tek.
Annem maalesef benimle birlikteyken kıza kızıp sinirlenip yanyana geldiğinde de süt dökmüş kediye dönüp ayağına kadar yemeğini çayını getiren birisi

Çok haklısınız

Reactions: MFF
Benim yengem böyleydi Kudra, ortada bir sıkıntı yokken bile saçma sapan davranırdı, dayım da hep sessiz kalırdı çünkü hakkından gelemezdi. Annemler abimin huzuru kaçmasın diye herşeye susarlardı vs vs.
Dayım rahmetli oldu, artik kendisinden haber dahi almıyoruz. Hayatımızın muhtemelen en huzurlu dönemleri.

Doldurmaya çalışmadım ki hiçbir zaman. Benim bilmediğim bişey mi var neden böyle diye sordum sadece yoksa ben de kendi evimde kendi huzuruma bakıyorum

Bence mevzu görüşmek istememek değil. Her baş sağlığı dilediğimiz, geçmiş olsun dediğimiz insanlarla aktif olarak görüşüyor muyuz? Şahsen ben görüşmüyorum.
Yedi kat yabancı olsun, düşmanım olsun kaybı olana baş sağlığı dilerim. Bu insanlıktır, kim ne derse desin. Maalesef hem gelin hanım hem de kardeşiniz kendini yetiştirememiş. İnsanlık olarak eksik kalmışlar.

Siz kardeşinizi arayın. Kardesinizle iletisiminizi koparmayın derim. Ama doğumda ölümde aramayan birinin akrabalığından ne hayır gelecek.artik o kişiyi umursamayın.

Amaaan çok fazla takılmışsınız. Arayın tebrik edin geçin. Herkes kendine yakışanı yapar.

Reactions: MFF
Doldurmaya çalışmadım ki hiçbir zaman. Benim bilmediğim bişey mi var neden böyle diye sordum sadece yoksa ben de kendi evimde kendi huzuruma bakıyorum
Ama ısrarla annenize sormuşsunuz neden böyle davranıyor diye. Gidip kıza hesap sorsun istiyorsunuz. Doğru olan sizin gidip kızla konuşmanız. Annenize haftada 3 kez yemeğe geliyorlarsa demekki onunla araları iyi. Yazınızdan bu gidip gelmelerden bile rahatsız olduğunuzu anladım ben. Hep el üstünde tutulan onlar demişsiniz çünkü.

Rahat bırak kızı öfff ben fenalaştım okurken.Sende arama sadece hayırlı olsun dersin nezaketen.Çok mu önemli görüşmek gelinle ya da o da görümce ile,mecbur mu?

Fesat resmen

Gelin değil de kardeşinizde problem var ya. Ne demek kocaman insan ben mi söyleyim. Söyle bi zahmet. Kardeşiniz sizi saymıyor ki eşi saysın.
Kardeşi adam gibi adam karısını ezdirmiyorO artık iki kişi yani eşi ve kendisi.Bi de yoldaki çocuğu,oooh miss.Ağzının tadı bozulmasın çocuğun.

Kardeşi adam gibi adam karısını ezdirmiyorO artık iki kişi yani eşi ve kendisi.Bi de yoldaki çocuğu,oooh miss.Ağzının tadı bozulmasın çocuğun.
Baş sağlığı bu neden bahsediyorsunuz siz! Başın sağolsun de ablama diyince karısını ezdirmiş olmuyor, düşünemeyene düşün demiş oluyor.

Fesat derken? Annemle aralarının iyi olması neden beni rahatsız etsin? Okuduğunuzu anlamış olsaydınız annem benimleyken onların arkasından sallayıp onlarla yanyana gelince de benim arkamdan sallayan birisi. Şahsen benim iki çocuğumun arası bozuk olsaydı anne olarak bu tutumdan vazgeçip anne olarak aralarına müdahale ederdim. Evlat olarak bu beklenti içinde olmam da bu konuda en doğal hakkım. Saçma sapan insanlara ters taraftan bakıp çamur atmak fesat damgası yapıştırmadan önce okuduğunuzu anlayın.

Annem maalesef benimle birlikteyken kıza kızıp sinirlenip yanyana geldiğinde de süt dökmüş kediye dönüp ayağına kadar yemeğini çayını getiren birisi
Burda hatalısınız çünkü annenizi geline karşı dolduruyorsunuz. En başta neden mesafe koydu bilmiyorum, ama bu tavrınızı sezdiğinden de uzaklaşmış olabilir. Keşke kimseyi araya sokmadan kendiniz konuşsaydınız.

Baş sağlığı bu neden bahsediyorsunuz siz! Başın sağolsun de ablama diyince karısını ezdirmiş olmuyor, düşünemeyene düşün demiş oluyor.
Burası öyle bi yer ki insan şok oluyor neden birden fesat oldum, aile olmayı dışlanan olmayı istemediğim için mi, ya da evladını kaybetmiş bir anne olarak nezaketen düşmanımdan bile gelen telefonun en yakınlarımızdan neden gelmediğini sorguladığım için mi. İnsanlar kafayı yemiş cidden!

Karısının yeğeninin vefatı için başsağlığı dilemeyecek kadar ailesini umursamayışı sorun değil mi gerçekten? Allah korusun sizin ailenizde böyle bir kayıp olsa ve eşiniz umursamasa aman ağzımızın tadı kaçmasın mı diyeceksiniz, yoksa siz de evlenince ailesini silenlerden misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…