agziniza saglik..yazdiktan sonra okudum hislerime tercuman olmussunjz....Ve cehalet.. Arap kafası.. Ortadoğu kafası. Bundan bin sene önce konuşulan şeyler bunlar.. insan erkek çocuğu olacak diye niye övünsün ki zaten? Övünmeniz gerekiyordu da alçakgönüllü oldugunuz için mi övünmediniz? Lutfettiniz. 9 yaşındaki çocuğun soruları ayrıca kafa yorulmasi gereken oldukça endişe verici bir vaka.. aileniz urartulardan kalma tarihi eser niteliği taşıyor. . Allah affetsin..
en dogru yorumu siz yazmissiniz... tebrik ederim.. bu kadar kisa ve oz aciklanamazdi...Yaw bu dertmi?
Hem de nasil dert. Boyle aile ortamlarinda buyuyen cocuklar kiz olsun erkek olsun. cok yanlis etkileniyor.Yaw bu dertmi?
en dogru yorumu siz yazmissiniz... tebrik ederim.. bu kadar kisa ve oz aciklanamazdi...
Biz dogulularda var kiz dogurunca degersiz olunyorsun erkek dogurunda havalaniyorsun.. Ilk kizim oldu ikinci hamileligimde ikiz ogullarim oldu esim bana daha cok deger vermeye basladi
Allah razi olsun canimİlginç ama bu erkeklerde hep var sanırım... erkek adamın erkek evladı şeklinde...
ALLAH daim etsin. Hep mutlu olun
ben de buna takıldım küçücük kız nasıl erkek çocuğu olur diye araştırma yapıyorailen ve yetiştirdikleri nesil çok cahil. kusura bakma. 9 yaşında yeğenin gibi. beyinler yıkanmış resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?