- 18 Haziran 2016
- 217
- 124
- 18
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan benim de ikinci oglum yani ayni seyi bana da diyorlar. Oğlan deyince olsun saglikli olsun da keske kiz olsaydi falan herseyi duydum yani olmayani olsaydi diyorlar bence. Millet bi garip cinsiyet begenmiyor kimse.bir de şöyle tipler var kız bebek bekliyorum dediğinde... olsun önemli olan sağlıklı olmasıı.. olsunluk bir durum var sankiii. evladın kızı erkeği olmaz.. rabiim sağlık versin hayırlı ömür versin..şunu anlayabilirim kızı vardır da bir tane de erkek olsun der bu çok normal ya da tam tersii... Rabbim böyle cinsiyet ayrımı yapan cahillerden korusun herkesi.
Kız doğuramadın da çok normal değil. İnsanın elinde mi cinsiyetBenimde ilk erkek oldu benim ailem kız istiyordu ablamın 2 oğlu vardı bi kız doğuramadın deriz abim her kontrole gittiğimde arardı cinsiyeti belli oldumu diye hatta erkek diyince tamam kapat telefonu demişti ama tabiki çok seviyor oğlumu. 2. De kız çok şükür sağlıklılar.
Ailenin tavrı saçma olmuş.
Kız doğuramadın da çok normal değil. İnsanın elinde mi cinsiyet