• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek cocuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi nisaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızı olan erkek çocuk ister, erkek çocuğu olan kız çocuk ister , bu çok normal.
Normal olmayan , cinsiyet ayrımı yaparak bunu istemek.

Siz üzmeyin kendinizi. Isteyen istediğini konuşsun. Allah hayırlı evlat kılsın.

Bastan asagi seviyesiz bir muhabbet...
Cahillerin arasinda kalmissin arkadasim, allah yardim etsin.

Bilgilerinize baktım yanlış anlamayın ancak ablanız da lise mezunu ve tekstille uğraşıyorsa 4 çocuk ablanıza maddi manevi olarak fazla. Sırf erkek cocuk ihtimali için 4 kız çocuğunu kötü şartlar ve psikolojide yetiştirmeyi anlamıyorum.

Ne bu milletteki erkek çocuk sevdası anlamıyorum. Ya sağlıklı çocuklar osun en önemlisi bu değil mi. Erkek, kız ne farkeder ?
Anlaşılan aileniz biraz erkekçi . Kıskançlık olmuş sanırım. Boşverin siz. Hayırlı sağlıklı bi evladiniz olur inşaAllah.

benimde bir kızım iki oğlum var 3.hamileliğimde iki eltimde kesin kız deyip durdular bende kısmet hayırlı sağlıklı olsun dedim ama erkek olduğunu öğrenince çok bozulmuşlardı cinsiyetin ne önemi var hayırlı sağlıklı evlat olsunlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah amin

Böyle konuları okudukça yıllarca evlat hasretiyle tutuşan,bu uğurda maddi-manevi zorluklar çeken insanların adına ben utanıyorum. Allah hiç arattırmıyor 2-3 çocuk veriyor millet yok kız yok erkek ve bu konu birde dert olarak görülüyor.Allah'ın verdiğine burun kıvırmak nedir? İnsan cidden korkar. Ablanızın kızlarına yazık kafalarını saçmalıklarla doldurmuşlar,siz de bunu niye dert edindiniz ki? Allah gerçekten kimsenin başına dert vermesin,millet bu zamanda evlat bulduğuna şükrediyor bazıları ise cinsiyeti dert ediyor.

Ve cehalet.. Arap kafası.. Ortadoğu kafası. Bundan bin sene önce konuşulan şeyler bunlar.. insan erkek çocuğu olacak diye niye övünsün ki zaten? Övünmeniz gerekiyordu da alçakgönüllü oldugunuz için mi övünmediniz? Lutfettiniz. 9 yaşındaki çocuğun soruları ayrıca kafa yorulmasi gereken oldukça endişe verici bir vaka.. aileniz urartulardan kalma tarihi eser niteliği taşıyor. . Allah affetsin..

su cinsiyet ayrimciligi ne zaman bitecek aceba? siz bile oglum olucak diye hava atmadim yazmissiniz kac kere... hava atilacak bir sey degil zaten. hava atmak ne demek ki? anlamiyorum anlayamiyorum... aileniz de siz de cok tuhafsiniz...

Ve cehalet.. Arap kafası.. Ortadoğu kafası. Bundan bin sene önce konuşulan şeyler bunlar.. insan erkek çocuğu olacak diye niye övünsün ki zaten? Övünmeniz gerekiyordu da alçakgönüllü oldugunuz için mi övünmediniz? Lutfettiniz. 9 yaşındaki çocuğun soruları ayrıca kafa yorulmasi gereken oldukça endişe verici bir vaka.. aileniz urartulardan kalma tarihi eser niteliği taşıyor. . Allah affetsin..
agziniza saglik..yazdiktan sonra okudum hislerime tercuman olmussunjz....

Bir kizim var 6 aylikda hamisim yine kiz esimle hayalimizdi iki kizimiz olsun cok cok sevindik butin aile sevindi.6 yil sonra kavustuk ilk kizimiza buda surpriz yumurta oldu ansizin.kiz bambaskadir yani esim iki prenses babasi olucam diyor zaten kizina asik.evladin erkegi kizi olurmu ikiside canindan bir parca ikiside evlat.erkek dogurunca hava atanlara da aciyorum ve cok cahil geri kafali insanlar.saglikli olsun yeter hep duamdir saglikli ver Rabbim.saglikla alin kucaginiza

Neymış bu erkek cocuk sahıbı olma derdi arkadas
Erkek olunca noluyormus anlamadım kı
Madalya takanı gormedım soyu kurumak üzere olanı da gormedım

Bence sız o cevrenızdekılerle muhattap olmayın cok cahillermiş
Saglıkla sıhhatle büyüsün bebısınız ınsallah

Bu çağda bu kafa...

Yani ne denir ki...

Biz dogulularda var kiz dogurunca degersiz olunyorsun erkek dogurunda havalaniyorsun.. Ilk kizim oldu ikinci hamileligimde ikiz ogullarim oldu esim bana daha cok deger vermeye basladi

İlginç ama bu erkeklerde hep var sanırım... erkek adamın erkek evladı şeklinde...

ALLAH daim etsin. Hep mutlu olun

İlginç ama bu erkeklerde hep var sanırım... erkek adamın erkek evladı şeklinde...

ALLAH daim etsin. Hep mutlu olun
Allah razi olsun canim
Yaslaninca erkek cocuk bakiyor diye daha cok seviliyor
Halbuki fark etmiyor kiz erkek ayni bencede

ailen ve yetiştirdikleri nesil çok cahil. kusura bakma. 9 yaşında yeğenin gibi. beyinler yıkanmış resmen.
ben de buna takıldım küçücük kız nasıl erkek çocuğu olur diye araştırma yapıyor
anne kızının bebeğine sevinmiyor diğer kızının oğlu olmadığı için üzülüyor laf çarpıyor

Back