Erkek cocuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi nisaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah hayırlı uğurlu etsin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin önemli olan sağlık cinsiyet in hiç önemi yok milletin lafını takma hamileliğinin tadını çıkar :)

Allah size bir can emanet etmiş ! Bu nasıl şükürsüzlük nasıl kıymet bilmezlik...Bu tip konularla burda yıllarca çocuk sahibi olmaya çalışmış,tonlarca hormonla cebelleşmiş ağlamış insanların yaralarını deşiyorsunuz .Eli ayağı normal zekası olan sağlıklı bir çocuk için maddi manevi her şeyi göze alıyoruz,ben bu kadar acı çekerken ablam bana çıkıp ,oğlanlar şöyle olur kızlar böyle olur diyecek ha! Adamın alnını karışlarım .Her çocuk tektir,özeldir,biriciktir...

Düşmanın var mı diyenlere erkek kardeşim var diyorum ne demek ya
Allah ailenize akıl fikir versin
Ve Rabbim size hayırlı evlat nasıp etsin

İnan benim de ikinci oglum yani ayni seyi bana da diyorlar. Oğlan deyince olsun saglikli olsun da keske kiz olsaydi falan herseyi duydum yani olmayani olsaydi diyorlar bence. Millet bi garip cinsiyet begenmiyor kimse.

Ayrımcılığın dibine vurmuş aileniz.

Erkek kız torun nasıl ayırt edilir anlayamadın torun işte ya canından kanından bir parça. İşi baya cahilliğe vurmuşlar. Aile içinde mevzu baya dillendirilmis ki artık çocuklar konuşur olmuş. Size tavsiyem bu zamanlarinizı bunları düşünerek geçirmeyin. Stressiz sağlıklı bir hamilelik diliyorum size.

İlk çocuktan sonra herkes karşı cinsiyeti istiyor normal olarak erkekse kız kızsa erkek.
Benim de çevremde var öyleleri kızı bulmak için 2. 3. 4. çocuğu yapan
Tam tersi de var haliyle.
Ama doğu toplumlarına özgü bir anlayışla erkek çocuğunu üstün tutmak ilkellikten başka birşey değil.
Evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı olur.
Böyle erkek erkek diye tutturan ve ayrımcılık yapanlar ilerde oğullarından darbe yiyor.
En yakın örneği rahmetli anneannem. 3 oğlu olup oğullarına tapan biriydi.
Sonuç, bir oğlu ile küs öldü, diğer ikisi de bahanelerle ilgilenmediler.
Teyzelerim bebek gibi baktı...

Aileniz cidden cahil. Erkek çocuk doğuruyorsunuz diye kıskanmışlar. Ayıptır yahu yıl 2017 artık, kraliyet ailesi değilsiniz sonuçta erkek kız önemli değil, sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun size, önemli olan bu. Ailenize de aynen böyle söyleyin, daha fazla konuşturtmayın bence.

İnsanlar yıllarca bir evladım olsun anne olayım diye yanıp tutuşuyor. Ben de bunlardan biriyim. Afedersin O bebeğin b.kunu bile aradım. Allah a çok şükür tüp bebekle hamile kaldım. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin. Kız evlat erkek evlat ayrımı yapanlara sinir oluyorum. Yok kız çok başka yok erkek çok başka evladın kızı erkeği olur mu?

Ülkemizde genelde bir erkek çocuk doğurma egosu diye bir şey var .. belli ki sizin nede olsa bir tane var diye kardeşinizinde erkek isteği var diye böyle olmuş. Allah herkesin gönlüne göre versin siz boşverin sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah.

kız oğlan ne farkeder ya!!!

evlat evlattır....

umarim o kiskananlar hayirsiz bir erkek evlat sahibi olurlar ve burunlarindan gelir, erkek-kiz cocuk ayriminin ne kadar yanlis oldugu ortada olmasina ragmen bazi insanlar laftan anlamiyor ve bazi seyleri yasayarak ogrenmeleri gerekiyor.

Ailen gerçekten çok kıskanç. Bilhassa ablan. Hiçbirinin lafını takma. Hamileliğin tadını çıkar.

İlk oğlum oldu. Sonra hamile kalınca çevremdekiler inşallah kız olur dediler. Valla sağlıklı olsun farketmez dedim. Şükür çok sağlıklı bir oğlum oldu. Keza drlar onun sağlıksız olabileceğini söyleyip kürtaj demişlerdi bi düşün.

Sonra kazara hamile kaldım. Annelik içgüdüsü sanırım oğlum olacak diye hissettim. Millet yine inşallah kızın olur dedi. Ben yine sağlıklı olsun da gerisi boş dedim. Sonra karnımda öldü bebişim ve o da erkekti.

Artık çocuk istemiyorum. Halaaaa da bana bi tane daha yap belki kızın olur diyorlar. Böyle diyenlere oldu şimdi sipariş vericem diyorum. Bunalttılar. Zorla doğurtcaklar. Hani illa bi kıxım olsun da demiyorum ki. Kime ne. Boşver sen de.

Sevincekleri yerde ettikleri laflara bak ya. Nasıl bir kıskançlıksa nasıl bir hasetse hamile bir bayana cocugunun cinsiyeti icin laf sokuluyor yazık.

Aile boyu kafayi yemissiniz kusura bakmayin saglikla eksiksiz kusursuz dogsunda bu zamanda evladin kizi erkegimi var te Allahim hayirli evlat olsun kiz olsa ne erkek olsa ne

Benimde ilk erkek oldu benim ailem kız istiyordu ablamın 2 oğlu vardı bi kız doğuramadın deriz abim her kontrole gittiğimde arardı cinsiyeti belli oldumu diye hatta erkek diyince tamam kapat telefonu demişti ama tabiki çok seviyor oğlumu. 2. De kız çok şükür sağlıklılar.
Ailenin tavrı saçma olmuş.

Gerçekten bu kafa yapısında insanlar var mı derdim vallahi de varmış inanılmaz.Evlat bu ya evlat ,kızı erkeği değil sağlıklısı, hayırlısı olsun evladın.Pes dedim okurken saçmasapan cümleler.Ufacık kız çocuğunun aklını dahi yıkamışlar cahil cahil konuşmalarla.

Kız doğuramadın da çok normal değil. İnsanın elinde mi cinsiyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…