- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumuna katılıyorum. Bence de arkadaş 2 erkek evlat konusunda daha fazla tezahürat bekliyormuş ondan kafasına takmış bunları. Ortada sorun morun göremiyorum.Ben bu konuşmalarda ne kıskançlık gördüm ne de laf sokma. Ama içten içe galiba sizde erkek çoçuğun daha önemli olduğunu düşünüyorsunuz. Anneniz kız kardeşinizede size de aynı şeyleri söylemiş. Yani üzerinde çok durulacak bi konu değil. Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza aldırsın.
Yook cok sukur saglikli bi gebeliğin var.Kusura bakmayın ama sizin bebek dusmemismiydi öyleyse hemen hamile kalıp nasıl 23. Haftalık olmuş beynim yandı.
Benimde 2 kızımdan sonra bir oğlum oldu amannnn görseniz muhabbetleri Ölmüşüm oğlan için ,rahat et demeler, erkek ya karısına nasıl bakıyor diye eşime satasmalar , kız gibisi varmı demeler ....
Evet kız gibisi varmı ?erkek gibisi var mı?
? yerine evlat gibisi var mı daha dogru %50 şans var ya kız ya erkek yani evet istiyordum kızı tattım çok şükür erkeğide görmek istemem çok doğal. Evladın Cinsiyeti yoktur eyyy örümcek kafalar kimsenin Totosu arsa çıkmıyor yani neyse sizde takmayin duymazdan gelin ben sinir krizi geçirmiştim siz gecirmeyin
Ne kadar zihniyeti bozuk ailen var ya ayrıca kardeşinin küçümsediği Kürtlerin bile bu şekilde düşünmediğine Emin'im erkek çocuğu nedir kız çocuğu nedir ya Allah sağlıklı ve hayırlı versin der insan böyle düşünceler olduğunu duymak beni üzüyorSelam kizlar
Simdi benim 1. Oglum 1 kizim var nasipse 1 tanedaha oglum olacak ama su son gunlerde ailem beni üzüyor.
Anneme ilk cinsiyeti soyledigimde aman ne belli dedi dedim doktor emin konustu iyi canim hayirlisi dedi sonradan 2 abimin arasi baya kotu bana buyuk abimin soyledigini soyluyo dusmanin varmi deseler dusmanim yok erkek kardesim var derim demis.bana onu söylüyor falancanin da erkek demislerde kiz cikmis bunuda araya sikistiriyor. Sesimi cikartmadim dedim kalbini kirmayim.ama annem kiz kardesimin kizi olacagini duyunca doktora tekrar baksan belkide erkektir demis dogana kadar erkek bekledi anlamadim ben bu isi(
2 gun once ablamla konusuyorum 4 kizi var erkek beklediler baya nasip olmadi.kucuk kizi ( 9 yasinda )teli aldi teyze sen erkek dogurmak icin Allaha duami ettin yoksa biseylermi yedin erkek olmasi icin dedi ben baya afalladim dedim olurmu kuzum Allah boyle nasip etmis hatta bizimkiler kiz bekliyorlardi baya uzulduler dedim neyse dedi teli annesine verdi ablam amn cocuk felan demedi adini ne koyacaksiniz dedi direkt bende uzuldum yani hicde oyle oylum olacak havasinda felan deyilim.
Dun kucuk kardesime annlattim dedim eca bana boyle dedi diye abla aile icinde konusuyorlardir ondan cocuk etkilemiştir dedi. Ne yalan soyleyim esimle ara ara bizd3 bile konun geciyor dedi.
2 erkek olacak kurtlere gelin gideydin seni el ustunde tutarlardi dedi kahkaha atarak . Sonradanda aman diyo erkek olacakda ne olacak ne varsa kizda var bak anneme kizlarin yanindan ayrilmiyo benim kocam bile uzak duruyo ailesinden diyo sende yarin ele verin arkasindan bakarsin diyo.
Ya ben anlamiyorum bu nasip isi ben hic bi zaman oglum olacak diye hava yapmadim.
hatta esime sorsaniz kiz ister esim 7 kardes 5 tanesininde ayni 2 erkek 1 kizlari var.birazda genetik bisey benmi yanlis anliyorum hamilelikten dolayi yoksa bizim ailede bana karsi bi laf sokma cabasimi var anliyamiyorum cok uzuluyorum ya(
Yahu bu devirde kız erkek mi kalmış artık. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin. Ben hiç merak bile etmiyorum kız mi erkek mi diye. Yeter ki sağlıklı olsun. Sende canını sıkma böyle sacmaliklarla stres sana da bebise de yaramaz.Selam kizlar
Simdi benim 1. Oglum 1 kizim var nasipse 1 tanedaha oglum olacak ama su son gunlerde ailem beni üzüyor.
Anneme ilk cinsiyeti soyledigimde aman ne belli dedi dedim doktor emin konustu iyi canim hayirlisi dedi sonradan 2 abimin arasi baya kotu bana buyuk abimin soyledigini soyluyo dusmanin varmi deseler dusmanim yok erkek kardesim var derim demis.bana onu söylüyor falancanin da erkek demislerde kiz cikmis bunuda araya sikistiriyor. Sesimi cikartmadim dedim kalbini kirmayim.ama annem kiz kardesimin kizi olacagini duyunca doktora tekrar baksan belkide erkektir demis dogana kadar erkek bekledi anlamadim ben bu isi(
2 gun once ablamla konusuyorum 4 kizi var erkek beklediler baya nasip olmadi.kucuk kizi ( 9 yasinda )teli aldi teyze sen erkek dogurmak icin Allaha duami ettin yoksa biseylermi yedin erkek olmasi icin dedi ben baya afalladim dedim olurmu kuzum Allah boyle nasip etmis hatta bizimkiler kiz bekliyorlardi baya uzulduler dedim neyse dedi teli annesine verdi ablam amn cocuk felan demedi adini ne koyacaksiniz dedi direkt bende uzuldum yani hicde oyle oylum olacak havasinda felan deyilim.
Dun kucuk kardesime annlattim dedim eca bana boyle dedi diye abla aile icinde konusuyorlardir ondan cocuk etkilemiştir dedi. Ne yalan soyleyim esimle ara ara bizd3 bile konun geciyor dedi.
2 erkek olacak kurtlere gelin gideydin seni el ustunde tutarlardi dedi kahkaha atarak . Sonradanda aman diyo erkek olacakda ne olacak ne varsa kizda var bak anneme kizlarin yanindan ayrilmiyo benim kocam bile uzak duruyo ailesinden diyo sende yarin ele verin arkasindan bakarsin diyo.
Ya ben anlamiyorum bu nasip isi ben hic bi zaman oglum olacak diye hava yapmadim.
hatta esime sorsaniz kiz ister esim 7 kardes 5 tanesininde ayni 2 erkek 1 kizlari var.birazda genetik bisey benmi yanlis anliyorum hamilelikten dolayi yoksa bizim ailede bana karsi bi laf sokma cabasimi var anliyamiyorum cok uzuluyorum ya(
Biz dogulularda var kiz dogurunca degersiz olunyorsun erkek dogurunda havalaniyorsun.. Ilk kizim oldu ikinci hamileligimde ikiz ogullarim oldu esim bana daha cok deger vermeye basladiYok artık. Torunun evladın erkeği kızı mı olurmuş, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.
Bence sen ailene çok gitme veya konuşma bir süre. Psikolojini bozacaklar