Erkek cocuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi nisaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah razi olsun canim
Yaslaninca erkek cocuk bakiyor diye daha cok seviliyor
Halbuki fark etmiyor kiz erkek ayni bencede
Doğulu bir arkadışımın 2 tane kızları var ve eşinin ailesi ona toz kondurmuyor,2 oğlu olan başka gelinleriyle ise yıllardır konuşmuyorlar,ben artık bu tür şeylerin doğu-batı olayı olduğunu düşünmüyorum bu tamamen insanın kendisini geliştirmesiyle ve Allah'a olan inançla alakalı olduğunu düşünüyorum. Eskiden özellikle köylerde oğullarla yaşarlardı fakat artık köylerde bile gelinler evlerini ayırıyorlar,şehirli kadınlardan bahsetmeme bile gerek yok kayınvalidesini evin kapısına bile sokmayanlar var. İnşallah oğullarınıza kadınların ne kadar değerli olduklarını öğretirsiniz,çünkü ben oğluma herşeyden önce bunu öğretmek istiyorum.

Benim kızım var ama erkek bebek de çok şekerdır eminim ya bana da kv kp hamileligimi öğrendiğimizde inşallah kızdır inşallah kızdır dedi özellikle kp 2 oğlu var ona bağladım artık ama yinede insan üzülüyo hatta eşime dedim ki erkek olsa nolcak. Hatta baya ileri gidip ben erkek hissediyorum oğlum olucak benim sevmezseler sevmesinler diyodum :)) çok içime oturuyordu. Öğrenince şok geçirdik tabi. Dünya tatlısı minnoş bi kızım var allahım bizlere bağışlasın. Sizlerinkini de sizlere inşallah, üzülmeyin. Bebek olunca değişir herkes

B
BEnde ayni sekilde dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…