• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yaş ve 2.çocuk baskısı

O doktora bir daha gitmeyin. Annenizi de kontrole götürmeyin çocuk da yapmayın çıkın gezin
Annemde dün öyle düşünmüş :))
Yanımızdaydı gezi planlama yaparken
Rahatınızı bozmayın annem gezin tozun hayat size de bir defa diye
Kızları aldık kahwaltıya geldik
Keyfine bak anneeeem diye diye çay içiyoruz :KK68:

Bu sou işaretleri bende de var.
Kızım 6 yaşında, sürekli kardeş istiyor. Neden benim kardeşim yok diye ağlıyor. Dondurulmuş embriyolarim da var. Ama gel gör ki yaş 41 ve çalışıyorum. Yapsam kim bakacak ? Krese göndersem iki çocuk birden nasıl maddi olarak altından kalkacagim bilmiyorum.

Sahi siz olsanız, calisiyor olsanız, 41 yaşında olsanız ama dondurulmuş embriyolariniz olsa ikinci çocuğu yapar mıydınız ?

Bu sou işaretleri bende de var.
Kızım 6 yaşında, sürekli kardeş istiyor. Neden benim kardeşim yok diye ağlıyor. Dondurulmuş embriyolarim da var. Ama gel gör ki yaş 41 ve çalışıyorum. Yapsam kim bakacak ? Krese göndersem iki çocuk birden nasıl maddi olarak altından kalkacagim bilmiyorum.

Sahi siz olsanız, calisiyor olsanız, 41 yaşında olsanız ama dondurulmuş embriyolariniz olsa ikinci çocuğu yapar mıydınız ?
Bana dedikleri gibi arkadaşların
Aslında siz de yazınızda belirtmişsiniz
Kim bakacak?
Maddiyat?
Kendi hayatınız?
Çalışıyorsunuzda ?
Bir kere geliyoruz
Ortamların gidişatı da belli ..
Önceki yazışmaları okuduysanız kararımı biliyorsunuz
Okumadıysanız bi göz atın geçmiş sayfalara
Arkadaşlar her pencereden gördüklerini yazmışlardı
:KK68::KK68::KK68:

Bana dedikleri gibi arkadaşların
Aslında siz de yazınızda belirtmişsiniz
Kim bakacak?
Maddiyat?
Kendi hayatınız?
Çalışıyorsunuzda ?
Bir kere geliyoruz
Ortamların gidişatı da belli ..
Önceki yazışmaları okuduysanız kararımı biliyorsunuz
Okumadıysanız bi göz atın geçmiş sayfalara
Arkadaşlar her pencereden gördüklerini yazmışlardı
:KK68::KK68::KK68:

Bunların hepsinin inan farkindayim ama işte kızım tek kalır korkusu da var. Çok geç anne oldum, ileride kızım benim yaşıma gelince yaşarsam eğer 75-76 yaşında olacagim. Gencecik yaşında kızım tek kalacak korkusu çok uzuyor beni :( Bilmiyorum inan benimde aklım çok karışık. Çalışmasam hiç dusunmezdim hazır embriyo da var. Ama yetemem korkusu da var. Kafalar karışık 😁😁

Birde her kardeşi olan mutlu da değil kimi kardeşi olanlar var düşman gibiler Rabbim hayirlisini versin halkımızda

Bunların hepsinin inan farkindayim ama işte kızım tek kalır korkusu da var. Çok geç anne oldum, ileride kızım benim yaşıma gelince yaşarsam eğer 75-76 yaşında olacagim. Gencecik yaşında kızım tek kalacak korkusu çok uzuyor beni :( Bilmiyorum inan benimde aklım çok karışık. Çalışmasam hiç dusunmezdim hazır embriyo da var. Ama yetemem korkusu da var. Kafalar karışık 😁😁

Birde her kardeşi olan mutlu da değil kimi kardeşi olanlar var düşman gibiler Rabbim hayirlisini versin halkımızda

:KK68: Amin cümlemize… evlatlarımızın hayrını mutluluğu görelim
Tek kalma evet ama günlerin ne getireceğini bilemiyoruz Allah esirgesin tabi ..
bir de şuan ki oluşan yaşam standartlarında herkes kendi derdine düşmüş şekilde
İyiye ileriye gitmeyi hayal ederken daha geriye daha kötüye doğru geriledik
Yine en iyisini siz bilirsiniz :KK200:

Back