- 9 Ocak 2017
- 502
- 467
-
- Konu Sahibi Minikgirl35
Hayır canım asla hiç kısıtlamadı, bugün hatta dediki seni aslında bir çok kez kıskanıyorum fakat çekiniyorum sana bunu söylemeye, söyleyemiyorum incinirsin yada bana kızarsın diye. Senin özgürlüğünü kısıtlamaktan, kendini sıkışmış gibi hissetmenden korkuyorum dedi. Yani hiç olmadı şuana kadarCanım merak ettim seni kısıtlıyor mu? Ya da aşırı kıskançlıkları var mı?
Cok farkli oluyorlar.Kesinlikle öyle biliyor musun. Rüyada gibi hissettiriyor bana kendimi. Asla incitmiyor. Hemde nasıl sevmek. Sevginin ne demek olduğunu 32 yaşımda öğrendim. Ben böyle bir sevgiyi kendi ailemden bile görmedim sanırım.
Hayır canım asla hiç kısıtlamadı, bugün hatta dediki seni aslında bir çok kez kıskanıyorum fakat çekiniyorum sana bunu söylemeye, söyleyemiyorum incinirsin yada bana kızarsın diye. Senin özgürlüğünü kısıtlamaktan kendini sıkışmış gibi hissetmenden korkuyorum dedi. Yani hiç olmadı şuana kadar
Anladım canım bizde de 10 yaş vardı ama çpk fazla baskı kurdu. İşime görüştüğüm kişilere karıştı. Herşeyden haberdar olmaj istedi. Canım inşallah mutlu olursun. Benimki kötü bir deneyim oldu. Maddi durumumuz iyiysi belki ona geldi.
Yok canım yazdım zaten önceki sayfalarda da ikimizde memuruz. Babam işçi emeklisi annem çalışmıyor benim birşeyim yok ama erkek arkadaşımın arabası ve evi var.
Yok canım yazdım zaten önceki sayfalarda da ikimizde memuruz. Babam işçi emeklisi annem çalışmıyor benim birşeyim yok ama erkek arkadaşımın arabası ve evi var.
sen izmirlisin tabii ki güzelsin hersey tamamsa bu sorun olmamalı aranızda herkesle ilişki yasanmıyor severek ayrılsan daha cok uzuleceksın ben olsam evlenirdim :)Kızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş küçük . Fakat cok olgun düşünceleri, davranışları. Ailesi biliyor beni ve benimle evlenmek istiyor. Onun ailesi normal karşılıyor ve beni seviyorlar. Çok iyi biri 1 yıldır tanıyorum ama 5 aydır hayatımda. Ve ben bayağı minyon olduğum için daha küçük ve genç duruyorum yanında. Onunla yaşamayı çok istiyorum . Fakat evlenmeyede korkuyorum aileme söylemekten çekiniyorum ve insanların dedikodumu yapacağını düşünüyorum. Ve bunu onunla da paylaştım bana erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı dedi . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
valla ben 30 dum o 23 tü ben 33 um o 26 ve ikinci cocugumuz yolda cocuk dedigimiz adamlarin cocuklari oluyor yani bence tamamen krakter meselesi benim esim hic yasinin adami degil mesela gayette olgun agirbasli biriYaşlarınız nedir 30 40 mi mesela? Ya da 20 30 lu yaşlar mı? İlki olabilir belki ama diğeri zor.
Benim kendimden 8 yaş büyük sevgilimde oldu diğerleriyle aynı yaştaydım ama hiçbiri olgun değildi. Bu 22 yaşında ama tanıdığım en olgun davranışlara sahip kişi diyebilirim hayatıma girenler arasında.Canım olur neden olmasin esim benden 7 yaş kücük bal gibide oluyo evet bazen cocuk gibi gelebilir ama bazende ben ona ole geliyorumdur yani anlasabiliyosaniz milleti bosverin bi iki konusup unutuyorlar bizimde aileler ilk basta istemedi iki tarafta simdi cok seviyorlar mesela benide onuda yani ve bi evladimiz var biri de yolda hayirlisiyla cokta iyi bir baba yani bize cok duskun benim bide ikinci evliligim yani dusunun oda benden 12 yas buyuktu ama odaha cocuk gibiydi yani yasa takolmayin