Erkek arkadaşımın yaşı küçük?

Canım merak ettim seni kısıtlıyor mu? Ya da aşırı kıskançlıkları var mı?
Hayır canım asla hiç kısıtlamadı, bugün hatta dediki seni aslında bir çok kez kıskanıyorum fakat çekiniyorum sana bunu söylemeye, söyleyemiyorum incinirsin yada bana kızarsın diye. Senin özgürlüğünü kısıtlamaktan, kendini sıkışmış gibi hissetmenden korkuyorum dedi. Yani hiç olmadı şuana kadar

Cok farkli oluyorlar.
Biliyorum.
Sakin etraf ne der die yasama.
Boyle seven inan az bulunur.
Ya esim sacimi oksarken bile bi baska.
Birde hic bir seyini eksik etmez, bak evlen goreceksin. Seni mutlu etmek icin ugrasacak hep.
Esim bazen bana yasadiklarini anlatiyor. Aklimi oynatcak gibi oluyorum, esim yokken yerlere kapana kapana agliyorum yasadiklarina.

Anladım canım bizde de 10 yaş vardı ama çpk fazla baskı kurdu. İşime görüştüğüm kişilere karıştı. Herşeyden haberdar olmaj istedi. Canım inşallah mutlu olursun. Benimki kötü bir deneyim oldu. Maddi durumumuz iyiysi belki ona geldi.

Yok canım yazdım zaten önceki sayfalarda da ikimizde memuruz. Babam işçi emeklisi annem çalışmıyor benim birşeyim yok ama erkek arkadaşımın arabası ve evi var.

Bu durum biraz göreceli
Yaşayacak olan sensin
Evet güzel örnekleri de olabilir
Şahsi fikrim çok sıcak olmamakla beraber
Yaş farkı, görüş farkı oluyor

Yok canım yazdım zaten önceki sayfalarda da ikimizde memuruz. Babam işçi emeklisi annem çalışmıyor benim birşeyim yok ama erkek arkadaşımın arabası ve evi var.

Anladım canım. Çok çok mutlu olun

Bak tatlim 40 yastan sonra kadinin yavas yavas hormonlarinda dusmeler basliyor. Buda cinsel isteksizlik yapiyor. Ama erkeklerin 50 yasina kadar hormonlar tavan. İyi dusun . Ama diyorsan cok seviyoruz o zaman kendine bakip hormonlarini duzenleyebilirsin. Bak seda sayana kadin 30 luk gibi.

Kimin ne diyeceğine takılmayın, hayata bir kere geliyorsunuz. Kişiden kişiye değişebilmekle beraber 22 yaşında bir erkek en fazla ne kadar olgun olabilir diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Ya da ben 22 yaşında şu an ki (29 yaşındayım) kafada ve olgunluktamıydım diye düşünüyorum da asla değildim

22 yaştaki kıza güvenmem,erkek hiç güven vermez.
Yani her tarafı olgun olsa ne çıkar diye düşünürüm.
Ben de 30 yaşındayım.
Çok uç buldum 10 yaşı.
Hatta ben erkeğin bile 10 yaş büyük olmasını istemem.
Ama siz ben değilsiniz :)
Eğer gerçekten olabileceğine inanıyorsanız çıkın bu yola.
Millete yaş belirtmek zorunda değilsinizki.
Çekirdek aileniz bilsin yeter.
Ha bu saklancak bir 'kusur' değil ama milletin çenesi durmaz,onları çekmeyin bir de.

İyi düşünün,ileriyi de düşünün.
Çocuk yapacaksınız filan.
Herşey okeyse mutluluklar dilemek düşer bize

Başlığı okuyunca "siz anlaştıktan sonra gerisi önemli değil" demeye gelmiştim ama 10 yaş farkı gördüm. Sonra da sevgilinizin 22 yaşında olduğunu.

Benim düşünceme göre 10 yaş fark, büyük olan kadın da olsa erkek de olsa sorun olabilecek bir yaş. Eğer sizin için 10 yaş fark cinsiyetten bağımsız olarak sorun değilse başkalarının ne dediğini umursamayın. Bir konuşur, iki konuşur, sonra susarlar.
Gelecekte bu yaş farkının getirdiği sorunları fiziksel ve manevi olarak kaldırıp kaldıramayacağınızı düşünün öncelikle.

Ama bunlardan öte 22 yaş evlilik için çok genç bir yaş. İnsan kararlarından çok emin olduğunu sanıyor o yaşlarda, ama 26-27'lere gelince "ben ne yapmışım ya öyle" diye birçok kararını sorgulayabiliyor.

Ben de sevgilimden 3 yaş büyüğüm. Bazen o benden olgundur bazen ben ondan. Ama 22 yaşındaki bir erkeği idare etmek çok sabır gerektirir diye düşünüyorum.

22 yaş daha çok küçük
. Kendisi hayatı tanımış olgunlaşmış olsaydı size yaklaşmazdı.ileride sorun olacağını henüz kestiremiyor..kusura bakma cnm.yipranirsin.olmaz bence. Esim 10 yaş büyük yeni olgunlaşıyor.yillar oldu evleneli.

Erkek 22, sen ise 32...
Olumlu konuşamayacağım maalesef...
Çünkü onun yaş itibariyle kafa yapısının tam olarak oturduğunu düşünmüyorum evet hoşlanmıștır senden sorun etmiyordur şimdi ama zamanla sorun haline gelebilir.
Çevre ve aile onu etkileyebilir ve ileride bu yüzden sıkıntı yaşayabilirsin.
İmkansız bir durum yok ama sen kendi açından düşünecek olursan sıkıntılı durumlarla karşılaşabilirsin.
Çok iyi düşünmen lazım. Hayırlısı olur umarım.

eğer anlaşıyorsanız fikirleriniz uyuyorsa birbirinizi seviyorsanız sorun yok milletin dedi degil sizin seciminiz önemli eğer milletin dedine bakarsan herkes birsey sölyler

Bir tanıdığımızın (kadının) eşi de ondan 10 yaş küçük.30-40 yaşlarındaydılar evlendiklerinde.Kadın da çok genç gösteririrdi.Önce iki aile de istemedi bikaç yıl sonra kabul ettiler.Bi süre espirisi döndü çevrede şimdi unutuldu gitti. Ama 22 yaş çok genç karakteri bile oturmamış oluyor insanın.Ama tabi siz bilirsiniz içinizden geleni yapın :)

sen izmirlisin tabii ki güzelsin hersey tamamsa bu sorun olmamalı aranızda herkesle ilişki yasanmıyor severek ayrılsan daha cok uzuleceksın ben olsam evlenirdim :)

Çevremdeki 22 yaşındaki erkekleri düşündüm. 40 yaşındayım neredeyse o yaşta oğlum var. İnan hiçbirini erkek olarak, evli olarak, baba olarak düşünemedim. Yakışmadılar
Ki bu çocukların hepsi efendi, yeni nezun, yeni işe başlayan akıllı uslu çocuklar. Yazarken bile "erkek" diye yazamıyorum, düşün.
Tipleri çocuk,
Ruhları çocuk,
Hareketleri çocuk.

Canım olur neden olmasin esim benden 7 yaş kücük bal gibide oluyo evet bazen cocuk gibi gelebilir ama bazende ben ona ole geliyorumdur yani anlasabiliyosaniz milleti bosverin bi iki konusup unutuyorlar bizimde aileler ilk basta istemedi iki tarafta simdi cok seviyorlar mesela benide onuda yani ve bi evladimiz var biri de yolda hayirlisiyla cokta iyi bir baba yani bize cok duskun benim bide ikinci evliligim yani dusunun oda benden 12 yas buyuktu ama odaha cocuk gibiydi yani yasa takolmayin

Yaşlarınız nedir 30 40 mi mesela? Ya da 20 30 lu yaşlar mı? İlki olabilir belki ama diğeri zor.
valla ben 30 dum o 23 tü ben 33 um o 26 ve ikinci cocugumuz yolda cocuk dedigimiz adamlarin cocuklari oluyor yani bence tamamen krakter meselesi benim esim hic yasinin adami degil mesela gayette olgun agirbasli biri

Benim kendimden 8 yaş büyük sevgilimde oldu diğerleriyle aynı yaştaydım ama hiçbiri olgun değildi. Bu 22 yaşında ama tanıdığım en olgun davranışlara sahip kişi diyebilirim hayatıma girenler arasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…