Erkek arkadaşımın yaşı küçük?

Kişisine göre değişir bence tamam 10 yaş çok fazla ama benim bir tanıdığım eşi 25 kendisi 35 Ken tanışıp evlenmiş ki adam bekarmis kadının ikinci evliliği neden 3 te çocuğu varmış ama bu eşiyle çok mutlu nerdeyse 20 yillikta evli

Doğrudan konuya degil de yorumlarda takildigim bi seye deginmek istedim.. "Erkek büyük olsun, 1 yas bile cok farkeder, keske esim benden buyuk olsaydi" diyenler olmus, ben buna hic inanmayanlardan ve o durumun yaş değil kisilik/yapi/zihniyet ile alakali olduguna inananlardanim.. Yani o olgunlasmamis 1-2 yas kucuk es kisisi 5 yas büyük olsaydi da benzer problemler yaşanacaktı, bence..
Eski esim benden buyuktu mesela ama mantalitesi sorunlu oldugu icin kacinilmaz sona gelindi..
Bu kalıplardan kurtulsak keşke artık..

15 yas buyuk idi Hz. Hatice annemiz..

Yorumların hepsini okuyamadım ama gayet mutlusunuz evlenmeyi düşünecek kadar birbirinize guveniyorsunuz. Yaşın bir önemi yok, hele ki çevredeki insanların hiç hiç önemi yok. O ne der bu ne der diye düşünerek yaşanmaz. Asla düşünmem böyle şeyleri. Ben ve karşımdaki mutluysak hersey boş
Bence herkeste olması gereken düşünceler bunlar

Çok istiyorsan kafana yatiyorsa dene şansını ne kadar sürer kimse bilemez belki birkaç yıl belki bir ömür yaşı büyük olanlada evlenip bosanabilirsin neticede bu tur şeyler nasip kısmet meselesi

Belliki çok seviyorsun, ne diyebiliriz ki sana? Sorun olur mu bence olur. Bu sadece erkekte değil Kadın 10 yaş küçük oluncada olur. sadece görüntü olmuyor yaşlanan olgunlaşan.

Birde başka açı, 22 yaşında bir erkeğin 18-19 yaşlarında kız arkadaş bulma olasılığı çok fazla. Bu da çok büyük sorun bence. Rakibeler çok ve iddialı olacaklar

Neden oyle dedik biliyomusun? Tabii kisiligin buyuk rolu vardir.. ama ergenlikten yeni cikmis birinden bahsediyoruz..insan dunku aklini begenmiyor lakin.. 1-0 onde basliyosun zaten.. sonra o fark belki 2-1 olacak anca.. cok toy bi yas.. onu demek istedim ben.. istisna olabilir bu kisiler, neden olmasin... bunu basaracak olan kendileri

benimde 5 yas ile neler yasadim.illa pzvnk alkolik olması gerekmiyor.karakterininde numune olmasi kocamin evliligin handikaplarina tuz biber ekti.24 den bi 26 27 ye kadar cocuk istemedi.28de bi kafası dank etti hatta babası ikna etti birazda.baktı bosanmaya gidecek bu is ve bu kafayla bu herifte baska kadın durmaz.ben çocuk yapınca birakamaz diye de düşündüler.herseyi babası bildigi için sanki kocamla degil de babasi ile evli hissi verdiriyor kocam.bu yere kadar sorumsuzlugu da karakter ama yasla degisen seyler de oldu biraz.hala ormal insandan fazla olsa eskisi ne oranla yasaldigi için bazı gereksiz şeylere enerji tüketmek istemiyor.kendine uymasa da mecbur kaldigi için bazı gördüğü şeylere hee canm he demeyi öğrendi seneler içinde.ama hala karakteri evliliği derleyip toparlayacak gibi degil.onun kafasinda evlenemeyen şaşkın arkadaşları 35 de evleniriz diyorlar.benim yapimda birini bulamasa onlarla 35 yaşı bekler.böylece bana yasattigi sorumsuzluk be saçmalıkları biraz daha torpulenirdi.hala babasınin onu kontrol etmesi işine geliyor sorumluluğunu yikmak için.kpeder üzgün beni ve elimdeki parayı oglunu güttüğü gibi güdemiyor.yine de ölürse kendi sorumluluğunu atacak biri bulur mu kocam bilemiyorum.

Ben 23 yaşında olmama rağmen kendi yaşıtlarımı olgunlaşmamış çocuk buluyorum,siz nasıl 22 yaşında biriyle evlilik düşünüyorsunuz şaşırıyorum açıkcası. Aklı 5 karış havada olunan yaş aralığında. Evlilik nedir bi haber bence. Ki siz olsa olsa abla kardeş ilişkisi içerisinde olabilirsiniz bana göre. 10 yaş çok çok fazla.

Bence erkeğin de 10 yaş büyük olması büyük sorun.kesinlikle önemli yaş farkı sonra pişman olacağınızı düşünüyorum şimdi olmasa bile ileride şu an 27 yım eşim 37 olsaydı asla istemezdim ya 17. Olsaydı düşünüyorum da kesinlikle olmaz.

Direkt ayrılın diyemem ama sevgililik ve nişanlılık bölümünü uzatın biraz. 1 yılda tanınmıyor insan. Erkekler genelde aç gözlü canım. Sen 45 olduğunda işler değişebilir.

42 yasinda olsaniz o da 32 olsa burdaki aldiginiz yorumlarin cogu farkli olurdu.olgun diyip durmussunuz ama 22yasindaki bir erkekten soz ediyorsunuz. yasitlarina gore olgun olabilir tamam ama 32yasindaki bir insan gibi olgun olamaz asla..daha ne yasadiki? is hayatina daha yeni atilmistir yada atilacak,daha kendi ayaklari uzerinde durmaya yeni baslamis biri. bana gore daha cocuk.. Gormesi ogrenmesi gereken cok sey var henuz farkinda degilsiniz ama cok yorulursunuz onun cocuksu tavirlarindan.

El bebek Gül Bebek seviyor çok değer veriyor demişsiniz ama o yaşlarda ki tüm erkekler el bebek Gül bebek sever. Romantizm ayakları sürprizler bitmez. Ama olgunluk çok başka. Siz 40 o 30 ki yaşlarda olasısı bi nebze olabilirdi ama şimdi çooooook zor. Üniversitede ben 19 yaşımdayken 22 yaşında bi sevgilim olmuştu. Oda hayrandı bana böyle iltifatları bitmezdi. Kütüphanede kısmi zamanlı çalışıyodum akşamları. Haftada 3 akşam hiç yanımdan ayrılmazdı. Ama asla hayatı anlamayan yaptıklarının ardında duramayan Bi çocuktu. İngilizce öğretmenliğini 3. Sınıfta bıraktı animasyon okuycam dedi. Eve çıkıcam sesi sonra eyvah yapamadım yurda Giriyim. Kyk da kalıyodu Hakkı gitti özel yurda girdi. Animasyon için başka Bi ünide %50 bursla okumaya başladı. 3 yılını çöpe attı amaaaaan kolay bölüm ayağına derslerden kaldı ailesini maddi manevi bitirdi. Bana karşı çok aşk doluydu (!) ama.
Olmaz böyle diyip mecbur ayrıldım.
Şimdi sizin Sevgi'den aşktan gözünüz kör olmuş olmasın. Belki bazı şeyleri göremiyosunuzdur.

Keşke kaç yasında olduğunuzu da yazsaydınız herkes tek tek sormuş .
Seviyorsanız gercekten samimi iseniz sorun olmaz toplum Baskısı hep olur ama biryerden sonra da azalır .
Yanlız 5 aydır tanıdığınız birinin sadece olgun olduğunu size uygun olup olmadığını anlayamazsınız . Zamana ihtiyaç var

Siz daha cesaretliymissiniz..Ben cocuk olayini dusunemedim bile..Ve evet genelde birilerinin boyundurugu altina giriyorlar.Babasi en azindan elinden geleni yapmasi evliliginizin bitmemesine sebep olmus.Bizde de anne baba ne derse dusunceleri o yonde ilerlerdi.Ailesi olgun akli basinda ama kendilerine ancak yetebilen insanlardi.Ve o isine gelirse anne,baba isine gelirse hic kimsenin dedigi anlam ifade etmezdi.Gorunuste adam ama karakterde ufacik cocuk modunda sürülmeyi afedersin güdülmeyi bekliyorlar..
Umarim cocugunuzun hatrina ve senelerin de etkisiyle daha da sahiplenici ve akli basinda olur.Umarim zamanla daha da yoluna girer,bir evlilik icerisinde oldugunuzu daha bir hissettirir..

Ha bu arada ilk aylarda bu durumlar gözüme batmıyodu. Siz de daha 5 aylık sevgilisiniz cicim aylarında farkedemiyo insan diye yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…