- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
-
- Konu Sahibi Minikgirl35
Çevremdeki 22 yaşındaki erkekleri düşündüm. 40 yaşındayım neredeyse o yaşta oğlum var. İnan hiçbirini erkek olarak, evli olarak, baba olarak düşünemedim. Yakışmadılar
Ki bu çocukların hepsi efendi, yeni nezun, yeni işe başlayan akıllı uslu çocuklar. Yazarken bile "erkek" diye yazamıyorum, düşün.
Tipleri çocuk,
Ruhları çocuk,
Hareketleri çocuk.
Kisilik meselesi diyorum ya ilk esim 12 yas buyuktu ben buyutuyodum sanki 18 imde evlendim 30 yasindaydi sanki tam tersi gibiydi ama simdi esim benden kucuk ama yanyana gorenler hicmi hic anlamiyorlar yas farkiniBenim kendimden 8 yaş büyük sevgilimde oldu diğerleriyle aynı yaştaydım ama hiçbiri olgun değildi. Bu 22 yaşında ama tanıdığım en olgun davranışlara sahip kişi diyebilirim hayatıma girenler arasında.
Evet bak bu sorular cok mu cok onemli biz cok qyrildik aileler istemedigi icin yapamadik iki gun surdu en uzunu baristik ve guven en onemlisi cunku o yasta erkekler daha tam bazi seylere doymamis ve oturmamis oluyo bunu gormen lazim tamamen sendemi yoksa akli baska yerdemi valla benim ki suanda tam bi ev babasi isonden evine bos vakitlerinde aman arkadaslarimla gecircegime cocuguma vakit ayirir sizinle gezerim modunda cok sukur sansliyim yani bu konudaSeni seviyo mu?
Değer veriyor mu?
Sadık mı?
Mutlu musun?
Huzurun var mı?
Eğer bunlar varsa yaş farkının da bi önemi yok.
15.Ailen yaş farkını sorun edecek ise yaş farkını söyleme hatta kimseye söyleme kimse bilmek zorunda değil. Sonuçta o kişi ile sen bir evlilik kuracaksın başkası degil.
Unutma bu arada Peygamberimiz Hz Muhammet s.a.v. in eşi de kendisinden 25 yaş büyük idi.
Benim yaşım 32 , erkek arkadaşımın 22. İnişleri çıkışları olmayan biri net, sakin, olgun. Sürekli gülümsüyor. Çok iyi biri gerçekten . Onunla yaşarsam mutlu olacağımı düşünüyorum ama toplumdan çekiniyorum. Babası sürekli istemeye gelmek istiyor çok iyi insanlar.
Senin icine siniyorsa olur sonucta karari verecek olan sensin biraz fazla genc birisi ama onun olgunlugunu bilemeyiz armut gibi durdugu yerde olgunlasir kavrami yanlis insan yaşanti ve tecrube ile olgunlaşir .Isterse 80 yasinda olsun bir erkek eğer hayatindan yasadiklarindan ders cikaramiyorsa olgun degildirBenim kendimden 8 yaş büyük sevgilimde oldu diğerleriyle aynı yaştaydım ama hiçbiri olgun değildi. Bu 22 yaşında ama tanıdığım en olgun davranışlara sahip kişi diyebilirim hayatıma girenler arasında.
Biliyorum bunlari canim.. malum tedavi sureci insana herseyi ogretiyor. Iltihap evet tuplere zarar verebiliyor. Belki soyledikleri yas sinirlandirilmasi dogal gebelik icindir bilemiyorum. Hani saglikli sperm saglikli yumurtaya denk gelecek vs. Tanidiklarim var gec yasta bebek isteyip tedavi olmak zorunda kalan, ama gencide var..sorun varsa vardir. Dedim ya 40 yasinda doguran tanidiklarimda var.. hemde istedigi ilk aydan gebe kalabilen.. nasip isteCanim yeni tup bebek tedavisi oldum. Yumurtalarim toplandi.
O kadar ileri ki hersey, yumurtada cikariyorlar iyi spermde buluyorlar inan buna.
Bak benim mesela idrar yolu enfeksiyonu gecirmisim.
Cok sindi olurmus.
Hic belirti vermezmis.
Karin zarlarim birbirine yapismis, bir tupumu maf etmis, rahim karin zarina yapismis, karaciger karin zarina yapismis, ve yaygin yapisikliklarim var.
Ameliyatimi oldum. Sorunlar giderildi.
Simdi seruvene basladik
Her şey rahim ve yumurtalikla ilgili degil.
OlurKızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş küçük . Fakat cok olgun düşünceleri, davranışları. Ailesi biliyor beni ve benimle evlenmek istiyor. Onun ailesi normal karşılıyor ve beni seviyorlar. Çok iyi biri 1 yıldır tanıyorum ama 5 aydır hayatımda. Ve ben bayağı minyon olduğum için daha küçük ve genç duruyorum yanında. Onunla yaşamayı çok istiyorum . Fakat evlenmeyede korkuyorum aileme söylemekten çekiniyorum ve insanların dedikodumu yapacağını düşünüyorum. Ve bunu onunla da paylaştım bana erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı dedi . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?