- 28 Temmuz 2016
- 814
- 2.721
-
- Konu Sahibi Minikgirl35
Benim annenem 33 dedem ise 30 yaşında evlenmişler fakat gel görki dedem arada fazla yaş farkı olmamasına ragmen çok haylaz mış ve anlaşamamış boşanmışlar. Dedem daha sonra başkasını alıyor aldıgı kadın da erkek gibi bir anneanneme bak bird eo kadına demekki anneannem baş gelememiş. Kapasite yapı meselesi canım yaş kaç olur ise olsun...
Aramızda 10 yal var eşim benden büyük. İnsan evleneceği olgunluga geldimi o yğvayı kurmalıdır bence.Eşiniz ve siz kaç yaşında evlendiniz acaba ?
Arkadasim sende cok fazla polyannasin her iyi örnek sizin aileye denk gelmis masallah.olabilr.istisnasiniz bence.ama bide hayatin gercekleri var.22 yaş cocukluk bence.asla oluru yok bence bu konunun.Konj aradaki yaş farkını yargılamak değil. Sizin sorununuz nedir?
Her yorumu alıntılıyosunuz hayret bir şey kimsenin fikri sizi alakadar etmez. İlla herkes sizinle aynı düşünmek zorunda mı çok tehlikeli bir huy. İnsanların yorum yapma özgürliğünü rahat bırakın kimse hakaret etmediği sürecek sorun yok fikir verebilir.Bakın İnsanlar aradaki yaş farkını yargılıyor sorun bu.
Aradaki yaş farkını yargılamıyorum zaten ilk mesajda siz bu konuda ne düşünüyorsunuz demiş bende ne düşündüğümü yazdım ama ne hilmetse konu sahibi dışında gereksizce yorumuma atlayan siz oldunuz. Problemim kendi düşüncemi yazmamla bana sarmış olmanız. Gidin başka meşgale bulun kendinize. Konu sizin değil böyle sabote etmeyin düşüncenizi yazın geçin insanlara sarmayın.Konj aradaki yaş farkını yargılamak değil. Sizin sorununuz nedir?
Oda dogru haklısınız.Beni yanlis anladin sanirim.
Ben yas farkina takilmiyorum ki.
Senin dedigin mantiga göre enistemin hic degismemesi lazim.
Arada yas farki olabilir lakin 22 yas erkegin evlilik yasi degil.
32-42 olsa anlayacagim.
Örnek verecek olursak dedem 16 babannem 23 yasinda evlenmisler dedem daha resit degilken baba olmus ve bakmis cocuklarina.
Ama artik devir degisti erkekler 30dan once evlenmemeli bence.
30dan sonra isterse kendinden 20 yas buyuk biriyle evlensin kendi kararini verecek bir olgunluga o zaman gelmis olur.
Bu sizin düşünceniz . İstemiyorsanız geri dönmeyiniz. Burda konuşuyoruz fikir alışverişi yapıyoruz. Sataşmıyoruz...Aradaki yaş farkını yargılamıyorum zaten ilk mesajda siz bu konuda ne düşünüyorsunuz demiş bende ne düşündüğümü yazdım ama ne hilmetse konu sahibi dışında gereksizce yorumuma atlayan siz oldunuz. Problemim kendi düşüncemi yazmamla bana sarmış olmanız. Gidin başka meşgale bulun kendinize. Konu sizin değil böyle sabote etmeyin düşüncenizi yazın geçin insanlara sarmayın.
Çocuk yapma, menopoz, emeklilik gibi işlerinizi düşünün. Siz bu aşamaya 10 sene önce gelmiş olacaksınız. Bu gibi durumlar sorun yaratacak gibiyse zor olur. Ama bir Yağmur Atacan Pınar Altuğ birlikteliğini başarabilirseniz de sorun kalmaz. Yalnız erkekler zaten bu kadar geç olgunlaşırken kendinizi çocuk büyütüyor gibi hissedeceğinize de emin olun. Evlenince ona “biraz olgun ol” gibi laflar etme lüksünüz yok mesela. Çekeceksiniz.Kızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş küçük . Fakat cok olgun düşünceleri, davranışları. Ailesi biliyor beni ve benimle evlenmek istiyor. Onun ailesi normal karşılıyor ve beni seviyorlar. Çok iyi biri 1 yıldır tanıyorum ama 5 aydır hayatımda. Ve ben bayağı minyon olduğum için daha küçük ve genç duruyorum yanında. Onunla yaşamayı çok istiyorum . Fakat evlenmeyede korkuyorum aileme söylemekten çekiniyorum ve insanların dedikodumu yapacağını düşünüyorum. Ve bunu onunla da paylaştım bana erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı dedi . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
22 yaş dediğiniz yaş burda bir sürü anne var çıksın konuşsun bir erkek için üniversite okuyorsa yeni bitmiş yaştır askere gitmişse uzun dönem henüz yeni gelmiş bir yaştır yeni bir iş kuracağı yaştır ama evlenme yaşı bence değildir. Kendi fikrim için de sizinle uğraşamayacağım çünkü insanların 22 yaşında evlenmek için değil önce bir şeyler olmak için uğraşması gereklidir diye düşünüyorum ve bu benim düşüncem siz ya da başkası öyle düşünmek zorunda değil.Aramızda 10 yal var eşim benden büyük. İnsan evleneceği olgunluga geldimi o yğvayı kurmalıdır bence.
Haklısınız.Her yorumu alıntılıyosunuz hayret bir şey kimsenin fikri sizi alakadar etmez. İlla herkes sizinle aynı düşünmek zorunda mı çok tehlikeli bir huy. İnsanların yorum yapma özgürliğünü rahat bırakın kimse hakaret etmediği sürecek sorun yok fikir verebilir.
Bebek sahibi olma konusundaki riski yaş kadında 35 erkekte 40 yaştır 27 değil bu da size bir not olsun.İnsanlar o kadar yaş ilerleyince bebek sahibi olamaya biliyorlar bazı şeyleri iyi düşünmek lazım...
Bir düşüncenin aksini düşünmek yargılamak değildir.Bakın İnsanlar aradaki yaş farkını yargılıyor sorun bu.
Eğer tahmininiz doğruysa 22 yaşında bir erkeğin duygularından emin olduğuna güvenmek de çok riskli. Ben alamazdım o riski şahsen. Bildiğin çocuk daha. Ergenlikten yeni çıkmış. Ve o yaşlarda olgun kadın genelde seks için arzulanır böyle bir risk var. Acaba hayatının her alanında olgun bir kadın istiyor mu yoksa gözü 20’liklere kayar mı? Çoook düşünmeli, kanmamalı. Şu da var. Pek çok erkekten yaşı büyük kadınların çekici bulunduğunu duydum ama nihayetinde hepsi kendilerinden en az 3 yaş küçük kadınlarla evlenmeyi tercih ediyor aynı zamanda. İşte bu yüzden kanmamalı...Üşenmedim bir konunuzdan yaşınızı buldum. Şu an 32/33 yaşındasınız. 22 yaşında daha çocuk, ne kadar olgun düşünebilir? 45-35 olsanız neyse. Sizinki 32-22
İyi araştırın henüz 20 yaşında ve sperm hücrelerinden canlı hücre olmayan kişileri gördüm . Buda size bir not olsun.Bebek sahibi olma konusundaki riski yaş kadında 35 erkekte 40 yaştır 27 değil bu da size bir not olsun.
Uzmanlık alanımı size soracak değilim sanırım ? O dediğiniz olay bir hastalıktan ötürü burda tek tek onları size anlatacak değilim.İyi araştırın henüz 20 yaşında ve sperm hücrelerinden canlı hücre olmayan kişileri gördüm . Buda size bir not olsun.
Uzmanlık alanımı size soracak değilim sanırım ? O dediğiniz olay bir hastalıktan ötürü burda tek tek onları size anlatacak değilim.