- 9 Ocak 2017
- 502
- 467
-
- Konu Sahibi Minikgirl35
Yaşlarınız kaç?Kızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş küçük . Fakat cok olgun düşünceleri, davranışları. Ailesi biliyor beni ve benimle evlenmek istiyor. Onun ailesi normal karşılıyor ve beni seviyorlar. Çok iyi biri 1 yıldır tanıyorum ama 5 aydır hayatımda. Ve ben bayağı minyon olduğum için daha küçük ve genç duruyorum yanında. Onunla yaşamayı çok istiyorum . Fakat evlenmeyede korkuyorum aileme söylemekten çekiniyorum ve insanların dedikodumu yapacağını düşünüyorum. Ve bunu onunla da paylaştım bana erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı dedi . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
10 yaş ama nasıl 10 yaş 20 - 30 da 10 yaş 35 - 45 de ikisi arasında fark yok gibi görünsede dağlar kadar var ek olarak benim eşimde benden küçük sadece 1 yaş ama gel bana sor iyidir hoştur ama o 1 yaşı bazen görüyorum erkek çok geriden geliyorKızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş küçük . Fakat cok olgun düşünceleri, davranışları. Ailesi biliyor beni ve benimle evlenmek istiyor. Onun ailesi normal karşılıyor ve beni seviyorlar. Çok iyi biri 1 yıldır tanıyorum ama 5 aydır hayatımda. Ve ben bayağı minyon olduğum için daha küçük ve genç duruyorum yanında. Onunla yaşamayı çok istiyorum . Fakat evlenmeyede korkuyorum aileme söylemekten çekiniyorum ve insanların dedikodumu yapacağını düşünüyorum. Ve bunu onunla da paylaştım bana erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı dedi . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?