Erkek arkadaşımın yaşı küçük?

Seni seviyo mu?
Değer veriyor mu?
Sadık mı?
Mutlu musun?
Huzurun var mı?

Eğer bunlar varsa yaş farkının da bi önemi yok.

Çevremdeki 22 yaşındaki erkekleri düşündüm. 40 yaşındayım neredeyse o yaşta oğlum var. İnan hiçbirini erkek olarak, evli olarak, baba olarak düşünemedim. Yakışmadılar :KK43:
Ki bu çocukların hepsi efendi, yeni nezun, yeni işe başlayan akıllı uslu çocuklar. Yazarken bile "erkek" diye yazamıyorum, düşün.
Tipleri çocuk,
Ruhları çocuk,
Hareketleri çocuk.

Öyle oluyor maalesef, evlendiğimizde ben 22, eşim 23 yaşındaydı, 20'li yaşlardaki insanlara göre olgunduk belki ama 30'lu yaşlardaki insanlara göre çocuktuk, o yaşlarda daha yüz yapınız bile oturmamış oluyor, evliliğimizin ilk yılları evlilik değil evcilikmiş meğer, olgunlaşınca anlıyorsunuz bazı şeyleri.

Benim kendimden 8 yaş büyük sevgilimde oldu diğerleriyle aynı yaştaydım ama hiçbiri olgun değildi. Bu 22 yaşında ama tanıdığım en olgun davranışlara sahip kişi diyebilirim hayatıma girenler arasında.
Kisilik meselesi diyorum ya ilk esim 12 yas buyuktu ben buyutuyodum sanki 18 imde evlendim 30 yasindaydi sanki tam tersi gibiydi ama simdi esim benden kucuk ama yanyana gorenler hicmi hic anlamiyorlar yas farkini

Seni seviyo mu?
Değer veriyor mu?
Sadık mı?
Mutlu musun?
Huzurun var mı?

Eğer bunlar varsa yaş farkının da bi önemi yok.
Evet bak bu sorular cok mu cok onemli biz cok qyrildik aileler istemedigi icin yapamadik iki gun surdu en uzunu baristik ve guven en onemlisi cunku o yasta erkekler daha tam bazi seylere doymamis ve oturmamis oluyo bunu gormen lazim tamamen sendemi yoksa akli baska yerdemi valla benim ki suanda tam bi ev babasi isonden evine bos vakitlerinde aman arkadaslarimla gecircegime cocuguma vakit ayirir sizinle gezerim modunda cok sukur sansliyim yani bu konuda

Erkek arkadaşınız şuan cidden toy denilecek yaşta, bırakın kendinden 10 yaş büyükle evlenmeyi erkekler çok erken evlenince bile ilerde pişman oluyor keşke biraz daha bekar hayatı yaşasaydım vs diye sıkılıyorlar evlilikten. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz

Ailen yaş farkını sorun edecek ise yaş farkını söyleme hatta kimseye söyleme kimse bilmek zorunda değil. Sonuçta o kişi ile sen bir evlilik kuracaksın başkası degil.
Unutma bu arada Peygamberimiz Hz Muhammet s.a.v. in eşi de kendisinden 25 yaş büyük idi.
15.

Benim yaşım 32 , erkek arkadaşımın 22. İnişleri çıkışları olmayan biri net, sakin, olgun. Sürekli gülümsüyor. Çok iyi biri gerçekten . Onunla yaşarsam mutlu olacağımı düşünüyorum ama toplumdan çekiniyorum. Babası sürekli istemeye gelmek istiyor çok iyi insanlar.

Benim kocam daha 25 ben 24 bazen ben bile kucuk buluyorum keske aramızda 5-6 yaş olsaydı diyorum 22 ne ki?? Erkekler geç olgunlaşıyor bu net. Ki evlilik gibi bir yola şuanda sakin girmeyin benden söylemesi.

Hadi çocuk 35 sen 45 olsa sanmıyorum sorun olacağını ama sevgilin yolun daha çok başında

Bide yanlış anlamayın ama ailesi israrciysa evlenmenizde ben bi bit yeniği ararim

Bilemedim simdi, su an cok iyi anlasiyor filan olabilirsinjz ama ilerde bu epey sorun olur gibime geliyor... dusunun siz 55 yasina geldiginizde o baya bildigin orta yaslarda biri olacak. Acikcasi omru hayatiniz onun yaninda yasli gorunmemek icin ugrasmakla gecer. Ben cok kucuk gosteriyorum normalde, yasim 30 evli ve bir cocuk annesi olmama ragmen genelde 24-25 gosterdigimi soylerler, kaldiki dogum sonrasi kilolarimi versem bu 23 e kadar dusebilir, ama bu benim 30 yasimda oldugumu degistirmez.

Simdi dusunuyorum siz 55 o 45 yaslarinda oldugunda, acikcasi tehlikeli maceralar pesine bile dusebilir gibi geliyor, citir arayisina girebilir kendine ki bulur da, yani kisilik meselesi evet ama acikcasi ben hayatima sevgili sifatiyla 10 yas kucuk birini almazdim...

İki tane kuzenim kendilerinden 5 er yas buyuk bayanlar ile evlendiler. Biri evlenir evlenmez 1 yil icinde tup bebek derdine dustu cunku kaybedecek zamanlari yoktu, digeri daha yeni evli ne durumdalar bilmiyorum:)

Benim kendimden 8 yaş büyük sevgilimde oldu diğerleriyle aynı yaştaydım ama hiçbiri olgun değildi. Bu 22 yaşında ama tanıdığım en olgun davranışlara sahip kişi diyebilirim hayatıma girenler arasında.
Senin icine siniyorsa olur sonucta karari verecek olan sensin biraz fazla genc birisi ama onun olgunlugunu bilemeyiz armut gibi durdugu yerde olgunlasir kavrami yanlis insan yaşanti ve tecrube ile olgunlaşir .Isterse 80 yasinda olsun bir erkek eğer hayatindan yasadiklarindan ders cikaramiyorsa olgun degildir

Kocamdan 5 yas büyüğüm evlenince fazlası ile hissettim yas farkını.sevgili iken böyle birsey yoktu 5 yaş sınır bence 5 üstü imkansız diyemem ama zor.

31 yaşındayım. 22 yaş genci görsem bebe der geçerim.
Ben eşimle ayni yaştayım. İlk evlendiğimiz 2 yılda ben 3-4 yaş küçük görünüyordum.
Şimdi bakan aynı yaş der. 2 Doğum biraz fazla kilo direkt bana +3 geri döndü. Verdiğimde bile en iyi ihtimal 40-45 li yaşlarda yine aynı yaş olduğumuz bağıracak. Ve sonraki yıllar Benim aleyhime :)
Demem o ki 5 ay çok yeni.
22 yaşındaki çocuğu büyütmek içinde hayat çok kısa.
Olgun demişsin ama değil. Yeterince tanımadın sadece.

Canim yeni tup bebek tedavisi oldum. Yumurtalarim toplandi.
O kadar ileri ki hersey, yumurtada cikariyorlar iyi spermde buluyorlar inan buna.
Bak benim mesela idrar yolu enfeksiyonu gecirmisim.
Cok sindi olurmus.
Hic belirti vermezmis.
Karin zarlarim birbirine yapismis, bir tupumu maf etmis, rahim karin zarina yapismis, karaciger karin zarina yapismis, ve yaygin yapisikliklarim var.
Ameliyatimi oldum. Sorunlar giderildi.
Simdi seruvene basladik
Her şey rahim ve yumurtalikla ilgili degil.
Biliyorum bunlari canim.. malum tedavi sureci insana herseyi ogretiyor. Iltihap evet tuplere zarar verebiliyor. Belki soyledikleri yas sinirlandirilmasi dogal gebelik icindir bilemiyorum. Hani saglikli sperm saglikli yumurtaya denk gelecek vs. Tanidiklarim var gec yasta bebek isteyip tedavi olmak zorunda kalan, ama gencide var..sorun varsa vardir. Dedim ya 40 yasinda doguran tanidiklarimda var.. hemde istedigi ilk aydan gebe kalabilen.. nasip iste

Evet cok olgun görünürler genelde.. :)
Cok olgunlarmis,cok sevgi ask dolu sefkatlilermis gibi böyle olabilir de,olmaz dersem önyargilii davranmis olurum..
AMA..
Tatlis,cocuksu bir adamla evlenmek ister miydiniz?
Hiiiic istemeyin.Zira felaket yoruyorlar!!
Akillari bir karis havada..Hayattan ne istedigini bilmeyen,zamanla sorumluluklarindan kacan birisi olup cikiveriyorlar! :) Kendinden iki yas kücük bir adam(!)la ev(c)lilik tecrubesi yasamis birisi olarak söylüyorum ki üzgünüm..
10 yas farka sans bile vermiyorum.
Basta cok severler asklari,romantizmleriyle göklere cikarirlar en tepede bir birakirlar..
Dann!!
Tam anlamiyle böyle..Cogu erkek gec olgunlasiyor genetikleri böyle cünkü..
Bakmayin dünyayi kurtaracakmis gibi görünmesine..Caresiz kalinca mücadele etmek yerine karsinizda cocuk gibi agladiginda,gec kalmis olacaksiniz!!

Kızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş küçük . Fakat cok olgun düşünceleri, davranışları. Ailesi biliyor beni ve benimle evlenmek istiyor. Onun ailesi normal karşılıyor ve beni seviyorlar. Çok iyi biri 1 yıldır tanıyorum ama 5 aydır hayatımda. Ve ben bayağı minyon olduğum için daha küçük ve genç duruyorum yanında. Onunla yaşamayı çok istiyorum . Fakat evlenmeyede korkuyorum aileme söylemekten çekiniyorum ve insanların dedikodumu yapacağını düşünüyorum. Ve bunu onunla da paylaştım bana erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyorsa kadının büyük olması da sorun olmamalı dedi . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Olur

Suan sorun etmiyor olabilir ama ilerde mutlaka edecek. Sorun olacaktir 10 yas cok fark

Merhaba.2 senelik ilişkim oldu erkek arkadaşım benden 4 yaş küçüktü . Önce aileler çok büyük sorun etti özellikle onun ki. O dönem yumuşadı geçti sonra kendisi 2 yıl içinde çok değişti . Yani bence bi erkeğin 20 li yaşı ile 5 yıl sonraki hali arasında bile çok fark var . Ayrica sunu soylemek istiyorum değişmesini büyümesini ben izlemiş oldum örn o dönem hemen evlenmek istiyordu 21 yaşındaydı. 2 sene sonra evlilikten korktuğunu kendine güvenemediğini söylemeye başladı. O delikanlılık dönemi bi yukseliyolar sanırım:) hakkınızda hayırlısı olsun .bekle dese beklerdim hala belkide insan sevince çok zorlanıyor ama eninde sonunda herşey olacağına varıyor . Sadece duygular ile hareket etmemeye çalışmanızı öneririm zor olsada. Yillari heba etmek var bi yandan da iyi düşünün. Sevgiler

22 yaşında bir ergen ile evlenmek hiç mantıklı değil.

Mesajlarınızda olgun olduğunu vurgulamışsınız ama şu anda yoğun duygularınız ve sevginiz nedeniyle gerçeği göremiyorsunuz.

Ben de 33 yaşındayim, 22 yaşındaki bir erkek benim nazarımda daha bir bebe..

X