Erkek arkadaşımın yaşı küçük?

Size fantezi olarak bakmadığından emin olun lütfen. Çok üzgünüm ama böyle bir gerçek var ve başınıza gelmesini istemem zira yaşı aşırı küçük daha. Olay yaş farkı değil. Olay yaş eşiği. 22-32 çok riskli. 30-40 olsa inanın sorun olmaz derdim. Ama 22 bana hiç güven vermiyor.

Bir arkadasim vardi. Esinden 6 yas büyüktü. Ha 6 ha 10 hic bir fark yok bence.
Adam arkadaşımdan büyük gosteriyordu. Disardanda kimsenin anlamasının mümkünatı yoktu.
İki ailede de asla yas konusu bir kere sorun olmadi, konusu gecmedi.
Evlilikleri yasdan dolayi değil, adamin mesleginin olmamasindan, dükkan açıp batırmasından, düzenli evine bakmadığı için bitti.
Yas farki senin icin sorunsa soyleme kimseye, benim arkadas sorun etmez soylerdi herkese.

İnsanlar o kadar yaş ilerleyince bebek sahibi olamaya biliyorlar bazı şeyleri iyi düşünmek lazım...
Amacım sizi incitmek değil ama lütfen insanlar yaş ilerleyince bebek sahibi olamayabilir demeyin.
Ben 36 yasindayim.
Cocuk sahibi olmak icin uğraşıyorum ve bu yazdiginiz incitici.
Cocuk sahibi olmanım yaş disinda hormon degerleri, rahim, yumurtalık rezervi, tüpler, miyom, kistler, karın zari yapisikliklari, gecirilen idrar yolu enfenksyonu, troid, yumurta kalitesi, aileden gelen genetik faktörler gibi nedenleri var.
Siz isterseniz 15 nizde evlenin sorun varsa gene çocuk sahibi olmak icin ugrasirsiniz.
Ben hastanelerde 20 yasinda gencecik insanlar gördüm azosperm yani sperm yok, ya da yumurtası yok kadinin.
Siz belki iyi niyetli olabilirsiniz yazarken daha naif olalim.

Her birliktelikte yaşanabilecek riskler vardır. Fakat erkek arkadaşınızın yaşı risk oranını yükseltiyor bence.
Erkek ya da kadın diye ayırt etmiyorum 22 yaş gerçekten olgunluğa erişmek için erken gibi geliyor bana. Belki o 30lu yaşlarda olsaydı daha emin olabilirdiniz.
Sizin gibi yaş farkı olup mutlu mesut hayatına devam eden yok mudur? Elbette istisnalar vardır. Umuyorum onlardan olursunuz.

Önermem. Siz klimaktoryumda (menepoza geçiş) iken o 33 yaşında en olgun ve güçlü çağında olacak. Zor bir tercih ve zor bir hayat olur bence.

Bebek sahibi olma konusundaki riski yaş kadında 35 erkekte 40 yaştır 27 değil bu da size bir not olsun.
Çok yanlış düşünüyorsun birde illa çocuk sahibi olmak mı lazım evlilikte bu illa böyle olacak anlamına gelmiyor millet 45 inde doğuruyor

Çok yanlış düşünüyorsun birde illa çocuk sahibi olmak mı lazım evlilikte bu illa böyle olacak anlamına gelmiyor millet 45 inde doğuruyor
Hanımefendi bunu konu sahibine yazmadım zaten geçmişi okumadığınız için anlamamışsınız. Bir de bu yaşlar benim düşüncem değil tıbben bilinen yapılmış çalışmalarla ortaya konmuş yaşlar şu an konu ile alakası yok bana yazan başka bir üyeye yazılmış bir mesaj bu. Kimse 35 inden sonra doğuramaz demedim riskli dedim.

Polemik yasak bu son yorumum
bırakın bunu dr lar desin otorite gibi konuşmuşsunuz sanırım evli değilsiniz öyle bir yazmışınız ki umarım hemen evlenir çocuk sahibi olursunuz Mazaallah 35 i geçersiniz falan

Tanidiklarim var 40 yasinda doguran.. Rabbim ol desin yeterki

Arkadaşlar bebek mevsuzunu bende düşündüm yaş ilerleyince riskli diyorlar ya normalde korkmazdım ama yaşı daha genç olduğundan mıdır nedir bunun streside olunca ya çoçuğum olmazsa dedim. Öyle bir durum olursa tedavi oluruz. Tüp bebek deneriz o da olmazsa Evlat ediniriz bizde, önemli olan doğurmak değil . Bir çocuğu sevmek büyütmek bakmak dedi.Durumları iyi olmadığı için kendide orda çocuk esirgemede büyümüş.şimdi ailesiyle yaşıyor. Ve biliyor musunuz bir çok defa konuştum da onunla yaşının genç olduğunu fikirlerinin değişebilceğini de söyledim ben aldığım kararlardan hayatım boyunca hiç pişman olmadım birlikte yaşamak istediğim kişi sensin dedi . Yaşadığı yerden kaynaklı olabilir 22 yaşında gibi değil çok olgun 22 yaşındayken daha evini, arabasını kendi kazandığı parasıyla aldı.

Aynen rabbim yeter ki ol desin.
Bir hnm senelerce ugrasmis, 42 yasinda dogal yolla gebe kaldi. Yakinda doguracak.
Nasip tabii..ama arkadasin dedigi yas sinirlamasini jinekologlar soyluyor. Ben hsmile kalanadigim zamanlarda cok pisman olnustum erken evlenmedigime cocuk istemedigime mesela..

Cnm benim eşimin hayati tam bi dram, yurtta da kalmis. Cok cekmis. Cok olgun oluyorlar. Asla incitmiyorlar. Cok deger ve kiymet biliyorlar. Yani kısacası güzel sevmeyi biliyorlar.

Seviyorsanız toplumun ne dediğinin önemi yok, çevreyi bu kadar dert etmeyin kendinize ama evlendikten 10-15 yıl sonra yaş farkı nedeniyle aranızda sorunlar çıkması muhtemel maalesef, 40 yaşından itibaren vücudumuz yaşlanma belirtileri gösteriyor, saçlardaki beyazlar boyayla, yüzdeki çizgiler bir takım estetik dokunuş ve makyajla kamufle edilse de vücuttaki deformasyonları gizleyemiyoruz, kendimizle barışıksak sorun değil ama eşimiz bizden küçük olunca ki bu kadın ve erkek her iki cinsiyet içinde geçerli, bir süre sonra özgüven sorunu, kıskançlıklar vb sorunlar oluyor, iyi ölçüp tartın, fiziken ve ruhen eşinize ayak uyduramama durumunda bunu tolere edebilir misiniz ona göre karar verin.

Cnm benim eşimin hayati tam bi dram, yurtta da kalmis. Cok cekmis. Cok olgun oluyorlar. Asla incitmiyorlar. Cok deger ve kiymet biliyorlar. Yani kısacası güzel sevmeyi biliyorlar.

Kesinlikle öyle biliyor musun. Rüyada gibi hissettiriyor bana kendimi. Asla incitmiyor. Hemde nasıl sevmek. Sevginin ne demek olduğunu 32 yaşımda öğrendim. Ben böyle bir sevgiyi kendi ailemden bile görmedim sanırım.

Nasip tabii..ama arkadasin dedigi yas sinirlamasini jinekologlar soyluyor. Ben hsmile kalanadigim zamanlarda cok pisman olnustum erken evlenmedigime cocuk istemedigime mesela..
Canim yeni tup bebek tedavisi oldum. Yumurtalarim toplandi.
O kadar ileri ki hersey, yumurtada cikariyorlar iyi spermde buluyorlar inan buna.
Bak benim mesela idrar yolu enfeksiyonu gecirmisim.
Cok sindi olurmus.
Hic belirti vermezmis.
Karin zarlarim birbirine yapismis, bir tupumu maf etmis, rahim karin zarina yapismis, karaciger karin zarina yapismis, ve yaygin yapisikliklarim var.
Ameliyatimi oldum. Sorunlar giderildi.
Simdi seruvene basladik
Her şey rahim ve yumurtalikla ilgili degil.

Son düzenleme:

Canım merak ettim seni kısıtlıyor mu? Ya da aşırı kıskançlıkları var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…