- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
- Konu Sahibi Minikgirl35
8 sene eğitimini aldığım iş elbetteki uzmanlık alanım. Lütfen siz iyi araştırın ki yanlış bilgi vermeyin insanlara.Şimdi de uzmanlık alanı . Neyse birşey demiyorum ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 sene eğitimini aldığım iş elbetteki uzmanlık alanım. Lütfen siz iyi araştırın ki yanlış bilgi vermeyin insanlara.Şimdi de uzmanlık alanı . Neyse birşey demiyorum ..
Birçok sorunu olan insanlar var burda mesleginizi tartışmanın bir alemi yok.8 sene eğitimini aldığım iş elbetteki uzmanlık alanım. Lütfen siz iyi araştırın ki yanlış bilgi vermeyin insanlara.
Size fantezi olarak bakmadığından emin olun lütfen. Çok üzgünüm ama böyle bir gerçek var ve başınıza gelmesini istemem zira yaşı aşırı küçük daha. Olay yaş farkı değil. Olay yaş eşiği. 22-32 çok riskli. 30-40 olsa inanın sorun olmaz derdim. Ama 22 bana hiç güven vermiyor.Benim erkek arkadaşım da öyle şuana kadar hiç sesini bile yükseltmedi. Ben kırılgan hassasımdır hep nazımı çeker. Bir dediğimi iki etmez. Şaşırıyorum da daha önceki ertek arkadaşlarım aynı yaştaydık ama kırıcılardı bu çok farklı eşsiz geliyor. Sanki ben 22 yim o 32 gibi . Çocuksu değilimdir bende davranış olarak ama nazlı, hassas bir yapım vardır. Müdürü benimle olduğu için onu tebrik etmiş geçin gün en favori personelimsin artık bugün sana izin git yat demiş, aynı işyerindeki arkadaşım söyledi ben ufak minyon olduğum için işyerindekiler garipsemiyor yakıştırıyorlar. Ama dışarıdaki insanlardan çekiniyorum ben. Tabi aileme söylemeye. Halbuki mutlu olacağımı da hissediyorum .
Evet işinize gelince sorunu olan insanlar var değil mi? Bunu birkaç mesaj önce söylemiştim. Daha fazla kalamayacağım düşüncemi de açık bir konuya belirttim gerisi konu sahbinin kararıdır.Birçok sorunu olan insanlar var burda mesleginizi tartışmanın bir alemi yok.
Amacım sizi incitmek değil ama lütfen insanlar yaş ilerleyince bebek sahibi olamayabilir demeyin.İnsanlar o kadar yaş ilerleyince bebek sahibi olamaya biliyorlar bazı şeyleri iyi düşünmek lazım...
Çok yanlış düşünüyorsun birde illa çocuk sahibi olmak mı lazım evlilikte bu illa böyle olacak anlamına gelmiyor millet 45 inde doğuruyorBebek sahibi olma konusundaki riski yaş kadında 35 erkekte 40 yaştır 27 değil bu da size bir not olsun.
Hanımefendi bunu konu sahibine yazmadım zaten geçmişi okumadığınız için anlamamışsınız. Bir de bu yaşlar benim düşüncem değil tıbben bilinen yapılmış çalışmalarla ortaya konmuş yaşlar şu an konu ile alakası yok bana yazan başka bir üyeye yazılmış bir mesaj bu. Kimse 35 inden sonra doğuramaz demedim riskli dedim.Çok yanlış düşünüyorsun birde illa çocuk sahibi olmak mı lazım evlilikte bu illa böyle olacak anlamına gelmiyor millet 45 inde doğuruyor
Polemik yasak bu son yorumumHanımefendi bunu konu sahibine yazmadım zaten geçmişi okumadığınız için anlamamışsınız. Bir de bu yaşlar benim düşüncem değil tıbben bilinen yapılmış çalışmalarla ortaya konmuş yaşlar şu an konu ile alakası yok bana yazan başka bir üyeye yazılmış bir mesaj bu. Kimse 35 inden sonra doğuramaz demedim riskli dedim.
Tanidiklarim var 40 yasinda doguran.. Rabbim ol desin yeterkiAmacım sizi incitmek değil ama lütfen insanlar yaş ilerleyince bebek sahibi olamayabilir demeyin.
Ben 36 yasindayim.
Cocuk sahibi olmak icin uğraşıyorum ve bu yazdiginiz incitici.
Cocuk sahibi olmanım yaş disinda hormon degerleri, rahim, yumurtalık rezervi, tüpler, miyom, kistler, karın zari yapisikliklari, gecirilen idrar yolu enfenksyonu, troid, yumurta kalitesi, aileden gelen genetik faktörler gibi nedenleri var.
Siz isterseniz 15 nizde evlenin sorun varsa gene çocuk sahibi olmak icin ugrasirsiniz.
Ben hastanelerde 20 yasinda gencecik insanlar gördüm azosperm yani sperm yok, ya da yumurtası yok kadinin.
Siz belki iyi niyetli olabilirsiniz yazarken daha naif olalim.
Aynen rabbim yeter ki ol desin.Tanidiklarim var 40 yasinda doguran.. Rabbim ol desin yeterki
Nasip tabii..ama arkadasin dedigi yas sinirlamasini jinekologlar soyluyor. Ben hsmile kalanadigim zamanlarda cok pisman olnustum erken evlenmedigime cocuk istemedigime mesela..Aynen rabbim yeter ki ol desin.
Bir hnm senelerce ugrasmis, 42 yasinda dogal yolla gebe kaldi. Yakinda doguracak.
Cnm benim eşimin hayati tam bi dram, yurtta da kalmis. Cok cekmis. Cok olgun oluyorlar. Asla incitmiyorlar. Cok deger ve kiymet biliyorlar. Yani kısacası güzel sevmeyi biliyorlar.Arkadaşlar bebek mevsuzunu bende düşündüm yaş ilerleyince riskli diyorlar ya normalde korkmazdım ama yaşı daha genç olduğundan mıdır nedir bunun stresideolunca ya çoçuğum olmazsa dedim. Öyle bir durum olursa tedavi oluruz. Tüp bebek deneriz o da olmazsa Evlat ediniriz bizde önemli olan doğurmak değil . Bir çocuğu sevmek büyütmek bakmak dedi.Durumları iyi olmadığı için kendide orda çocuk esirgemede büyümüş.şimdi ailesiyle yaşıyor. Ve biliyor musunuz bir çok defa konuştum da onunla yaşının genç olduğunu fikirlerinin değişebilceğini de söyledim sen aldığım kararlardan hayatım boyunca hiç pişman olmadım yaşamak istediğim kişi sensin diyor . Yaşadığı yerden kaynaklı olabilir 22 yaşında gibi değil çok olgun 22 yaşındayken daha kendi evini ve arabasını kendi parasıyla almış biri.
Seviyorsanız toplumun ne dediğinin önemi yok, çevreyi bu kadar dert etmeyin kendinize ama evlendikten 10-15 yıl sonra yaş farkı nedeniyle aranızda sorunlar çıkması muhtemel maalesef, 40 yaşından itibaren vücudumuz yaşlanma belirtileri gösteriyor, saçlardaki beyazlar boyayla, yüzdeki çizgiler bir takım estetik dokunuş ve makyajla kamufle edilse de vücuttaki deformasyonları gizleyemiyoruz, kendimizle barışıksak sorun değil ama eşimiz bizden küçük olunca ki bu kadın ve erkek her iki cinsiyet içinde geçerli, bir süre sonra özgüven sorunu, kıskançlıklar vb sorunlar oluyor, iyi ölçüp tartın, fiziken ve ruhen eşinize ayak uyduramama durumunda bunu tolere edebilir misiniz ona göre karar verin.Benim yaşım 32 , erkek arkadaşımın 22. İnişleri çıkışları olmayan biri net, sakin, olgun. Sürekli gülümsüyor. Çok iyi biri gerçekten . Onunla yaşarsam mutlu olacağımı düşünüyorum ama toplumdan çekiniyorum. Babası sürekli istemeye gelmek istiyor çok iyi insanlar.
Cnm benim eşimin hayati tam bi dram, yurtta da kalmis. Cok cekmis. Cok olgun oluyorlar. Asla incitmiyorlar. Cok deger ve kiymet biliyorlar. Yani kısacası güzel sevmeyi biliyorlar.
Canim yeni tup bebek tedavisi oldum. Yumurtalarim toplandi.Nasip tabii..ama arkadasin dedigi yas sinirlamasini jinekologlar soyluyor. Ben hsmile kalanadigim zamanlarda cok pisman olnustum erken evlenmedigime cocuk istemedigime mesela..
Kesinlikle öyle biliyor musun. Rüyada gibi hissettiriyor bana kendimi. Asla incitmiyor. Hemde nasıl sevmek. Sevginin ne demek olduğunu 32 yaşımda öğrendim. Ben böyle bir sevgiyi kendi ailemden bile görmedim sanırım.