Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
''En Sevimli Uyuyan Erkek Bebek & Çocuk'' Yarışma Anketi
- Konu Sahibi UzmaN
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?uzman merhaba site içinde hangi başlıkta bu yarışma ben linkten açıyorum yarışma başlığını(bu arada sorum anlamlı mı oldu bilemiyorum)
Merhaba canım..
Şu anda yarışma başlığındasın zaten..yerimseniben
Forumda anasayfada 10 Parmakta 10 Marifet ana başlığı yarışmalar başlığıdır..
Görsel Yarışma - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Bu foto yarışmalarının linki..
http://www.kadinlarkulubu.com/gorse...yuyan-kiz-bebek-amp-cocuk-yarisma-anketi.html Bu kız bebeklerin oylama anketi
Bu şimdiki yazıyor olduğumuz başlık da erkek bebeklerin oylama başlığı..
Merhaba canım..
Şu anda yarışma başlığındasın zaten..yerimseniben
Forumda anasayfada 10 Parmakta 10 Marifet ana başlığı yarışmalar başlığıdır..
Görsel Yarışma - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Bu foto yarışmalarının linki..
http://www.kadinlarkulubu.com/gorse...yuyan-kiz-bebek-amp-cocuk-yarisma-anketi.html Bu kız bebeklerin oylama anketi
Bu şimdiki yazıyor olduğumuz başlık da erkek bebeklerin oylama başlığı..
teşekkür ederim.:)))
yeni kullanıcı olduğum için sanırım acemiyim.(bunu burada sormam ne kadar doğru bilemiyorum ama yardımcı olursan sevinirim.) profilime resim ve mesajlarıma kızımın tarihini ve kızımın doğum günü sayacını eklemek istiyorum ama nereden nasıl yapacağımı bilemiyorum.
- 15 Temmuz 2008
- 2.426
- 16
- 156
hepsi birbirinden melek hepsi özel bebekler güzel bebekler birinin diğerinden farkı yok tabi ki
ama sadece 1 oy hakkımız var ve ben oyumu aralarında karar veremediğim için bitane kızımla aynı şekilde uyuyan bebeğe verdim
Rabbim hepsini korusun ve ömürlerini hayırlı saağlıklı mutlu ve uzun kılsın Rabbim acıdan ve kederden uzak tutsun onları:asigim:a.s.
ama sadece 1 oy hakkımız var ve ben oyumu aralarında karar veremediğim için bitane kızımla aynı şekilde uyuyan bebeğe verdim
Rabbim hepsini korusun ve ömürlerini hayırlı saağlıklı mutlu ve uzun kılsın Rabbim acıdan ve kederden uzak tutsun onları:asigim:a.s.