- 4 Aralık 2024
- 5.387
- 5.899
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #16.921
Östrojen düşüklüğünden de kaynaklanabiliyormuş kuzum 10 gün progestan kullandım belki etkilemiştir.
Aynen öyle ondan olmuştur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Östrojen düşüklüğünden de kaynaklanabiliyormuş kuzum 10 gün progestan kullandım belki etkilemiştir.
Canım içini rahat tut bende senin gibiydim acaba yanlışsa diye sabaha kadar uyuyamadım sende güzel sonuç alcan ben inanıyorum
Ayy kızlar diyom ya evdeki testler beni yanılttıysa kafam allak bullak![]()
Canım içini rahat tut bende senin gibiydim acaba yanlışsa diye sabaha kadar uyuyamadım sende güzel sonuç alcan ben inanıyorum![]()
Çıktımı sonuçlarınÇok sağol canım Allah razı olsun Aminbugün transfer hariç 12. Günüm
Çıktımı sonuçların
Kendine gel sen bihter ziyagilsin aptallık etmeBak öyle bir şey olursa kendimi mahzene kapatırım![]()
Sen bide 2.kan için beklemeyi görAmin canım benim inşallah
Ne zormuş ya bu bekleyişler dokuz doğurduk![]()
Kız bir test yanıltır 2 test yanıltır, hepsimi yanıltır?
Merak etme cnm ikizler geliyor
Ahh canlar kan vermekle bitmiyormuş valla bunu öğrendim. Artışlar ayrı dert kese gördüm ayrı şimdi de kalp atışı olacak mı acaba diye diye aklımı kaçıracağımSen bide 2.kan için beklemeyi gör![]()
Kız bir test yanıltır 2 test yanıltır, hepsimi yanıltır?sen zaten bir tüp bebek parası benim gibi testlere verdin
Aynen valla keseyi gördük bebekleri daha göremedik bi de kalp atısını duyamadık ayrı dert hepsiAhh canlar kan vermekle bitmiyormuş valla bunu öğrendim. Artışlar ayrı dert kese gördüm ayrı şimdi de kalp atışı olacak mı acaba diye diye aklımı kaçıracağım![]()
Kendine gel sen bihter ziyagilsin aptallık etmeşakin ol
Merak etme cnm ikizler geliyor![]()
Ay dimi canım, birde benim bulantım falan yok hepten gitti mental sağlıkAhh canlar kan vermekle bitmiyormuş valla bunu öğrendim. Artışlar ayrı dert kese gördüm ayrı şimdi de kalp atışı olacak mı acaba diye diye aklımı kaçıracağım![]()
Aynen doğru söylüyorsun benimki de gün sonunda aricakmış anlican akşam edicem bugündeYok canım daha erken şimdi aramazlar en az saat 12:00 yada 13:00 olmalı sonuçlar gelecek doktorumuz kafası ayacak bizi arayacak![]()