Ay o his hiç bitmiyor bende dikişlerime baskı yapıyorAma benden bi poposuna ısırık haketti. Baskı yapıyordu ha bire kafasını dayıyordu çıkışa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay o his hiç bitmiyor bende dikişlerime baskı yapıyorAma benden bi poposuna ısırık haketti. Baskı yapıyordu ha bire kafasını dayıyordu çıkışa![]()
Canım çok iyi bir radyalog veya perinetalog bulman lazım. Onu da sormak lazım tabi ayrıntılı yapıyor mu ama zaten yapıyorsa bilirsin. Her organına ayrı ayrı bakılıyor önemli bir tetkik erken teşhis açısından. Benim doktorum mesela zaten çok ayrıntılı bakıyor, hastanenin radysloguna da yönlendirdim dedi ama mutmain olmazsam hemen başka dr a gideceğim. En ideali 21. Hafta ama 18-22. Haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum. Çok iyi dr ve cihazlarda zor sıra bulunuyor. Sen dr araştırmanı yap şimdiden al randevunu 21. Haftaya. Çok önemli değerli şahane testlerden biriKızlar arkadaşım detaylı ultrason için randevu aldın mı zor bulunuyor sen de devlette devam ediyorsun dedi. Ben de 16. haftada gideceğim daha bilmiyorum almadım doktorum bile yoktu 16. haftada tanışacağız dedim. Acele et falan dedi. Beni aydınlatabilir misiniz bu detaylı ultrason konusunda.
İnşallah canım evet sen demiştin. Çok teşekkür ederim hepimiz iyi olalımBen dedim sana uzuyor diye ben hastanede yattığım süreçte cok şahit oldum uzadığına dahada iyi olacaksın inşallah
Amin canım hiçbirimiz yaşamayalım
Çok önemli aşama bu ayrıntılı ultrason anladım canım ama şimdi hangi doktor bunu yapıyor benim gittiğim hastanede hiiiiç bilmiyorum. Önce benim bunu öğrenmem lazım. Ayyy sudan çıkmış balığa döndüm ben zannediyorum ki doktora kontrole gideceğim o yapacak her şeye bakacak gönderecekCanım çok iyi bir radyalog veya perinetalog bulman lazım. Onu da sormak lazım tabi ayrıntılı yapıyor mu ama zaten yapıyorsa bilirsin. Her organına ayrı ayrı bakılıyor önemli bir tetkik erken teşhis açısından. Benim doktorum mesela zaten çok ayrıntılı bakıyor, hastanenin radysloguna da yönlendirdim dedi ama mutmain olmazsam hemen başka dr a gideceğim. En ideali 21. Hafta ama 18-22. Haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum. Çok iyi dr ve cihazlarda zor sıra bulunuyor. Sen dr araştırmanı yap şimdiden al randevunu 21. Haftaya. Çok önemli değerli şahane testlerden biri![]()
Benim dikiş yok ama o hissi yaşadığım için hissediyorum hala. Ultrasonda bile ters duruyo az ıkınsam doğacak. Yavrum benim gelme dünya şu an pek iyi değilAy o his hiç bitmiyor bende dikişlerime baskı yapıyor![]()
Cinsiyeti sordunmuBenim dikiş yok ama o hissi yaşadığım için hissediyorum hala. Ultrasonda bile ters duruyo az ıkınsam doğacak. Yavrum benim gelme dünya şu an pek iyi değil![]()
Gelmesin şimdi dur işimiz gücümüz var annecim de hahahBenim dikiş yok ama o hissi yaşadığım için hissediyorum hala. Ultrasonda bile ters duruyo az ıkınsam doğacak. Yavrum benim gelme dünya şu an pek iyi değil![]()
Belki oda yapıyordur canım. Ben küçük bir yerde yaşıyorum perinetalog olmayan dr lar oluyo cihazları iyi onlarda yapıyor. Ama sizin gibi büyük şehirlerde perinetalog en iyisi ki hele ki sen de çok süreçten geçtin pıhtılaşma vs var diye biliyorum. Valla o eşiği de geçince oooh diyor insan rahatça doğumu bekleyeyimÇok önemli aşama bu ayrıntılı ultrason anladım canım ama şimdi hangi doktor bunu yapıyor benim gittiğim hastanede hiiiiç bilmiyorum. Önce benim bunu öğrenmem lazım. Ayyy sudan çıkmış balığa döndüm ben zannediyorum ki doktora kontrole gideceğim o yapacak her şeye bakacak gönderecektecrübesizlik işte. Çok teşekkür ederim canım benim çok sağ ol
![]()
Benim dikiş yok ama o hissi yaşadığım için hissediyorum hala. Ultrasonda bile ters duruyo az ıkınsam doğacak. Yavrum benim gelme dünya şu an pek iyi değil![]()
Canım ben de devlet hastanesinde takipliyim ya doktorum perinatoljiye sevk açmıştı ona gidip ordan ayrıntılı ultrason randevusu alabilirsin. Onlar seni yönlendiriyor. Radyolojiden verdiler bana mesela ama perinatoloji yönlendirdi. Yarım saatten fazla süren, organ incelenen bir ultrason çeşidi diyebilirim. Benim randevu tarihim onlar hesapladı 16 Haziran. Ortalama olarak doğum yapacağımız tarihler aynı sana da o zamana verilir diye düşünüyorumKızlar arkadaşım detaylı ultrason için randevu aldın mı zor bulunuyor sen de devlette devam ediyorsun dedi. Ben de 16. haftada gideceğim daha bilmiyorum almadım doktorum bile yoktu 16. haftada tanışacağız dedim. Acele et falan dedi. Beni aydınlatabilir misiniz bu detaylı ultrason konusunda.
Sordum canım söylemediler. Bir de sürekli arkası dönük. Umursamıyor pek biziCinsiyeti sordunmu
ay inşallah ya böyle biri bir şey dese bön bön bakacağım aaaa öyle mi diye ondan stres oldumBelki oda yapıyordur canım. Ben küçük bir yerde yaşıyorum perinetalog olmayan dr lar oluyo cihazları iyi onlarda yapıyor. Ama sizin gibi büyük şehirlerde perinetalog en iyisi ki hele ki sen de çok süreçten geçtin pıhtılaşma vs var diye biliyorum. Valla o eşiği de geçince oooh diyor insan rahatça doğumu bekleyeyim![]()
Of insan geriliyor şu perinatolojide valla, güzel geçecek ama korkmaVakti zamanında sağlıkla gelsinler bende perşembe gününe perinatologa randovi aldım bakalım nasıl geçecek şimdiden düşünmeye basladim
Ay inşallah bide iyi doktor çıkar bazı doktorlar da çok soğuk oluyorOf insan geriliyor şu perinatolojide valla, güzel geçecek ama korkma![]()
Ben dün acilde idrar verdim ya sonuç için gitmedim kendim baktım e nabızdan. Öğle aramda iki dakika acile gidip bi gözükeceğim dünkü sonucum için gitmişken de radyolojiye sorayım o zaman tarih almak için vs bi konuşayım. Tam o hastanede nasıl işliyor süreçler bi anlamış olurum. Evet canım hemen hemen aynı bizim seninle.Canım ben de devlet hastanesinde takipliyim ya doktorum perinatoljiye sevk açmıştı ona gidip ordan ayrıntılı ultrason randevusu alabilirsin. Onlar seni yönlendiriyor. Radyolojiden verdiler bana mesela ama perinatoloji yönlendirdi. Yarım saatten fazla süren, organ incelenen bir ultrason çeşidi diyebilirim. Benim randevu tarihim onlar hesapladı 16 Haziran. Ortalama olarak doğum yapacağımız tarihler aynı sana da o zamana verilir diye düşünüyorum
Sor bakalım ama sevkli ister diye düşünüyorum. Doktorun hallederBen dün acilde idrar verdim ya sonuç için gitmedim kendim baktım e nabızdan. Öğle aramda iki dakika acile gidip bi gözükeceğim dünkü sonucum için gitmişken de radyolojiye sorayım o zaman tarih almak için vs bi konuşayım. Tam o hastanede nasıl işliyor süreçler bi anlamış olurum. Evet canım hemen hemen aynı bizim seninle.
Bazısı değil çoğu öyleAy inşallah bide iyi doktor çıkar bazı doktorlar da çok soğuk oluyor
Bence de doktor yönlendirir gibi geliyor bana da olsun yine de sorayım belki şansa bala biri bir şey söylerSor bakalım ama sevkli ister diye düşünüyorum. Doktorun halleder