Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
''En Sevimli Uyuyan Erkek Bebek & Çocuk'' Yarışma Anketi
Oy oy oy yerim ben onları hepsi çok şeker ve masumlar .Seçmek çok zor .Hepsi birinci ama birini seçmek zorundayız ne yazıkki. Allah bağışlasın ve nazarlardan korusun. Uzmancım yine harika bir yarışma emeklerine sağlık.
ay allahım yarabbim ben karar veremedim bunlar nasıl bir güzellik böyle ya vallahi tercih yapamadım ...gece biraz daha düşünüp öyle karar veririm ...katılımcılar birbiriyle inanılmaz rekabet içindeler harikalıkta ayyyyy kuzuşumun minik zamanları geldi aklıma ....hepsine maşallah subhanallah allahım yüzleri gibi bahtlarınıda açık etsin=)
4 noluya kullandım oyumu ama hepsı cok güzel maşallah hepsına nazar degmesın inşallah hepsıne de başarılar baklım kım kazancak??? içim gitti walla allah en kısa zamanda bana we tum isteyenlere nasıp etsın ınsallah....