Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    102
Söyler söyler, öğle arasına çıkınca alışveriş yapmadan eve uslu bir kadın olarak dön tamam mı 😀😀
Başka bir arkadaşımı aradım hiç uğraşma 16. haftada seni doktorun yönlendirir, direkt randevu vermiyorlar dedi. Acile gidip geri işime döneceğim hahah uslu kadın olarak 😂😂😂

Benim bir tuttu mu majezik içmeden geçmiyordu onsuz asla kar etmiyordu hala öyle canım 😞 Cumartesi günü 18.30’da başladı bugün 2.gün hala aralıksız ağrıyor delirmek üzereyim
Off almak yardımcın olsun aşkım cidden zor peki sabah 1 akşam bir parol deneseydin günde 2 kez alına biliyormuş belki öyle geçerdi

Kızlar deneyimli annelere soruyorum sizce erkek bebekler anne tarafınamı daha çok benzer yoksa baba tarafınamı 😂
Kocama benzeyebilir yakışıklı biri kendileri 😂 ama babasının tarafına benzemesin nefret ediyorum allah yazdıysa bozsun nerde karaktersizlik, yalan dolan, çingenelik var eşimin ailesinde 😂😂 allahtan rabbim eşimi muaf tutmuş bu saydıklarımdan hahah

Kocama benzeyebilir yakışıklı biri kendileri 😂 ama babasının tarafına benzemesin nefret ediyorum allah yazdıysa bozsun nerde karaktersizlik, yalan dolan, çingenelik var eşimin ailesinde 😂😂 allahtan rabbim eşimi muaf tutmuş bu saydıklarımdan hahah
Yaaa hhahaha çok güldüm ve çok katıldım buna 😁😁 +1liyorum😁

Kızlar bugün spekulumla tekrar sürüntü örneği alındı. Başka bi doktor vardı geçen pembe lekelenmem olduğunu söyledim ama canım daha çok yandı, bi de geçen sefer hiç ses duymamıştım bugün örnek alınırken tık diye bi ses duydum normal mi

Kızlar bugün spekulumla tekrar sürüntü örneği alındı. Başka bi doktor vardı geçen pembe lekelenmem olduğunu söyledim ama canım daha çok yandı, bi de geçen sefer hiç ses duymamıştım bugün örnek alınırken tık diye bi ses duydum normal mi
Ucunu içeri doğru itip bi tuş gibi bir şey var onunla açıyor o sesi duyman çok normal canım. Normal şartlarda hep gelir o ses belki denk gelmemiştir sana

Normal balım böyle çentik gibi bir şey var onu takıyorlar açınca, o ses tık sesidir.bir de acıması da normal tövbe yarabbim yalama oldum artık ve tahriş oluyo sanırım o yüzden her seferinde daha da acıyo.

Valla herhalde öyle enfeksiyon geçmeye başladıkça uzamaya başladı. Hiç kanamam falan olmadı çok şükür inşallah olmaz. Travmam resmen. Buu enfeksiyon tedavisi de 7-10 gün sürüyormuş. Demek ki fazla ciddi bir durum gördüler bilemiyorum. Olsun iğnesi olsun hallederiz 😀 yeter ki sağ salim ena azından bi 28i tamamlasam keşke
ayyy kaç gündür giremedim aklımdasın hep, iyisiniz dini artık

Belki oda yapıyordur canım. Ben küçük bir yerde yaşıyorum perinetalog olmayan dr lar oluyo cihazları iyi onlarda yapıyor. Ama sizin gibi büyük şehirlerde perinetalog en iyisi ki hele ki sen de çok süreçten geçtin pıhtılaşma vs var diye biliyorum. Valla o eşiği de geçince oooh diyor insan rahatça doğumu bekleyeyim😅
Merhaba canım aynı şehirdeyiz benim takipli olduğum doktorum detaylı ultrason için Konya’dan doktor geliyor o bakacak dedi. 25mayısa randevu verdi 45 dk sürer dediler. 25 mayısı iple çekiyorum şimdi 😅

Merhaba canım aynı şehirdeyiz benim takipli olduğum doktorum detaylı ultrason için Konya’dan doktor geliyor o bakacak dedi. 25mayısa randevu verdi 45 dk sürer dediler. 25 mayısı iple çekiyorum şimdi 😅
Doktorun adı ne ki canım, perinetalog mu? Başka dr takiplisini kabul eder mi acaba? 25 Mayıs da pazar sanırım. Ben de 24 mayısa aldım randevumu. Dr un adını biliyorsan bir araştırayım. Fiyatını biliyor musun bir de ❤️

Doktorun adı ne ki canım, perinetalog mu? Başka dr takiplisini kabul eder mi acaba? 25 Mayıs da pazar sanırım. Ben de 24 mayısa aldım randevumu. Dr un adını biliyorsan bir araştırayım. Fiyatını biliyor musun bir de ❤️
Doktorumun gelecek olan doktora verdiği not kâğıdında kadın doğum ve perinatoloji yazıyor canım. Başka doktor takiplisini kabul eder mi bilmiyorum. Biz hastaneye 4.500 tl ödeme yaptık. Doç. Dr. Halis Özdemir gelecek olan doktor

Bunların hepsini denedim biliyor musun migren taşı şaka gibi geldi ağrıya o yüzden nane yağı sürdüm ve o kadar keskin ağır bir şey ki odaya girenin gözü doluyor düşün. İki kere sürdüm nane yağını ama HALA ağrıyor ben böyle baş ağrısı görmedim hayatımda 😭😭
O zaman Allah yardimcin olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden:(

Kızlar selaaammmm, bugün beni serklaja almak için doktor geldi dedi ki hasta aç kalsın, sonra dedi ki önce bi ölçelim elimizde ne var, aaaaa 36mm çıktı. Maşallah diyelim. Dedi ki canım iyi giden bir şeye dikiş atmak çok riskli. On dk lik işlem için yalvartıyor gibi durmayım ama yapmayalım dedi. Tedavim bitiyo, bitsin yarın olmadı seni taburcu edelim dedi. Ayy sanırım anladığım kadarıyla enfeksiyon beni etkiledi 🧿🧿🧿
Maşallah canım çok iyi olmuş🌸🧿🧿

Back
X