Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
''En Sevimli Uyuyan Erkek Bebek & Çocuk'' Yarışma Anketi
- Konu Sahibi UzmaN
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aceleye gerek yok arkadaşlar..Tam 15 gün oylama için gün ayırdım..Yavaş yavaş,sindire sindire,keyfine vara vara oy kullanalım..yerimseniben
Yarışma sonunda sizlere hoş bir süprizimiz var..Demeyecektim ama ne yapayım tutamadım kendimi..:lepi:
Hadi pamuk eller klavyeye..:sm_cool:
En Sevimli Uyuyan Prensimizi seçiyoruz..
Yarışma sonunda sizlere hoş bir süprizimiz var..Demeyecektim ama ne yapayım tutamadım kendimi..:lepi:
Hadi pamuk eller klavyeye..:sm_cool:
En Sevimli Uyuyan Prensimizi seçiyoruz..
ya tek oy yetmiyor bence çoook tatlılar en azından 3 oy hakkımız olsa daha iyi olacak diye düşünüyorum
Anket bu şekilde açıldı arkadaşlar..Oy birden fazla verilirse tek tek sayılması gerek yani kimin kime verdiği belli olmaz..
Bu nedenle bir üye bir oy şeklinde devam ediyoruz..yerimseniben
Arkadaşlar lütfen avatar ve profil resimlerine eklediğiniz fotolara dikkat ediniz..
Bunca emek boşa gitmesin ve hiçbir bebeğimiz yarışma dışı kalmasın..
Bizler eğlenmek için bu yarışmaları düzenliyoruz lütfen sizle de bu uyardığım konuda bana yardımcı olunuz..
Bu yarışmada onca emek ve benim de bebeğimden çaldığım onca zaman var..Ne yarışmaya ne de adaylarımıza haksızlık olmasın..
Ayrıca yarışmayı oyların değil başta Kazen olmak üzere jürinin derecelendirme yapacağını unutmayalım..yerimseniben
Bunca emek boşa gitmesin ve hiçbir bebeğimiz yarışma dışı kalmasın..
Bizler eğlenmek için bu yarışmaları düzenliyoruz lütfen sizle de bu uyardığım konuda bana yardımcı olunuz..
Bu yarışmada onca emek ve benim de bebeğimden çaldığım onca zaman var..Ne yarışmaya ne de adaylarımıza haksızlık olmasın..
Ayrıca yarışmayı oyların değil başta Kazen olmak üzere jürinin derecelendirme yapacağını unutmayalım..yerimseniben
yaa tanırız diyordum ama hiç tanıdığım olmadı
yarışma amacına uygun ilerleyecek uzmancım
Cok dogru soylemissin canim .Bi resme bakiyorum aaa su falancanin cocugu degil mi diyorum,sonra yok canim su herhelde diyorum ..Bazende sanki 3-4 resim sanki ayni bebekmis gibi geliyor...Hrehelde defalrca bakmaktan sasi goruyorum..Bebekken ozellikle cogu birbirine benziyor kaydirigubbakcemile3
- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748