Emziren Annelerin Birlikte Zayıflama Deneyimleri

canım bende rhinfant yazıyorum genelde.ve devamında deniz suyu öneriyorum.ama zeyzeyz daha iyi bilir.nede olsa pediatride.

bebeğin odası çok fazla da nemli olmasın başka patojenlere gün doğar
burnu çin sf yani serum fizyolojiklerle burun için puarlar var onlarla günlük temizle
emzirme pozisyonu da önemli
bi de büyüdükçe azalıyor mu dikkat et
eğer yine de değişmezse tekrar baktır

offff ben cok iradesiz bi insanim kizlar
Bugun bebek gormeye misafirlerim geldi, kekleri, borekleri yalayip yuttum onlarla birlikte
Yarin sabah tartiya cikmaya korkuyorum , bu iradeyle ben zor zayiflarim dimi??:26:

hoşbulduk canım.Valla benim biri 2 yaşında gündüz o yatırmıyor.Diğerinin kırkı çıkmadı daha gece de o yatırmıyor.dediğin gibi kısır döngü sürüpp gidiyor.Ben de bilgisayar öğretmeniyim ama şimdi doğum iznindeyim.

bugün öğlen dediğim gibi yaptım yani saat 12:00 de sade bir tost ve taze portakal suyu içtim.
Akşam yarım tabak çorba ve bir tane lahmacun yedim.Başka bişey yemeyecektim ki kaynanam lokma tatlısı yapmış bi baktım kapı çaldı tatlı getirdi.Biraz da ondan yedim ama üstüne hemen maden suyumu içtim.Bu dediklerim akşam 6 da bitti.Yani 18:00 den sonra ağzıma bişey koymadım.Ya sizce bende ışık varmı?kilo verecekmiyim ki ?

offff ben cok iradesiz bi insanim kizlar
Bugun bebek gormeye misafirlerim geldi, kekleri, borekleri yalayip yuttum onlarla birlikte
Yarin sabah tartiya cikmaya korkuyorum , bu iradeyle ben zor zayiflarim dimi??:26:

canım olır o kadar.Mecbur bebek görmeye gelenlere yapılıyor bişeyler.E hem yapacan hem bakacan mı?haliyle ucundan alıyorsun biraz.Önemli olan akşam 6 dan 7 den sonra bişey yememek bunu becerebiliyorsan ne mutlu sana :)

Ya bu arada benim hala bir tartım yok. Bana önerebileceğiniz bir tartı varmı.Kullanışlı olsun?

ona cok dikkat ediyorum, cok aciksam bile meyve ve yogurt disinda bisi yemiyorum.
Offfffff ne biliyim yaa, bi an once kurtulmak istiyorum su kilolardan

Bence iyi gidiyorsun, tam gaz devam :)))
bende hergun dikkatliydim ama bugun yaptik bi yaramazlik

kaçamaklar oluyor malesef canımız çekiyor önemli olan en az hasarla atlatmak
akşamdan sabaha en iyisi su içmek
benimkiler daha uyumadı
büyük sabah 8 de uyanmıştı

Ya bu arada benim hala bir tartım yok. Bana önerebileceğiniz bir tartı varmı.Kullanışlı olsun?

arzu m sottile aldım 3 hafta önce 35 e güzel işimi görüyor ama çok çok güzelleeri ve pahalıları da var tef alin mesela yağ falan ölçeni

beni de araniza alin...kilolarimi vermek istiyorum((

5.5 aylik kizim var bi de yeni 3une girmis oglum...haliyle extra kilolarim da cepte:) oglumda mecburen vermistim neye oldugu bilinmeyen bi gida alerjisi yuzunden 9 ay siki diyet yaptim hemen herseyi kestim ve tigggg gibi oldum...kucagimda 8 aylik bebekle 47 kiloydum aaaaah ah...yurt disindayim ve tatile tr.ye gittigimde herkes sok olmustu...simdi de boyle yersem ayri bi sok olcaklar su an 56 kiloyum ama boyum 155 belirteyim az biraz kisayim:)) onlari verip soyle 48 49 olmak istiyorum...bu arada ben aslida 61den asagi inemiyordum bi ara..ama oyle fena bi virus kapmisim ki tum mide ve bagirsaklari mahvetti...ve isthasizlik had safhadaydi sonra kut diye kilolar gidince gaza geldim biraz daha verdim...ama gerisi kolay gitmiyor..((

arzu m sottile aldım 3 hafta önce 35 e güzel işimi görüyor ama çok çok güzelleeri ve pahalıları da var tef alin mesela yağ falan ölçeni

evet tefalin yağ ölçenklerine gidiyor gözüm ama doğru şekilde yağ ölçtükleri konusunda tereddütdeyim. Bu akşam eşimle alışveriş merkezi gidip alıcaz bir tartı.
Benim de küçük bebeğim çok hasta 3 satte bir öksürük nöbetlerine giriyor.Daha bir aylık bebeğim.Aile hekimie götürdük ciğerlerinde bişey yok dedi.Balgamı vardır atamıyordur dedi.İlaç vermedi bol bol emzir ve fizyolojik serum damla kullan dedi. Bu gece bizi yine ayağa dikti,uyutmadı.O değil yazık öksürmeyi de bilmiyor öylee kızarıp morarıp gidiyor kuzum.
yarım saat önce eşimi uğurladım kahvaltıda yediklerim
bi kaşarlı domatesli tost( tam tahıllı buğday ekmeğiyle yapılmış)
4 zeytin
tahin helvası(kibrit kutusu kadar)
3 çay bardağı az şekerli çay

Kızlar sizler neler yiyiyorsunuz paylaşalım lütfenn :)

hoşgeldin aramıza :) birlikte inşallah verecez bu kiloları valla ben azmettim :)

geçmiş olsun öksürüğü emzirme sırasında mı oluyor ? nöbet dediğiniz ne kadar sürüyor ve ne zaman aralıklarında geliyor?

hoşgeldin :)
çocuklarımız yaşıtmış :)
bence ikinci bebekten önce kilo vermş olmam çok çok güzel ve motivasyonun bunu düşünmek olmalı daha önce yaptın ve oldu bi daha olması daha kolay olacaktır

yasemin bradleyin diyet lstesini uygulamaya başladım dengeli bi liste ve uyulamamazlık oranı düşük
sabah kahvaltısında 3 kaşık yulaf kepeği+3 kaşık yoğurt+biraz süt+1 tk kuru üzüm+1 ceviz+1 küçük elma yedim yeşil çayımı içiyorum şimdi

biri yeşil çaymı dedi hastalar ara vermişken hemen kendime 1 fincan alayım.
bende sabah 2küçük dilimçavdar ekmeğiyle tost yaptım azcık yaktım ama aceleden yedim
zencefilli çay içtim

Son düzenleme:
geçmiş olsun öksürüğü emzirme sırasında mı oluyor ? nöbet dediğiniz ne kadar sürüyor ve ne zaman aralıklarında geliyor?

teşekkür ederim öksürük durup durduğu yerde geliyor.gece gündüz hiç farketmiyor ve hiç durmamaya yarım saat öksürüyor.Bugün eşimle doktora götürdük çocuk doktoruna.röntgen istedi.cigerlerinde az düzeyde bişeyler gördü antibiyotik verdi.eve gelince hemen verdik ilacını.bi de içtiği kadar su içirin hastalığı geçene kadar dedi.bir haftada geçmezse öksürüğü daha da ileri giderse hemen bana getirin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…