Emziren Annelerin Birlikte Zayıflama Deneyimleri

sevgili arkadasim h bu topicte devam edip hm de diyet yontemlerimizde Karatay dieti ile saglikli ve uzun yasiyiruzdan devam edebilirsin ama orasi da pek issizlasmis ben 1yildir girmiyodum

sana dieti biraz anlatayim.
bir kere hastaliklara iyi gelir ve sekeri düzeltir.

oncelikle sabah kahavltida eksiksiz

2-3yumurta
10zeytin ya da daha fazla yiyebildiginkadar
4gun kurusu
kaymak da yenebilir
z.yagli sebze-marul olur roka turp havuc vs..muhakkak olmali
sucuk vs de olur
1avuc ici kadar yagli peynir
ve1cay bardağı ceviz-findik-fistik
sekersiz cay

kahvaltiyi yaptiktan sonra tam 5 saat kesinlikle atistirma yok . icme serbest ama sakiz cigneme bile yasak yani cigneme harekti yok. ogunde iyice doymak sart. 5 saat sonra ornek menu
-1kase çorba
-2tabak ispanak yemeyi
-yogurt
ya da
-1kase çorba
-yogurt
-2tabak kuru fasulye .1 yeterse 1.tabakda olur maksat doymak
-tursu

aksam8den sonra bisi yenmeyeck. öğünler 5 saat aralikli olacak . sorun varsa cevaplayayi.

emzirdigin icin sabah dereotu ya da gun icinde mercimegi bol tuketirsek sutumuz artar. 5 saat dolunca muhakak yemek lazim. ac kalinca da zayıflama olmuyor.

bende zayıflamak istiyorum benimde 3,5 aylık kızım var ve eşim zayıflamama karşı çünkü sabahları limonlu su içerek zayıflamaya çalıştım ve bebeğimin kilo alımı yavaşladı. ne yapcam bilmiyorum ama bu kilolu halim moralimi çok bozuyo doğumdan sonra 10 kilo kaldı resmen. arkadaşlar napcam benim durumumda olupta kilo verebilen var mı ? yoksa kızım 6 aylık olana kadar beklemem mi gerek :KK57::KK43::KK43:
ben2 aylikken karataya basladim . karatayi tam ogrenirseniz kilo verip daha sa alamazsınız ama kurallari var iste biraz arastirma yapmaniz gerek

Bende 3 ay once doğum yaptim ve emziriyorum da. 9 kilo vermem lazim. Sanırım diyetisyen e baslicam

Merhaba arkadaşlar doğum yapalı 3 ay oldu 74 kilo ile hamile kaldım 89 ile doğum yaptım şuan 85 kiloyum çocuğumun süt alerjisi olduğu için süt peynir yoğurt yumurta domates tahin tereyağ sütlü tatlılar çikolata vs çoğu şey yasak ama kilo veremiyorum acil kilo vermem lazım

Merhaba arkadaşlar doğum yapalı 3 ay oldu 74 kilo ile hamile kaldım 89 ile doğum yaptım şuan 85 kiloyum çocuğumun süt alerjisi olduğu için süt peynir yoğurt yumurta domates tahin tereyağ sütlü tatlılar çikolata vs çoğu şey yasak ama kilo veremiyorum acil kilo vermem lazım
Emziriyo musun canim. Emziriyosan daha kolay verirsin

Çok sıkıntı yapma sen zaten çoğu şeyi yiyemiyoruz bebeginle çıkıp.yuruyus yapabilirsen yap.ben de 10 Ay önce doğum yaptım 2 kilom kalmıştı d.onceki kg ulaşmak için ama ise başladım ve 1 ayda 3 kg aldım çok uzgunum

Çok sıkıntı yapma sen zaten çoğu şeyi yiyemiyoruz bebeginle çıkıp.yuruyus yapabilirsen yap.ben de 10 Ay önce doğum yaptım 2 kilom kalmıştı d.onceki kg ulaşmak için ama ise başladım ve 1 ayda 3 kg aldım çok uzgunum
Ah nerde yürüyüş benim kızım sadece kucakda arabada yada fön makinası ile duruyor bebek arabasına binmiyor kanguruda durmuyor o yüzden çok sıkıntı aslında işe başlayınca daha da kilo vermen gerekirdi ama belkide şişliktir o

Kızlaar konu güncel mi kimse yok ama hadi yaa motivasyona ihtiyacım var yarın diyete başlama günü malüm bende yarın annemle diyete başlıyorum.. 7 aylık oğlum var emziriyorum diyet listesi aldm arkadaşımdan oda emziriyor.. skandal bişekilde kilo aldım gebelikte 70 kiloyla hamile kaldım 102 kiloyla doğum yaptım şuana kadar bişey yapmadım ama 83 kiloya düştüm bu zamana kadar ama gerisi yapıştı kaldı boyum 1.70 eşim belli etmesede rahatsz kilolarımdan anlıyorum.. neyse artık kafaya taktım zayflycam bu son oğlum emiyor bol bol dere otu su içerek birde bulgur tüketerek sütümü kontrol altnda tutarım diye düşünüyorum.. hedef 68 lütfen bana katılın gaza gelelim zayflayalım..

Kızlaar konu güncel mi kimse yok ama hadi yaa motivasyona ihtiyacım var yarın diyete başlama günü malüm bende yarın annemle diyete başlıyorum.. 7 aylık oğlum var emziriyorum diyet listesi aldm arkadaşımdan oda emziriyor.. skandal bişekilde kilo aldım gebelikte 70 kiloyla hamile kaldım 102 kiloyla doğum yaptım şuana kadar bişey yapmadım ama 83 kiloya düştüm bu zamana kadar ama gerisi yapıştı kaldı boyum 1.70 eşim belli etmesede rahatsz kilolarımdan anlıyorum.. neyse artık kafaya taktım zayflycam bu son oğlum emiyor bol bol dere otu su içerek birde bulgur tüketerek sütümü kontrol altnda tutarım diye düşünüyorum.. hedef 68 lütfen bana katılın gaza gelelim zayflayalım..
Canım aynı şartlardayız Karatay diyeti ile sağlıklı zayıflıyoruz var oraya gelsene bende emziriyorum

Canim burasi ne yazık ki aktif değil artık .
Bende emziriyorum ^moral ve motivasyon ile kilo ver^ adlı basligima katilmak istersen gel beklerim .
Yavaş yavaş kilo veriyoruz . .sen de verirsin hiç canını sıkma . istemen yeter..

Canim burasi ne yazık ki aktif değil artık .
Bende emziriyorum ^moral ve motivasyon ile kilo ver^ adlı basligima katilmak istersen gel beklerim .
Yavaş yavaş kilo veriyoruz . .sen de verirsin hiç canını sıkma . istemen yeter..
Link atarmısın canm

X