- 11 Mart 2012
- 51
- 7
- 86
ben ne yazıkki ücretsiz izin alamadım ben aile hekimiyim ve biz sözleşmeliyiz ücretsiz izinde yerimizden olup dönüşte yeniden yer secmemiz gerekiyordu bende o riski göze alamadım hamileliğim planlıydı ücretsiz izindi planım en az a6 ay ama ne yazıkki olamadı.bebeğim2.5 aylıkken başladım yaz aylarında yorgunluk vs sütüm azaldı haliyle ama ilk 6 ay sadece anne sütü verdim.
canım kaç kilosunki ben bu erkekleri anlamıyorum yanlış anlama ama ne kadar görsellik meraklıslar.benim kızkardeşim 1.65 ve doğum sonrası 54 kiloydu normalda 49-51 arasıydı eşi onu bile problem etti.benim eşim diyet yapayım dedilce acele etme oğlumuz biraz büyüsn diyor kendide tatlıyı cok sever yiye yiye bu hale geldik.ama böyle diyen eşimde bile farkediyorum kilo onların gözüne batıyo.davranışlar sanki farklı ben mi kuruntu yapıyorum bilmem ama bence öyle.
bende 1.65 ve 90dım 2 hafta evvel şimdi 88.5..aslında yiyorum kaçamkta yapıyorum ama eskisi kadar değil..hedefim benim 60 evlendiğimde 60dım.ya aslında ben doğumdan evvelde 88dim hemen boşlukları dolduruyorum..kilo verme işini hızlandırmam lazım çıtır kızları gördükçe gaza geliyorum.helede çalışan olmak cok zor eski kıyafetler olmuyor magazalara girmek istemiyorum.genelde elbise alıyorum etek pantolana cesaret edemiyorum.ama nereye kadar bu kilolar kendiliğinden gitmeyecek.bayanların 100de 20si ne yazıkki emzirirken kilo veremiyor.bazıları emzirdikçe eriyor.
öğle yemeği için çiğ köftelik kıymadan küçük köftecikler yaptım.yanındada 1 çorba kaşığı keten tohumu kattığım bir kase yoğurt yiyeceğim.bu arada 1 lt sutükettim şu saate kadar.yulaf kepeği bulmaya çalışıyorum antepte. bakalım bu hafta kaç kilo gidecek:)))
merhaba zeyzey bende çok araştırdm kendm dukana başlayacaktmki sizi buldm sınırsızlk insana güven veriyor
daha açlık hissetmedi krep yaptım çoook güzel olmuş yoğert ve peynirle yiyeceğim inşallah
bende öğretmenim bu sene izin kullanıyorum ama yaza incelmiş girmek istyrm
bazıları hemen doğumdan sonra incecik oluyo şansssızlkmıki ne gerçi ben hamileden öncekinde 5 kilo öncesin dende7-8 sende 10 fazlam var toplamda 15 kilo vermek istyrm
dukandan bağımsız gibi olacak bu diyet aceba zayıflanımı ki
ben sizi takip edecm
kendimdende haberdar ederm bklm ne olacak
5 dk twist yaptım az önce...aferin bana:))kızlar benim bebeğim 9 aylık ve ben hala regl olmadım...sizde nasıl durumlar...
5 dk twist yaptım az önce...aferin bana:))kızlar benim bebeğim 9 aylık ve ben hala regl olmadım...sizde nasıl durumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?