Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üç sattte bir yarım saat durmamaya öksürüyor
zeyzeyz cim tıp bayramın kutlu olsun..yan komşum dr bey gelmiş dr hanım para toplayıp tatlı alıyoruz şöyle 2-3 kilo..anammmm dedim.tek çare onlar yemeden kaçmak.süt izninden yırtarım.ben kaçar:)))
suyu ihmal etmeyin antibiyotiğini de saati saatine verin
belki enfeksiyondan dolayı yoğun koyu bi balgamı varsa onun için atak atak öksürüyordur
eğer geçmezse ileri testler yapılır
odasından tozlu tüylü olabilecek şyleri çıkarın halı oyuncak çiçek evcil hayvan vs
eğer sigara içen varsa aynı odada uyumasın çocukla
ve de daha önce dediğim gibi odayı çok fazla nemlendirmeyin
offff ben cok iradesiz bi insanim kizlar
Bugun bebek gormeye misafirlerim geldi, kekleri, borekleri yalayip yuttum onlarla birlikte
Yarin sabah tartiya cikmaya korkuyorum , bu iradeyle ben zor zayiflarim dimi??:26:
Zeyzeyz antapteyim demişsin.Anteplimisin yoksa iş gereği mi ordasın.Ben de Kilisliyim :)
antepliyik aaam :) eee neden burda birbirimizi bulduğumuz belli :)
Vaaayyy hemşerim benimm. nedon kardaş,eyimisin?:))
gelorum gidorum seni bulamorum :)
Ben sabah esimle 6:30 da yaptim kahvaltımı.şimdi de tam tahillı ekmekten bir tost yaptim yanina vişne kompostosu... şu yeşil cayı bir de ben içebilsem.bi saat öbce pilates yaptìm. bi de yeşil çay içsem süper olur.yeşil çayın süte bi zararı yok dimi?
tekrar merhabalar arkadaşlar canımçok sıkılıyor internetten pantolon sipariş vermştm ama dar geldi hemde 46 beden şok yaaa
evdekiler hep 44 tü doğumdan önce
onlara girebiliyordum ama bunlar göbişten kapanmıyo
plates yapacam 3 ay olduk izizn varmıdır sezeryanlıyım
birde bu videolaraı sıralı şekşlde nereden bulabilirim bilen varmı aceba
geçen yıllarda tv den ebru şallı şle yapmıştım çokda faydasını görmüştüm ama acil bişeyler yapmam lazım
yemeklerime dikkat ederek sabahlarıda 2 dilim tam buğday ekmeğiyle devam ediyorum sizleride hergün okuyorum takip ediyorum süpersiniz
böyle birbirimizi motive ederek gidersek başaracağımıza inanıyorum
bu arada ebru şallı artık tv 8 de yok program kaldırılmış