Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Alttaki ölçeğe göre 700 gr daha giderse normal ölçünün sınırında olacaksın canım. Benim daha 4 kg daha vermem gerek oralar için
Ay evet çok şükür. 73lere inmiştim geçen hafta. Tatilde aldım. Şimdi onları vermeye çalışıyorum. yaparsın sen merak etme. Hadi tam gaz gidelim. Kaçla başlamıştın

Ay evet çok şükür. 73lere inmiştim geçen hafta. Tatilde aldım. Şimdi onları vermeye çalışıyorum. yaparsın sen merak etme. Hadi tam gaz gidelim. Kaçla başlamıştın
doğuma 88,5 ile girdim buraya 79 küsür ile başladım. Hayatımın yarısından çoğu kaçamak olmasa bitmişti şimdiyeli. Ama başlarken doğum sonrası ilk yıl hedefim 70ti şimdi onun aşağısında olmak bile iyi. Moral olarak fazla rahatım sonuçta ilk 6 ay hedefi tutturdum şimdi almayıp gram gram gitse de iyi yani durum. Bu arada İstanbul Anadolu yakası oturanlar için viaport ta çok indirim var. Hiç dışarı çıkmayan ben gaza gelip alışverişe gittim. Nike dan ayakkabı Adidas’tan tayt aldım. Çocuklara da baya uygun ayakkabılar aldım. Normalde sketchers almak için gittim çok rahat çünkü mevcut ayakkabılarım ama indirimi görünce ayağımda da rahat olunca Nike aldım. 195 tl benim ayakkabım kızımın biri 125 biri 150 taytlar 100 tl ve 80 tl. Spor yaparken baya motive oluyor insan yeni ve şık kıyafetler ile. Spor yapamayan yürüyüş zor gelenler için tavsiye ederim. Pandemiden beri tr...ol dan aldım her şeyi uygun diye ama böyle çok çok ucuza geldi.

Eklentiler

• 10A5B93F-706C-4D7C-A6A7-7FD66F1B1779.jpeg
    140,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 6B744B18-2D70-472C-9CD8-132545B73745.jpeg
    128,7 KB · Görüntüleme: 41
  • DAE0B487-AF94-462B-B649-1ED3F8960474.jpeg
    100,5 KB · Görüntüleme: 42
  • 1919A5FE-1F3F-4B13-99B1-DAE9043E8D3B.jpeg
    126,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 95933962-08B3-4C11-B13B-E2E9C70FE7FC.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 45
Ya çok güzeller hayırlı olsun güle güle kullan canım. Maşallah süper vermişsin. Daha ne olsun bende ödemlerimi atıyorum yavaş yavaş 73.8 çıktım bu sabah

Merhaba, Chloe Ting'in günlük bütün videolarını yapıyordunuz yoksa sadece episode 1 mi yapmıştınız? Ben 3 gündür yapıyordum ve bugün farkına vardım her gün için 2-3 bölümlük videoların olduğunu.. o yüzden geri tekrardan başlayıp günlük bütün videoları yapmayı düşünüyorum

Ben sadece 14 gunluk karin videosuna başlamıştım. Sonra devam edemedim zaten. Her gun ayni hareketleri yapıyordum

Yani günlük 45 dk değilde daha kısa versiyonunu yaptınız ve ona rağmen etkisin görmüştünüz ?
Sanirim 10 dklik bir videoydu. Beraberinde yaklasik 1 saat yuruyus ya da evde 2 mile falan leslie yapiyordum. Ayrica aralikli oruc seklinde besleniyordum. Abur cubur, hamur isi vs yemiyordum. Baya iyi gidiyordum aslinda

Sanirim 10 dklik bir videoydu. Beraberinde yaklasik 1 saat yuruyus ya da evde 2 mile falan leslie yapiyordum. Ayrica aralikli oruc seklinde besleniyordum. Abur cubur, hamur isi vs yemiyordum. Baya iyi gidiyordum aslinda
Dediğiniz gibi çok güzel bir düzeniniz varmıştı. Kaç kilo vermiştiniz öyle yaparak ?

Aslinda 60a kadar dustum. Su anda da ayni kilodayim. Hatta bir ara 59u gordum ama o zaman 62 kiloyken daha indeydim. Su an 60 kiloyken daha kilolu duruyorum
Sporun baya etkisi oluyor vücutta belki o zamanlar spor yaptığınız için daha ince görünüyordunuz, bence imkanınız ve vaktiniz varsa tekrardan spora başlayın malum kış geliyor birde

Sporun baya etkisi oluyor vücutta belki o zamanlar spor yaptığınız için daha ince görünüyordunuz, bence imkanınız ve vaktiniz varsa tekrardan spora başlayın malum kış geliyor birde
Evet kesinlikle sporun etkisi. Benim 3 ve 1 yaslarinda iki oglum var. Bir de calisiyorum, ogretmenim. Kucuk oglum geceleri uyutmuyor. Tekrar baslamayi cok istiyorum ama ne enerjim ne de zamanim var. Beslnememe dikkat ediyorum sadece

Evet kesinlikle sporun etkisi. Benim 3 ve 1 yaslarinda iki oglum var. Bir de calisiyorum, ogretmenim. Kucuk oglum geceleri uyutmuyor. Tekrar baslamayi cok istiyorum ama ne enerjim ne de zamanim var. Beslnememe dikkat ediyorum sadece
Haklısınız daha üstün olan öncelikleriniz varmış onlara odaklanmanız tabiki her şeyden önce daha önemli

Günaydın kızlar , reglim bir türlü sökülmedi öyle şişim ki çok rahatsız ediyor. Bu hafta da kiloda oynama olmayacak belli. Daha almasam bari

Selam kızlar
Cuma gününden bu yana gram olarak verdim yine çok şükür.
Bu sabah 1 kase mısır gevreği yedim.
1 bardak filtre kahve

Ofiste ki yiyeceğim yemek:
1 kepçe süzme mercimek çorbası
1 parça fırında tavuk pirzola
1 tahta kaşığı kadar pirinç pilavı
1 kase mor lahana salatası

Ara öğün
5 adet ceviz
5 adet kaju
1 adet havuç

Akşam yemeği
1 tabak yeşil mercimek yemeği

30 dk eliptik bisiklet yaparım inşallah üşenmezsem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…