Kaptan biz yazıyoruz zaten sen de gel katıl bizeSagol canim. Her gun eksi goreyim de kac gr olursa olsun zaten
Bu cuma artik tartiya da start veriyoruz hanimlar. Herkesten tarti sonuclarini bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptan biz yazıyoruz zaten sen de gel katıl bizeSagol canim. Her gun eksi goreyim de kac gr olursa olsun zaten
Bu cuma artik tartiya da start veriyoruz hanimlar. Herkesten tarti sonuclarini bekliyorum.
Kaptan biz yazıyoruz zaten sen de gel katıl bize
Merhaba canım. Buralardaydım kimse yazmayınca unuttum burayı. Ama diyete devam. 74.4te bıraktım sizi galiba. 73.1i gördüm geçen hafta. Ama bugün tatilden döndüm. Ve yemediğim şey kalmadı. Bu cuma pek bişey beklemiyorum@lindalinda
suukaa
@Mysonismysun
@Gezginnnn
@asilr
E Eminosa
dfn0714
@Less-is-More
@elfpeksimeti
@Axelia
L llally
@foodme
Ve dahaa aklima gelmeyen herkes. Nerdesinizzzz
Süpersin maşallah ben seni yakalamaya çalışıyordumBen buradayım canım diyetisyene devam ediyorum ve haftada 3 gün 50 dkevde hoca ile çalışıyorum. Diğer günler de yürüyorum. Malesef kilo gram gram gidiyor ama baya inceldim 40 beden pantolonlar bol gibi ama 38 almaya cesaret edemiyorum. Üst beden de 46 dan 40-42 ye indi şükür
Oooo kimler gelmiş hadi sen yakalarsın beni..Merhaba canım. Buralardaydım kimse yazmayınca unuttum burayı. Ama diyete devam. 74.4te bıraktım sizi galiba. 73.1i gördüm geçen hafta. Ama bugün tatilden döndüm. Ve yemediğim şey kalmadı. Bu cuma pek bişey beklemiyorum
GünaydınnnGunaydin ahali yarin tartiliyoruz hadi bir silkeleneliim
Hep öyle olur zaten. Oruçken de hep yemek tarifleri gelir önüne.Detoksun 6. Gunu... ben isyan noktasindayim canim neler neler cekiyor Allahim... instagram detoksta oldugumu biliyor gibi onume hep yemek tarifleri geliyor. Cook zoor cok acim. AMA BOZMAK YOK.
hedefim o kadar değil canım. 67leri görünce bana paydosOooo kimler gelmiş hadi sen yakalarsın beni..
+2 kiloyla geldim. Bugün dikkat ediyorum bakalım neler olcakBu şişliğim detoksla bile gitmiyor ya. Cok su iciyorum o mu oyle hissettiyor bilmiyorum. Detoks sonrasi bu diyetisyenle online diyetle devam etmeyi dusunuyorum. Baya takipcisi olan ve inanilmaz kilolar verdiren bir diyetisyen. Insallah boyle devam eder artik su kilo isini halletmek istiyorum.
suukaa hosgeldin tekrar. O tatiller yakti hepimizi. Yine de bildir kilonu bir yerden baslamak lazim.
hedefim o kadar değil canım. 67leri görünce bana paydos
+2 kiloyla geldim. Bugün dikkat ediyorum bakalım neler olcak
Mu... tu... mu diyetisyenin? Gerçi işim söylemek de bir sakınca var mıydı bilemedim