Komşuya yollaCok nadir yaparim aslinda. Esim israrla isteyince yapmistim. Kalabalik olmadigimiz icin bitmedi bir turlu. Daha uc dilim var
Ay daha minnacikkk... Kaç aylık?Selam kızlar dün geceden beri gazlı bebiş o yüzden yazamadım. Kahvaltım resimdeki gibi arada sade Türk kahvesi 2 kayısı 2 ceviz içi. Akşam yemek yapamadım dürüm kebap söyledim. Bir tane de Elmalı kurabiye yedim dün misafir olunca eşim almıştı geç oldu diye yememiştim bugün bebek tüm gün kucağımda olunca yedim valla. Bebeğin en gazlı gününde ve kızım da evdeyken tek başıma baya zor bir gün oldu. Erken yatmayı planlıyorum
Selam kızlar yarın kayinvalidemler gidecek tam anlamıyla pazartesi başlayacağım inşallah bende. Lessi falan hayatta yapamam ben. Yediklerime dikkat etsem veriririm inşallah.
29 günlükAy daha minnacikkk... Kaç aylık?
Ben bir diyetisyene sordum.6 aya kadar sakin oyle bi sey yapma, kilo versen bile vucudun zayif duser dedi. 6 aya kadar cok kacamak yapma normal ye yeter dedi.Cok ac kalınmıyor eşim yapıyor mesela 16&8 kuralını ben 14&10 yapacaktım ama malesef.zaten gece yemiyorum birşey.emziriyorum ve asiri istahliyim ben ya nasıl zayıflarım bilmiyorum
Oglen 1kase nohut ve biraz yogurt 1d.ekmek
Arada yine misafirden kalan 2d.kekkek bitene kadar rahat yok
Aksam 7 8 hamsi.ekmek yok.
Kizzzz çok bebik daha oooooo29 günlük
Bir haftadır gaz başladı ama bugün doruk yaptı. Kucaktan inmedi hep evde dolaştık. En son bebek arabasını kurdum koridorda gezdi gazını baya bi çıkarttı şimdi uyudu şükür. Arabayı severse bahane ile yürüyüşe başlarızKizzzz çok bebik daha oooooo
Allah kolaylık versin canım dışı çıkmaya başlayana kadar rahatsız eğer gazimiz çok yoksa
Gece olunca o bahane yürüyüşü olmuyor hiccBir haftadır gaz başladı ama bugün doruk yaptı. Kucaktan inmedi hep evde dolaştık. En son bebek arabasını kurdum koridorda gezdi gazını baya bi çıkarttı şimdi uyudu şükür. Arabayı severse bahane ile yürüyüşe başlarız
Kocam miKocan yesin keki bosveeer
Cok iyi kilo vermissin. Ben uc bes kilo versem hemen saliyorum. Devam ettirememe sikintim vardiyetisyenin verdgi listeyi paylasir misin. Emziriyor musun
Kızlar çok özür diliyorum uzun süredir oğlumun egzamasıyla uğraşıyordum.Slm kızlar benim de bebeğim 2 aylık diyete başladım haftasonu sinavlarim var bitirdikten sonra burayada daha aktif katilirim..
Çok iyi vermissin ya masallah seni görünce gözlerim bi açıldı.. sütün de eksilme oldu mu neleryaptin 12 kilo az değil 2.5 ay için biraz anlatirmisin yaa idolüm olabilirsin bu konuda