- 26 Mayıs 2016
- 3.834
- 8.111
Bugun 1 mile leslie yaptiktan sonra buna baslamayi dusunuyorum
Keske yapabilsem çok zor kilo veriyorum ne yazık kiHaftada 1 kilo versen yeter
Bende hiç çekemem omurgam çok ağrırBu mekik programını ben de gördüm ama ben mekik çekemiyorum yasaçma ama karnımda kas kalmamış Kız kardeşim ayağıma basıyor, elleri öne atarak ancak çekebiliyorum.
Bende istiyorum fakat doktorum izin vermedi henüz.bebegim salı günü 3 aylık olacak.aralikli oruç düşünüyordum bende izin çıkmadı sütüm kesilir diyeSpora basliyorum. Pilates agirlikli. Yememe de dikkat etmeye basliyorum insallah yaza kadar istedigim sonuclari alirim. Yok mu dogum sonrasi zayiflamak isteyen anneler?
Bende istiyorum fakat doktorum izin vermedi henüz.bebegim salı günü 3 aylık olacak.aralikli oruç düşünüyordum bende izin çıkmadı sütüm kesilir diye
Cok ac kalınmıyor eşim yapıyor mesela 16&8 kuralını ben 14&10 yapacaktım ama malesef.zaten gece yemiyorum birşey.emziriyorum ve asiri istahliyim ben ya nasıl zayıflarım bilmiyorumAralikli oruc cok riskli ama. Onun yerine bizim gibi biraz dikkat ederek baslayabilirsin.
Cok ac kalınmıyor eşim yapıyor mesela 16&8 kuralını ben 14&10 yapacaktım ama malesef.zaten gece yemiyorum birşey.emziriyorum ve asiri istahliyim ben ya nasıl zayıflarım bilmiyorum
Hadi bir gayret basla devami gelirBugun uzerimde oyle bir agirlik var ki. Hic enerjik hissetmiyorum. Leslie 2 ve mekik programina baslayacagim ama henuz hayata geciremedim.
Evet ya biz de de sürekli hamur işi eksik olmaz...Oglen cok az fasulye yemegi kalmisti, ekmeksiz onu yedim. Sonra da bir dilim revani yedim. Bu bitsin bir daha yapmayacağım. Evde olunca insanin yiyesi geliyor, ozellikle de emzirdikten sonra
Cok nadir yaparim aslinda. Esim israrla isteyince yapmistim. Kalabalik olmadigimiz icin bitmedi bir turlu. Daha uc dilim varEvet ya biz de de sürekli hamur işi eksik olmaz...
Bende bu konuda zorlanıyorum biraz..