Merhaba Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim. Nasılsınız?
Burda olmadığım dönemde bazı sıkıntılarım oldu. Oğlumda egzama çıktı. O yüzden beslenmemde baya kısıtlamalar oldu. Sonra egzamasının yediklerimden olmadığına kanaat getirdik ve tekrar her şeyden yemeye başladım. 1 haftalık egzama diyetinden sonra sütüm ciddi anlamda azaldı. Çok canım sıkıldı. O yüzden bu ara herşeyden yiyorum. Yarından itibaren diyet beslenmeme geri dönüyorum. İnşallahhh
Teşekkür ederim nasılsınız?Gecmis olsun. Tekrar hosgeldin.
Teşekkür ederim nasılsınız?
Şu anda iyiyiz şükür. Geçiyor artıkIyiyizkilo vermeye calisiyoruz yavas ilerliyoruz ama saglik olsun sen de iyisindir umarim egzama disinda.
Geç öğle erken akşam yemeğim resimde. Dün pırasa yemedim hemen hemoroid zorladı sabah pişirdim. Bu hafta kereviz vb alayım da değişik zeytinyağlı olsun. Siz brokoli ya da karnabahar yiyor musunuz gaz yapıyor mu?
Kahve içmedim belki kahve içerim birazdan
Eger gazli bir bebekse yesen de oluyor yemesen de. Buyuk oglum kolikti, o kadar cok dikkat edersim yine de gazi olurdu. Bunda hic takmiyorum, her seyi yiyip iciyorum.Geç öğle erken akşam yemeğim resimde. Dün pırasa yemedim hemen hemoroid zorladı sabah pişirdim. Bu hafta kereviz vb alayım da değişik zeytinyağlı olsun. Siz brokoli ya da karnabahar yiyor musunuz gaz yapıyor mu?
Kahve içmedim belki kahve içerim birazdan
Kolik değil ama gazı var sürekli. Bakliyat filan da yemiyorum şimdilik bakalım. Kzımda rahattım ben de..Eger gazli bir bebekse yesen de oluyor yemesen de. Buyuk oglum kolikti, o kadar cok dikkat edersim yine de gazi olurdu. Bunda hic takmiyorum, her seyi yiyip iciyorum.
Kizlar selam sütü toparladım.sayilir.Cok kasmadan cok kisitlamadab bir deneme daha yapicam.Insallah tabi.Kilolar veriliyor mu ? Kiskanayim mi sizleri ?
1 mile lesli + 45 mekik.autumnn attigin mekik programina baslayali iki gun oldu. Şimdiden karin bolgem agrimaya basladi. Demekki calisiyor. Ama zor gercekten. Yarin 120 mekik diyor, nasil cekecegim bilmiyorum
Kiskandim gittiiIlk hafta sonuclari ilk mesajda yazili kiskanabilirsin bazilarimizi ozelliklehosgeldin. Emin ol biz de oyle super diyetler yapamiyoruz ama sporla desteklemeye calisiyoruz mutlaka.
Kiskandim gittii
Spor yapabiliyosunuz helal olsun.
Cok pis hirs yapmak istiyorum ama spor imkansiz.Biraz once, cem yilmaz serenaylaymis dedim.Kapmis yine guzeli dedi.Sonra yok o seste sarki soylemis,o gece twiterda tt olmus sesi guzelmis diye kivirmatmya calisti,yuzu kemikli dedi ama nafile.Asabim bozuldu.Yaza kadar zayiflamam lazim
Benim de tek derdim gobek. Basen yok ama iki sezeryandan sonra sarkik bir gobek kaldi. Aynaya bakmak istemiyorumBen de dun basladim o programa. Bugun senin yaptigin sporun aynisindan yapicamdun leslie 2 yapmistim bugun cok vaktim yok leslie 1 ve mekigi yapicam. Bu gobekten kurtulmam lazim ya.
Benim de tek derdim gobek. Basen yok ama iki sezeryandan sonra sarkik bir gobek kaldi. Aynaya bakmak istemiyorum