Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Gecmis olsun. Tekrar hosgeldin.

Bugun pazar olunca ogunler sasti benim. Sabah 1 kucuk muz ve 2 kasik yogurt
Oglen firinda patates 2d.peynir ve 1 yumurta
Arada 1d.kek findik ve sade kahve
Aksama da sehriye corbasi ve nohut yiyecegim. Yatarken lactamil icmeyi dusuniyorum. Lohusayken iciyordum gece iyi sut yapiyordu. Bu ara sut isleri biraz zayif desteklemem lazim

Sabahtan beri temizlik yapiyorum. Anca yazabildim. Kahvalti, yarim simit, 2 yumurta, 4 zeytin, 3 parça kasar peyniri

Ara ogun bir muz, iki kare bitter cikolata

Biraz sonra da izgara tavuk ve salata yiyecegim. Ogunlerin saatleri biraz sasti yine.

Geç öğle erken akşam yemeğim resimde. Dün pırasa yemedim hemen hemoroid zorladı sabah pişirdim. Bu hafta kereviz vb alayım da değişik zeytinyağlı olsun. Siz brokoli ya da karnabahar yiyor musunuz gaz yapıyor mu?
Kahve içmedim belki kahve içerim birazdan

Eklentiler

• B043F8AF-5F4E-4757-8604-2529E5D7E27A.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 30

Canim 4 aylik olduk biz o yuzden ben her seyi yiyip iciyorum koyverdim

Eger gazli bir bebekse yesen de oluyor yemesen de. Buyuk oglum kolikti, o kadar cok dikkat edersim yine de gazi olurdu. Bunda hic takmiyorum, her seyi yiyip iciyorum.

Kizlar selam sütü toparladım.sayilir.Cok kasmadan cok kisitlamadab bir deneme daha yapicam.Insallah tabi.Kilolar veriliyor mu ? Kiskanayim mi sizleri ?

Ilk hafta sonuclari ilk mesajda yazili kiskanabilirsin bazilarimizi ozellikle hosgeldin. Emin ol biz de oyle super diyetler yapamiyoruz ama sporla desteklemeye calisiyoruz mutlaka.

1 mile lesli + 45 mekik. autumnn attigin mekik programina baslayali iki gun oldu. Şimdiden karin bolgem agrimaya basladi. Demekki calisiyor. Ama zor gercekten. Yarin 120 mekik diyor, nasil cekecegim bilmiyorum

Ben de dun basladim o programa. Bugun senin yaptigin sporun aynisindan yapicam dun leslie 2 yapmistim bugun cok vaktim yok leslie 1 ve mekigi yapicam. Bu gobekten kurtulmam lazim ya.

Ilk hafta sonuclari ilk mesajda yazili kiskanabilirsin bazilarimizi ozellikle hosgeldin. Emin ol biz de oyle super diyetler yapamiyoruz ama sporla desteklemeye calisiyoruz mutlaka.
Kiskandim gittii
Spor yapabiliyosunuz helal olsun.
Cok pis hirs yapmak istiyorum ama spor imkansiz.Biraz once, cem yilmaz serenaylaymis dedim.Kapmis yine guzeli dedi.Sonra yok o seste sarki soylemis,o gece twiterda tt olmus sesi guzelmis diye kivirmatmya calisti,yuzu kemikli dedi ama nafile.Asabim bozuldu.Yaza kadar zayiflamam lazim

Benimki de beni kilo konusunda uyuz ediyor cok pis hirs yaptim ben de yaza kadar fit olup burnundan fitil fitil getirmek istiyorum

Ben de dun basladim o programa. Bugun senin yaptigin sporun aynisindan yapicam dun leslie 2 yapmistim bugun cok vaktim yok leslie 1 ve mekigi yapicam. Bu gobekten kurtulmam lazim ya.
Benim de tek derdim gobek. Basen yok ama iki sezeryandan sonra sarkik bir gobek kaldi. Aynaya bakmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…