Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Arkadaşlar merhabalarrr
3 aylik anneyim ben de göbekliyim
Mekik çekilebilir mi 3 aylıkken? Sizlerin yaptıklarınızı okuyacağım inşaallah ben de kilo veririm

Arkadaşlar merhabalarrr
3 aylik anneyim ben de göbekliyim
Mekik çekilebilir mi 3 aylıkken? Sizlerin yaptıklarınızı okuyacağım inşaallah ben de kilo veririm

Merhaba hosgeldin. Sezaryen mi? Bence oyleyse bile uzun zaman gecmis cekilebilmesi gerek. Yine de daha iyi bir bilen varsa ona sorabilirsin

Birbirimizi gazlayalim
Vakti zamaninda leslie nin 5 mega miles ini yapardim.Cidden cok etkili.Simdi nerdee.

Aynen gaz onemli. Hepimiz gazla calisiyoruz bence. Diyorum ki arada fit ince hatunlarin fotosunu mu paylassak her gun birimiz. Neye kavusmak istedigimiz kafamiza dank eder

Valla biz leslie 1 mile ve 2 mile arasinda takiliyoruz. Malum vakit

Kahvalti

3 zeytin
1 kk suzme peynir
1 yk kavurma
cay
2 dilim kepek ekmegi.

Ogle yemegi 2 pogaca ev yabir karton bardak cay. Sahile gittik

Aksam yemegi

tavuk bonfile ve kanat izgara ayran

Ara ogunde bir sekersiz turk kahvesi ictim

Günaydın kızlar, dün gece evime döndüm. Sabah tartıldım 61kg olmuşum Hamilelik öncesi 60dım. Her gün 3-5 hareket yapıyordum, işe yaradığını sanmıyordum, yaramış.
Her şeyden yiyorum ama az yiyorum, bol su içiyorum. Prebiyotik besinler bağırsakları hemen çalıştırıyor bende. Bu arada kilo vermeyi en destekleyen şey bağırsakların çalışması sanırım. Çünkü doğumdan bu yana demir ilacı kullanıyordum, o da kabızlık yapıyordu.
Bugün karın çevremi ölçüp onu özellikle talip edeceğim.

Aynen gaz onemli. Hepimiz gazla calisiyoruz bence. Diyorum ki arada fit ince hatunlarin fotosunu mu paylassak her gun birimiz. Neye kavusmak istedigimiz kafamiza dank eder

Valla biz leslie 1 mile ve 2 mile arasinda takiliyoruz. Malum vakit
Ben serenayin paylasicam

Bu arada kotu haber sut gitti getireyim derken insan 1 haftsda 1 kilo alir mi ? Alir !
Henuz bisey yemedim.Yerim hetalde yarim saate.Bebelerin altini al giydir dus al derken saat kac oldu.

Ben serenayin paylasicam

Bu arada kotu haber sut gitti getireyim derken insan 1 haftsda 1 kilo alir mi ? Alir !
Henuz bisey yemedim.Yerim hetalde yarim saate.Bebelerin altini al giydir dus al derken saat kac oldu.

Bence kahvaltiyi erken yapmak onemli. Zaten 6 dan sonra zor uyudugum icin yapmayayim da napayim

Bugunun motivasyon fotosunu sen paylas o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…