Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Selam kızlar dün geceden beri gazlı bebiş o yüzden yazamadım. Kahvaltım resimdeki gibi arada sade Türk kahvesi 2 kayısı 2 ceviz içi. Akşam yemek yapamadım dürüm kebap söyledim. Bir tane de Elmalı kurabiye yedim dün misafir olunca eşim almıştı geç oldu diye yememiştim bugün bebek tüm gün kucağımda olunca yedim valla. Bebeğin en gazlı gününde ve kızım da evdeyken tek başıma baya zor bir gün oldu. Erken yatmayı planlıyorum

Eklentiler

• D93583C2-45AA-4D1A-ABD6-7F1A3A58AF59.jpeg
    D93583C2-45AA-4D1A-ABD6-7F1A3A58AF59.jpeg
    115,4 KB · Görüntüleme: 44
Selam kızlar dün geceden beri gazlı bebiş o yüzden yazamadım. Kahvaltım resimdeki gibi arada sade Türk kahvesi 2 kayısı 2 ceviz içi. Akşam yemek yapamadım dürüm kebap söyledim. Bir tane de Elmalı kurabiye yedim dün misafir olunca eşim almıştı geç oldu diye yememiştim bugün bebek tüm gün kucağımda olunca yedim valla. Bebeğin en gazlı gününde ve kızım da evdeyken tek başıma baya zor bir gün oldu. Erken yatmayı planlıyorum
Ay daha minnacikkk... Kaç aylık?

Cok ac kalınmıyor eşim yapıyor mesela 16&8 kuralını ben 14&10 yapacaktım ama malesef.zaten gece yemiyorum birşey.emziriyorum ve asiri istahliyim ben ya nasıl zayıflarım bilmiyorum
Ben bir diyetisyene sordum.6 aya kadar sakin oyle bi sey yapma, kilo versen bile vucudun zayif duser dedi. 6 aya kadar cok kacamak yapma normal ye yeter dedi.

Kizzzz çok bebik daha oooooo 💜
Allah kolaylık versin canım dışı çıkmaya başlayana kadar rahatsız eğer gazimiz çok yoksa
Bir haftadır gaz başladı ama bugün doruk yaptı. Kucaktan inmedi hep evde dolaştık. En son bebek arabasını kurdum koridorda gezdi gazını baya bi çıkarttı şimdi uyudu şükür. Arabayı severse bahane ile yürüyüşe başlarız

Bir haftadır gaz başladı ama bugün doruk yaptı. Kucaktan inmedi hep evde dolaştık. En son bebek arabasını kurdum koridorda gezdi gazını baya bi çıkarttı şimdi uyudu şükür. Arabayı severse bahane ile yürüyüşe başlarız
Gece olunca o bahane yürüyüşü olmuyor hicc 😂 daha çok eziyet yürüyüşüne dönüyor

Merhaba Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim. Nasılsınız?
Burda olmadığım dönemde bazı sıkıntılarım oldu. Oğlumda egzama çıktı. O yüzden beslenmemde baya kısıtlamalar oldu. Sonra egzamasının yediklerimden olmadığına kanaat getirdik ve tekrar her şeyden yemeye başladım. 1 haftalık egzama diyetinden sonra sütüm ciddi anlamda azaldı. Çok canım sıkıldı. O yüzden bu ara herşeyden yiyorum. Yarından itibaren diyet beslenmeme geri dönüyorum. İnşallahhh 😍

Cok iyi kilo vermissin. Ben uc bes kilo versem hemen saliyorum. Devam ettirememe sikintim var😣 diyetisyenin verdgi listeyi paylasir misin. Emziriyor musun
Slm kızlar benim de bebeğim 2 aylık diyete başladım haftasonu sinavlarim var bitirdikten sonra burayada daha aktif katilirim..

Çok iyi vermissin ya masallah seni görünce gözlerim bi açıldı.. sütün de eksilme oldu mu neleryaptin 12 kilo az değil 2.5 ay için biraz anlatirmisin yaa idolüm olabilirsin bu konuda 😁😁
Kızlar çok özür diliyorum uzun süredir oğlumun egzamasıyla uğraşıyordum.
Sabah
Klasik Ekmeksiz kahvaltı
Ara
1 maden suyu
Öğlen
2 kase çorba
Yoğurt
Salata
Ara
1 sütlü kahve yanında 12 çiğ badem
Akşam
Sebze et yemeği
Çorba
Salata
Yoğurt
Ara
1 meyve

Diyetisyenimin verdiği liste bu. Ama çoğu zaman uyamıyorum. Sadece diyete başladığımdan beri ekmek pirinç makarna tatlı hamur işi yemiyorum. 92.3le başladım 80.4e kadar inmiştim. Şimdi 81lerdeyim sanırım. 10 gündür süt artırmaya çalışıyorum. Hala emziriyorum şükür. Bide yarım gün çalıştığım için süt sağmaya çalışıyorum. 😔

X