Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gorumcen 15 dk tutsa en azindan leslie 1 mile yapsan?Bugun sporsuz gecirmek istemiyorum ya ama gorumce falan burada bebegi de banyo yaptiracagim biraz zor gibi gozukuyor
Bebeğim 1 yaşında ben 170 boy ve en son 61 kiloyum şuan hiç bilmiyorum kaç kiloyum kendime küstüm resmen çünkü hiç 55in üstüne cikamazdimHosgeldin. Tabi herkese acik kapimiz. Ne kadarlik bebegin ve kilon kac?
Gorumcen 15 dk tutsa en azindan leslie 1 mile yapsan?
Bebeğim 1 yaşında ben 170 boy ve en son 61 kiloyum şuan hiç bilmiyorum kaç kiloyum kendime küstüm resmen çünkü hiç 55in üstüne cikamazdim
Tamam yarın haber veririm. Sabah uyanınca hemen tartiliyorsunuz demi?Son kilolari vermesi zordur ama cok kilon da yokmus yaparsin kesinlikle. Yarin tartilip yazabilirsin bize her cuma tartiliyoruz bu arada.
Tamam yarın haber veririm. Sabah uyanınca hemen tartiliyorsunuz demi?
Leslie mı uyguluyorsunuz? Bende sizinle beraber baslayim.Evet ac olarak tartiliyoruz.
Leslie mı uyguluyorsunuz? Bende sizinle beraber baslayim.
Hepinize gunaydinlar olssunnnnnn
Tartıldım 59.1 çıktım nasıl mutluyum 62 bekliyordum
Kac kiloydun kiHepinize gunaydinlar olssunnnnnn
Tartıldım 59.1 çıktım nasıl mutluyum 62 bekliyordum
Normalde 55 kiloydum az çok az kalmış diyet ve spor yaparsam eski halime ulaşırım sizinle veraberKac kiloydun ki
59.1 harika bence
Normalde 55 kiloydum az çok az kalmış diyet ve spor yaparsam eski halime ulaşırım sizinle veraber