Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Gunaydiin. Herkese iyi pazarlar. Kisa bir aradan sonra donduk

Sabah:

Yesil cay
Peynir
2 dilim tam bugday ekmegi
Menemen
Az fistikli helva

Su ara menemene taktim

Selam güzel anneler
Çok şükür ilk defa gece uyudu bizim bebek diye sevinirken gündüz hiç derin uyku uyumadı hala memede iliğim kurudu sanki.. canı sağolsun diyorum
Sabah 10:00 da bizim eve göre geç bir kahvaltı ve 16:00 da öğle/ akşam karışık oldu. Arada bir bardak çay ve bir çokoprens var. Kahve içmedim bugün kahve ile kayısı ceviz yemeyi planlıyorum. Su şu an 2,5 ama 4 olur. Bir de Leslie 1 mil yaptım. Hamileliğin son iki haftası ve lohusaluktaki 3 hafta ile 5 haftadır baya hareketsiz kalınca nefes nefese yaptım. Daha önce 45 dk olan bile bu kadar yormuyordu hamlamışız. Herkese bol eksiler dümdüz karınlar diliyorum.

Eklentiler

• E601EC9C-9315-4E04-B0ED-2E9CA9D3B6C8.jpeg
    178,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 1168AC72-22B5-43C6-8E34-2BA8B4D5E827.jpeg
    155,8 KB · Görüntüleme: 34

Afiyet olsun herkese

Akşam misafir geldi 20:00 de hem d börek tatlı getirmişler yedim yaaaa.. adı diyet olunca niye bozuyorum düzenimi? Offf. Hamileyken ve lohusalığın ilk haftası tatlı her şey midemi bulandırdı ve çıkardım ufacık şeyleri bile. Şimdi bir kaç gündür tatlı ve hamur işi yemek istiyorum

Günaydın güzel anneler bizim minik adam gece gazdan uyutmadı.
Sabah kalkınca bir kuru kayısı bir de küçük tost.. yemek yemeğe halim yök uykusuzluktan.
Yen'i bir haftada eksileri görmek dileğiyle.

Slm kızlar benim de bebeğim 2 aylık diyete başladım haftasonu sinavlarim var bitirdikten sonra burayada daha aktif katilirim..
Merhaba arkadaşlar bende 2.5 aydır diyetteyim. 12 kilo verdim. Daha 12 kilom var vermem gereken. Sizi takipteyim
Çok iyi vermissin ya masallah seni görünce gözlerim bi açıldı.. sütün de eksilme oldu mu neleryaptin 12 kilo az değil 2.5 ay için biraz anlatirmisin yaa idolüm olabilirsin bu konuda

Hosgeldin. Bebegini Allah bagislasin

Haftasonu misafirlerim vardi cok yazamadim.

Bugun sabah peynirli omlet (2 yumurta)
10 tane zeytin

Saat 2 gibi turk kahvesi ve 2 ceviz, 2 kuru incir yemeyi planliyorum. Bugun ekmek tuketmemeyi dusunuyorum, hayirlisi

Misafirim vardi ve kacamaklar yaptim giremedim+ bu konudan bana bildirim gelmiyor

Bugun

Sucuklu 1.5 yumurta 2 dilim sutlu susamli ekmek 2 tatli kasigina yakin tahin pekmez ve 4 zeytin yedim

Simdi ara ogun sekersiz turk kahvesi iciyorum.

Aksam yemegine ne yapsam karar veremedim. Lazanya yapabilirim ama o da kalori bombasi. Dusunuyorum hala.

Oh oh diyet guzel gidiyor masallah

Bazen ilk bildirimi acmayi unutunca vs sonraki bildirimler gelmiyor. Oyle bir sey olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…