Selam güzel anneler
Çok şükür ilk defa gece uyudu bizim bebek diye sevinirken gündüz hiç derin uyku uyumadı hala memede iliğim kurudu sanki.. canı sağolsun diyorum
Sabah 10:00 da bizim eve göre geç bir kahvaltı ve 16:00 da öğle/ akşam karışık oldu. Arada bir bardak çay ve bir çokoprens var. Kahve içmedim bugün kahve ile kayısı ceviz yemeyi planlıyorum. Su şu an 2,5 ama 4 olur. Bir de Leslie 1 mil yaptım. Hamileliğin son iki haftası ve lohusaluktaki 3 hafta ile 5 haftadır baya hareketsiz kalınca nefes nefese yaptım. Daha önce 45 dk olan bile bu kadar yormuyordu hamlamışız. Herkese bol eksiler dümdüz karınlar diliyorum.
Ben bugun yediklerimi yazmaya utaniyorumbir hafta dikkat etsem anca bugunu telafi ederim heralde
Günaydın kızlar..Bende doğum yapalı 38 gün oldu 83 kiloyum..ilk hedefim 70..araniza katılmak isterim ilk sorum ile..yeşilçay kullanıyor musunuz,zararı olmuyor mu??
Çok iyi vermissin ya masallah seni görünce gözlerim bi açıldı.. sütün de eksilme oldu mu neleryaptin 12 kilo az değil 2.5 ay için biraz anlatirmisin yaa idolüm olabilirsin bu konudaMerhaba arkadaşlar bende 2.5 aydır diyetteyim. 12 kilo verdim. Daha 12 kilom var vermem gereken. Sizi takipteyim
Slm kızlar benim de bebeğim 2 aylık diyete başladım haftasonu sinavlarim var bitirdikten sonra burayada daha aktif katilirim..
Çok iyi vermissin ya masallah seni görünce gözlerim bi açıldı.. sütün de eksilme oldu mu neleryaptin 12 kilo az değil 2.5 ay için biraz anlatirmisin yaa idolüm olabilirsin bu konuda
Aminn canim cok sagol cumlemizinkini inşallahHosgeldin. Bebegini Allah bagislasin
Misafirim vardi ve kacamaklar yaptim giremedim+ bu konudan bana bildirim gelmiyor
Bugun
Sucuklu 1.5 yumurta 2 dilim sutlu susamli ekmek 2 tatli kasigina yakin tahin pekmez ve 4 zeytin yedim
Simdi ara ogun sekersiz turk kahvesi iciyorum.
Aksam yemegine ne yapsam karar veremedim. Lazanya yapabilirim ama o da kalori bombasi. Dusunuyorum hala.
Takipte konu ama bilmiyorumOh oh diyet guzel gidiyor masallah
Bazen ilk bildirimi acmayi unutunca vs sonraki bildirimler gelmiyor. Oyle bir sey olabilir mi?