Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun. Ayni dert bende de var. Arada sisiyor arada rahatliyor. Doktora hic gitmedim. Aile hekimi agri kesici krem yazdi onu kullandim bir ara. Su an fena degil cok sukur. Bebegin kac aylik?Merhaba kızlar
Genel cerrahi ye randevu almıştım hemoroid için
Çok ileri boyutta kesin ameliyat diyor çok moralim bozuldu. Yarım gün emzirmeyeceğim bebeği sonra emzirirsin dedi.. zaten ağrısı acısı mahvetti beni bir haftadır şimdi karar vermem gerek sadece ağrı azaltıcı krem verebilirim diyor şu aşamada
Cok gecmis olsun. Hemoroid acisina dogumdan daha zor diyorlar.ameliyat ol kurtul benceMerhaba kızlar
Genel cerrahi ye randevu almıştım hemoroid için
Çok ileri boyutta kesin ameliyat diyor çok moralim bozuldu. Yarım gün emzirmeyeceğim bebeği sonra emzirirsin dedi.. zaten ağrısı acısı mahvetti beni bir haftadır şimdi karar vermem gerek sadece ağrı azaltıcı krem verebilirim diyor şu aşamada
Teşekkür ederim bir anda çıktı ama 3. Evre imiş. Bir de benim abım bağırsak kanserinden vefat ettiği için müdahale edilmeli dedi doktor. Oğlum daha 24 günlükGecmis olsun. Ayni dert bende de var. Arada sisiyor arada rahatliyor. Doktora hic gitmedim. Aile hekimi agri kesici krem yazdi onu kullandim bir ara. Su an fena degil cok sukur. Bebegin kac aylik?
Bebek çok küçük diye korktum biraz ama doktor yarım gün kadar emzirmeyeceksin dedi. Ameliyat sonrası bir iki gün de zor geçecek dedi. Teşekkür ederimCok gecmis olsun. Hemoroid acisina dogumdan daha zor diyorlar.ameliyat ol kurtul bence
O zaman sagligin daha onemli. Bebek yarim gun mama icsin, birsey olmaz.Teşekkür ederim bir anda çıktı ama 3. Evre imiş. Bir de benim abım bağırsak kanserinden vefat ettiği için müdahale edilmeli dedi doktor. Oğlum daha 24 günlük
Teşekkür ederim bir anda çıktı ama 3. Evre imiş. Bir de benim abım bağırsak kanserinden vefat ettiği için müdahale edilmeli dedi doktor. Oğlum daha 24 günlük
Teşekkür ederim bir anda çıktı ama 3. Evre imiş. Bir de benim abım bağırsak kanserinden vefat ettiği için müdahale edilmeli dedi doktor. Oğlum daha 24 günlük
Merhaba teşekkür ederim zaten epey sağmıştım dolapta baya var şükür..Cok gecmis olsun canim. Sutunu sag yarim gunluk buzluga at cikarip onunla besleyin. Hatta sutunu hep sagmani oneririm hem sutunu arttirir hem de acil durumlarda cocugu birakip gidebilirsin sutlerin varken.
Kahvaltim sucuklu mini bir tost ve 1 haslanmis yumurta. Ben de dayanamadim tartildim azicik eksilmis gibi