Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

merhaba kizlar ben de 67 ile hamile kaldim.76 ile doguma gittim.dogumdan sonra yine 67ydim.ama bebegim 5 aylik olana kadar ayda birkac kilo tahin helvasi paket paket cips makarna fast food sutlu serbetli tatlilar yiyerek 73e ciktim. :KK70: hic bu derece istahli olmamistim. sonra 5 aylikken (mart ayinda) karar verdim.tahin helvasini biraktim.abur cubur tatli ve fast foodu cok cok azalttim ve 64e dustum yazin.bebegim 16 aylik simdi hala emiyor.59u gorsem iyi olacak.diyet yapmiyorum ama aburcubur hamurisi ekmek vs dikkat etmeye calisiyorum.ara sira da lesli ve pilates.bu da benim hikayemdi :)

Benim spor yapma imkanim cok az. Ise gittigim gunlerde kv bakiyor cocuklara. Eve geldigimde diger islerle ugrasiyorum. Buyugun yemegini yedir. Ortaligi topla. Kucugu emzir. Yemek fasli, sonra mutfagi topla derken gece oluyor. Kv yokken de mumkun degil disari cikmam cunku biri 2,5 yasinda biri 5 aylik. Ikisini de yanimda goturemem. Ancak birini alip yuruyus yapabilirim. O da hava guzelse. Yagmur varsa onu da yapamiyorum. 😥

merhaba kizlar ben de 67 ile hamile kaldim.76 ile doguma gittim.dogumdan sonra yine 67ydim.ama bebegim 5 aylik olana kadar ayda birkac kilo tahin helvasi paket paket cips makarna fast food sutlu serbetli tatlilar yiyerek 73e ciktim. :KK70: hic bu derece istahli olmamistim. sonra 5 aylikken (mart ayinda) karar verdim.tahin helvasini biraktim.abur cubur tatli ve fast foodu cok cok azalttim ve 64e dustum yazin.bebegim 16 aylik simdi hala emiyor.59u gorsem iyi olacak.diyet yapmiyorum ama aburcubur hamurisi ekmek vs dikkat etmeye calisiyorum.ara sira da lesli ve pilates.bu da benim hikayemdi :)

Hosgeldin. Son 5 kilo kalmis aslinda bir sey yok gibi gozukur ama sona yaklastikca kilo vermek zorlasir ve hatta oturmus kiloysa onlar daha zor olur. Ben hamilelik oncesi kilomun da asagisina dusmek istiyorum mesela o yuzden isim zor olacak. Ama beraber destek olarak hallederiz insallah 💪

Benim de spor yapmam mumkun degil gibi.cunku bu benim 3.cocugum.1e ve 4e giden iki cocugim daha var. Onlarin yemegi beslenmesi odevi vs.derken ancak acil islere vakit bulabiliyorum.kilolar yavas da gitse dert etmeyecegim o yuzden.bi sene evde bebegimle sakince vakit gecirmek istiyorum😊

Benim spor yapma imkanim cok az. Ise gittigim gunlerde kv bakiyor cocuklara. Eve geldigimde diger islerle ugrasiyorum. Buyugun yemegini yedir. Ortaligi topla. Kucugu emzir. Yemek fasli, sonra mutfagi topla derken gece oluyor. Kv yokken de mumkun degil disari cikmam cunku biri 2,5 yasinda biri 5 aylik. Ikisini de yanimda goturemem. Ancak birini alip yuruyus yapabilirim. O da hava guzelse. Yagmur varsa onu da yapamiyorum. 😥
meraba cocuklarinizin arasi azmis.isteyerek mi hamile kaldiniz ikinciye.benim de aklimda ama cok zorlanir miyim diye dusunuyorum. oglum 16 aylik bu arada.allah bagislasin.

Kizlar var ya tam da 1 bucuk kilo vermisim.Simdi kontrollu gidicem.seker konusuna degineyim malesef bildigin ekler sutlac falan yedigimde bir de et yedigimde artiyor.Dun sabahtan beri 3 saatte 1 sagiyorum .Artis buraz da olsa var.Abartmamak kaydiyla devam ediyorum.Dun aksam mesela yarim tabak bulgur ve izgara kofte ayran ictim.Gobegimin biraz indigini hissettim ilk defa.Salep e sardim bu sira.Sut olur belki🤷‍♀️

Spor yapma imkanim hic yok hele h.sonu esimle yalniz bakiyoruz.Degil spor çişe gidemiyorum😁 Spor insallah baharda okuldan dondukten sonra bebek arabasiyla minikleri gezdirirken.Hem agirlik calismis olurum iki taneyle.O degil oturdugumuz sitenin spor salonu var.Yururus bandi,agirlik aletleri falan..Balkondan oyle bakip duruyorum.Ona da sira gelicek insallah.

Spor yapma imkanim hic yok hele h.sonu esimle yalniz bakiyoruz.Degil spor çişe gidemiyorum😁 Spor insallah baharda okuldan dondukten sonra bebek arabasiyla minikleri gezdirirken.Hem agirlik calismis olurum iki taneyle.O degil oturdugumuz sitenin spor salonu var.Yururus bandi,agirlik aletleri falan..Balkondan oyle bakip duruyorum.Ona da sira gelicek insallah.
Ikizlerin mi var? 😊

Selam arada sade Türk kahvesi ve bir madlen kadar çikolata yedim öğlen de 4 kaşık pırasa 3 kaşık yoğurt 10 badem
Akşam konusunda kararsızım tavuk mu yoksa dışarıdan balık mı söylesem tam balık havası İstanbul da.. bebeği yıkadım sonra kızımla oynadım baya sonra da dolabımı topladım hamile kıyafetlerimi kaldırdım artık eski pantolonlarımı vb giyiyorum diye. Geceden uykusuzum uyusam mı bebek uyurken yoksa egzersiz mi yapsam diyorum.. benim bebiş hala zamanı oturtamadı gündüz uykucu gece zombiyiz.. şükür ağlamıyor ama uykusuz kalıyorum ben..

Ogle sulu kofte yemegi yedim bir dilim ekmekle. Kibrit kutusu kadar da fistikli helva 🙈

Bugun cok kosusturmacali gecti.

Sabagla öğle öğünü birleşti
-2 yumurta
-Az biber kızartması
-çay
-tereyağlı çemenli ekmek
-zeytin
-peynir

Akşam
-mercimek çorbası
-hamsi tava
-az bulgur pilavı
-salata

Ara Öğün
-Çikolata soslu saray muhallebisi
-çay

Ogle yesil mercimek yemegi haslanmis patates
Arada 1d.ekmekle tahin pekmez ve 2 kare bitter
Aksama yine yesil mercimek var yogurtla yerim

Akşam
2 ızgara köfte 2 minik tavuk but
Salata
Pide ekmek
Su şu an 4 lt oldu
Hemoroid başa bela oldu mecbur doktora gideceğim wc ye gitmeye korkuyorum

Sabah klasik karatay kahvaltisi

Oglen vaktim yoktu haşlanmış karabugdayi yogurda karistirdim kocaaa kase yedim

Simdi aksam yemegi yiyorum

Kiymali mantar sote
Boool yesil salata

Bir sekersiz turrk kahvesi yaninda 2 hurma

Belki misafirimle cay icerim ilerleyen saatlerde

Sabah iki yumurtadan az kasarli omlet, 6 tane zeytin, iki parca peynir, biraz tahin pekmez, ihlamur
Oglen 2 gibi bir turk kahvesi, iki ceviz, iki kuru incir

Aksam iki lahmacun, iki yemek kasigi patlican salatasi, yesillik

Saat 9 gibi cay, yaninda bir dilim pasta yedim 😥 misafir olmasa yemezdim onu da. Neyse bugunluk boyle bir kacamak oldu.

Her aklima geldiginde su ictim. 2 litreyi geçmiştir

Sabah iki yumurtadan az kasarli omlet, 6 tane zeytin, iki parca peynir, biraz tahin pekmez, ihlamur

Saat 9 gibi cay, yaninda bir dilim pasta yedim 😥 misafir olmasa yemezdim onu da. Neyse bugunluk boyle bir kacamak oldu.

X