Eltimin çocukları ve kayınvalide

Eltiniz akilli kadinmis kocasida arkasinda ne guzel omrunu kv ile gecirecek olan sizsiniz basbasa vakit geciremiyorsunuz eltiniz hafta sonlari cocuklari size yollayip kafasini dinliyor kocasiyla basbasa kaliyor bu esinize adil geliyormuymus iki kardesseler iki tarafta kalsin annesi yada hafta sonlari oteki ogluna gitsin

Kayınvalideniz eltinize gitsin madem çocuklar onu çok özlüyormus.

Çocuklar özlüyorsa kv eltinlere gidip,orada çocuklarla vakit geçirsin.Kayinvaliden iyi biriyse söylersin rahatsız olduğunu... Birinin burada kötü polis olması gerek.Elti değil mi sen ol ne olacak.Kv senin istemediğini söylesin.Eltine benim huzurum bozuluyor en iyisi ben size gelip çocuklarla sizde vakit geçireyim desin.Tamam çocuk gelir eder ama her hafta görev gibi ne bu ..

Aynen öyle oluyor.

İlk defa bu kadar sacmalik bir evlilik ve koca elti kaynana ve konu sahibi gordum

Bu kadar rahatsızsanız ayrı eve çıkın. Kadına tabikide torunları gelicek. Sizemi sorucak torunlarını görmek için ? Bende kızımı anneme bırakıyorum ev 1günde dağılıyor her istediğini yapıyor annem bizim evimizden daha rahat anneannesinde kızım. Ne kadar güzel birşey aslında ama ne anlatsak anlamazsınız gibi siz.
Ayrıca 1.5yıllık evlilikte kendi eviniz bile yokken hemen koştur koştur hamile kalmışsınız neden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…