Eltimin çocukları ve kayınvalide

O zaman elti nasıl bi rahatlıkla gelip senin evine çocuklarını bırakabiliyor ki her hafta sonu?

O zaman elti nasıl bi rahatlıkla gelip senin evine çocuklarını bırakabiliyor ki her hafta sonu?
Var vallahi var böyle tipler örnek küçük eltim. Büyük eltimle konuşmaz ama çocuklarını babaanneye bırakır babaanne de alıp alt kata büyük eltiye iner. Kadıncağız konuşmadığı eltinin çocuklarına bakar haftasonları yüzsüzlük mü utanmazlık mı be bilmiyorum keyfini sürüyor küçük elti bu durumun

Ev sizinse haklısınız tabi. Bu durumda kayınvalide de misafir o evde. Misafirin misafiri olmaz. Eltinizle konuşun direkt, sizin evinize sizden izin almadan kimse gelememeli.

Her gün daha fazla şaşırıyorum kayınvalide ile yaşamak yetmezmiş gibi her hafta sonu çocuklara mı bakıyorsun. Resmen hizmetçi muamelesi yapılıyor sana.Çok özlüyorsa o gitsin. Tabi hizmet edecek iş görecek bakıcılık yapacak enayi dururken ne gerek var.Sen bu akılla kendi çocuğunu da hizmetçi yaparsın bunlara. Yıllar sonra da madalya takarlar sana devam et.

KV yi kullanıp kullanıp bırakıyorlar. Eltimin sınav haftasında yemek temizlik bulaşık herşeyini yaptı onlarda, yılbaşında da iki parmağı burnunda hediyesiz bıraktılar o yüzden artık gitmek istemiyor, korkuyor

E şişelerde eşine söyle. Dinlemezse eltine ara de bu ne terbiyesizlik diye. Madem kendi evin

Haydaaaaa
bende günahınızı almıştım kv evinde çocukları istemiyor diye

kv neden sizde? evine gitmiyor mu?

çocuklar hayıııır dediğinde yeteri kadar izlediniz yeter kafam şişti biraz dinlenmek istiyorum
sizde dağıttıklarınızı toplayın kv duyacak şekilde böyle söyleyin

Aslında sorun tam olarak bu bence, ev eşinize ve size aitse bu durum çok yanlış kayınvalidenizin gitmesi gerekiyor çocuklar özlüyorsa, ev kayınvalidenizin ise torunlarının gelmesi çok doğal, aynı evde yaşamayı kabul ettiğiniz için şikayetlenme gibi bir lüksünüz yok ne yazık ki.

Kendi evine çık, kuru ekmek yer kendi evinin ağası olursun. Ya da dublexi ikiye bölün üst kata da mutfak yapın evi ayırın.

Biraz da sana yikamasin kocan , torun bakmaya mecali olan anası tek başına da yaşar.

Kimseye gelme diyemezsin orası o çocukların babaannesinin evi , sen ayrı eve çıkmalısın, hamile kalmadan önce halletmeliydin bu sorunu ...

Ek olarak eşiniz çalışma odasını bile bebek odası yapmanıza izin vermiyormuş. Yani bir oda annesinin, bir oda kendinin çalışma odası, çocuk nerede yatacak oynayacak? Adamın pek umurunda değil şikayetleriniz istekleriniz. Her gelene her yapılana bahane buluveriyor. Kayınvalideye eltiye söylenmeden önce eşinizi bir hizaya çekin. Ev dubleks, alt üst yaşıyoruz diyorsunuz ama evde her şey ortak. Eğer siz evlenip o eve gittiyseniz çile çekmeye devam.

Eğer kayinvalide sizin evinizde ise siz haklısınız, acilen bu konuyu hem kayınvalide hem de eşinizle konuşun, iş yapmayın, hizmet etmeyin hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…