Aynen. Evde “oyalanarak” milyon dolarlık ciro yöneten müdür olmak iyiymiş.Yorumlara bakıyorum da özellikle “ev kimin, tapu kimde, nasıl alındı” soruları sormuşsunuz. Anlıyorum öyle bir zamanda yaşıyoruz ki her şeyi maddiyata bağlayarak sınır çizme haline gelmişiz. Açıklıyorum; tapu eşimi üzerine. Çocuk odası bir süreliğine yapılmadı ama şimdi hazır, nereden çıkarttınız çocuk odasının olmadığını. Ben evde oturup sadece ev işlerine bakacak, hiç bir yerde sözünü geçiremeyecek biri de değilim. Özel şirkette 4 elemanı yöneten milyon dolarlık cirolar yürüten müdürüm. Eşim anlayışsız biri de değil. Ayrıca ailemden kalan kiraya dahi vermediğim evim var, istersem yarın taşınırım. Yapmayacaktın, evlenmeyecektin, aklın neredeydi diye yorum yapan arkadaşlar siz galiba olaya sadece maddiyat yönünden bakıyorsunuz. Şurada konuyu açma sebebim bunu eşimi kırmadan, hislerini incitmeden nasıl söyleyebilirim, sebebini nasıl açıklayabilirim? Maalesef aile içi huzuru korumak şirkette ciro yönetmek kadar kolay değil. Soğukluk bir girdi mi, çıkmaza adımını attın mı geri dönüşü yok. Benim için biter o şekil evlilik. Eğer eşim bu kadar mülayim yaklaşıp sebebini tek tek ortaya koymama rağmen halen anlamıyorsa çözümü yoktur demek. Ayrıca bu hafta farkettim ki çocuklar anmıyorlar bile. KV arayıp gelin diye yalvarıyor resmen. Eltim de kursları var diye reddetmeye çalışıyor falan. Anlaşılan burada eşimin annesine söz geçirememesi. Bunu nasıl çözebilirim onu düşünüyorum. Çünkü annesi hemen ağlayıp zırlamaya ve beddua etmeye başlıyor. Ben ayrı eve çıktığımızda annesinin bu davranışlarından rahatsız olmayacağından ve bizim huzuru bozmayacağından emin olmam lazım. Sizin gibi oturup yerli yersiz yorum yapmayı ben de biliyorum ama o ince çizgi ne, nasıl yaparım onu soruyorum. Biraz geniş düşünün lütfen. Sadece yorum yapmış olmak için de yapmayınZ
Kuzu, maalesef ki dışarıda çalışmıyorum. Kendim freelance oyalanıyorum.
Yaaa çok güzelkeşke ben de eşimi ikna edebilsem. Çalışma odasını bebek odadı yapmama izin vermiyor. Çalışmıyor da o odada sadece masası, koltuğu, tek kişilik yatak ve dolabı duruyor yani öğrenci odası gibi. Onları oradan çıkarmaya bir türlü ikna edemiyorum. Çok hevesliyim halbuki. Çocuğun yatağını da odaya koyacakmış
Yorumlardan sonra birden çalışıyorum dediniz.siz daha kaynaniza sahip çıkamiyorsunuz kim size milyon ciroluk şirketini emanet eder.Yorumlara bakıyorum da özellikle “ev kimin, tapu kimde, nasıl alındı” soruları sormuşsunuz. Anlıyorum öyle bir zamanda yaşıyoruz ki her şeyi maddiyata bağlayarak sınır çizme haline gelmişiz. Açıklıyorum; tapu eşimi üzerine. Çocuk odası bir süreliğine yapılmadı ama şimdi hazır, nereden çıkarttınız çocuk odasının olmadığını. Ben evde oturup sadece ev işlerine bakacak, hiç bir yerde sözünü geçiremeyecek biri de değilim. Özel şirkette 4 elemanı yöneten milyon dolarlık cirolar yürüten müdürüm. Eşim anlayışsız biri de değil. Ayrıca ailemden kalan kiraya dahi vermediğim evim var, istersem yarın taşınırım. Yapmayacaktın, evlenmeyecektin, aklın neredeydi diye yorum yapan arkadaşlar siz galiba olaya sadece maddiyat yönünden bakıyorsunuz. Şurada konuyu açma sebebim bunu eşimi kırmadan, hislerini incitmeden nasıl söyleyebilirim, sebebini nasıl açıklayabilirim? Maalesef aile içi huzuru korumak şirkette ciro yönetmek kadar kolay değil. Soğukluk bir girdi mi, çıkmaza adımını attın mı geri dönüşü yok. Benim için biter o şekil evlilik. Eğer eşim bu kadar mülayim yaklaşıp sebebini tek tek ortaya koymama rağmen halen anlamıyorsa çözümü yoktur demek. Ayrıca bu hafta farkettim ki çocuklar anmıyorlar bile. KV arayıp gelin diye yalvarıyor resmen. Eltim de kursları var diye reddetmeye çalışıyor falan. Anlaşılan burada eşimin annesine söz geçirememesi. Bunu nasıl çözebilirim onu düşünüyorum. Çünkü annesi hemen ağlayıp zırlamaya ve beddua etmeye başlıyor. Ben ayrı eve çıktığımızda annesinin bu davranışlarından rahatsız olmayacağından ve bizim huzuru bozmayacağından emin olmam lazım. Sizin gibi oturup yerli yersiz yorum yapmayı ben de biliyorum ama o ince çizgi ne, nasıl yaparım onu soruyorum. Biraz geniş düşünün lütfen. Sadece yorum yapmış olmak için de yapmayınZ
Yorumlara bakıyorum da özellikle “ev kimin, tapu kimde, nasıl alındı” soruları sormuşsunuz. Anlıyorum öyle bir zamanda yaşıyoruz ki her şeyi maddiyata bağlayarak sınır çizme haline gelmişiz. Açıklıyorum; tapu eşimi üzerine. Çocuk odası bir süreliğine yapılmadı ama şimdi hazır, nereden çıkarttınız çocuk odasının olmadığını. Ben evde oturup sadece ev işlerine bakacak, hiç bir yerde sözünü geçiremeyecek biri de değilim. Özel şirkette 4 elemanı yöneten milyon dolarlık cirolar yürüten müdürüm. Eşim anlayışsız biri de değil. Ayrıca ailemden kalan kiraya dahi vermediğim evim var, istersem yarın taşınırım. Yapmayacaktın, evlenmeyecektin, aklın neredeydi diye yorum yapan arkadaşlar siz galiba olaya sadece maddiyat yönünden bakıyorsunuz. Şurada konuyu açma sebebim bunu eşimi kırmadan, hislerini incitmeden nasıl söyleyebilirim, sebebini nasıl açıklayabilirim? Maalesef aile içi huzuru korumak şirkette ciro yönetmek kadar kolay değil. Soğukluk bir girdi mi, çıkmaza adımını attın mı geri dönüşü yok. Benim için biter o şekil evlilik. Eğer eşim bu kadar mülayim yaklaşıp sebebini tek tek ortaya koymama rağmen halen anlamıyorsa çözümü yoktur demek. Ayrıca bu hafta farkettim ki çocuklar anmıyorlar bile. KV arayıp gelin diye yalvarıyor resmen. Eltim de kursları var diye reddetmeye çalışıyor falan. Anlaşılan burada eşimin annesine söz geçirememesi. Bunu nasıl çözebilirim onu düşünüyorum. Çünkü annesi hemen ağlayıp zırlamaya ve beddua etmeye başlıyor. Ben ayrı eve çıktığımızda annesinin bu davranışlarından rahatsız olmayacağından ve bizim huzuru bozmayacağından emin olmam lazım. Sizin gibi oturup yerli yersiz yorum yapmayı ben de biliyorum ama o ince çizgi ne, nasıl yaparım onu soruyorum. Biraz geniş düşünün lütfen. Sadece yorum yapmış olmak için de yapmayınZ
Günlük 24 saat bana yetmiyooor çalışmadığım haldeyorgun, bitkin hissediyorum kendimiii. Çocuk olunca ne yapacağım beeen. Çalıştığım zamanlar daha dinçtim . Ki İstanbul dışında yaşıyorum. Kızlaaarr ne yapacağım böyle. Hiçbir şeyi yetiştiremiyorum
Sen bunları araştırıp boş vakit harcayacağına akademik makale için zaman harcasaydın topluma daha fazla faydan dokunurduŞu mesajınızı da ekliyim milyon dolarlık ciro yöneten müdüre hanım.
Şey bu meziyetlere sahip biri kayınvalideyle oturmaz. Ben hiçbirine inanmıyorum. Milyon dolarlık şirketi yönet ama eltinin çocuklarına ses çıkaramaYorumlara bakıyorum da özellikle “ev kimin, tapu kimde, nasıl alındı” soruları sormuşsunuz. Anlıyorum öyle bir zamanda yaşıyoruz ki her şeyi maddiyata bağlayarak sınır çizme haline gelmişiz. Açıklıyorum; tapu eşimi üzerine. Çocuk odası bir süreliğine yapılmadı ama şimdi hazır, nereden çıkarttınız çocuk odasının olmadığını. Ben evde oturup sadece ev işlerine bakacak, hiç bir yerde sözünü geçiremeyecek biri de değilim. Özel şirkette 4 elemanı yöneten milyon dolarlık cirolar yürüten müdürüm. Eşim anlayışsız biri de değil. Ayrıca ailemden kalan kiraya dahi vermediğim evim var, istersem yarın taşınırım. Yapmayacaktın, evlenmeyecektin, aklın neredeydi diye yorum yapan arkadaşlar siz galiba olaya sadece maddiyat yönünden bakıyorsunuz. Şurada konuyu açma sebebim bunu eşimi kırmadan, hislerini incitmeden nasıl söyleyebilirim, sebebini nasıl açıklayabilirim? Maalesef aile içi huzuru korumak şirkette ciro yönetmek kadar kolay değil. Soğukluk bir girdi mi, çıkmaza adımını attın mı geri dönüşü yok. Benim için biter o şekil evlilik. Eğer eşim bu kadar mülayim yaklaşıp sebebini tek tek ortaya koymama rağmen halen anlamıyorsa çözümü yoktur demek. Ayrıca bu hafta farkettim ki çocuklar anmıyorlar bile. KV arayıp gelin diye yalvarıyor resmen. Eltim de kursları var diye reddetmeye çalışıyor falan. Anlaşılan burada eşimin annesine söz geçirememesi. Bunu nasıl çözebilirim onu düşünüyorum. Çünkü annesi hemen ağlayıp zırlamaya ve beddua etmeye başlıyor. Ben ayrı eve çıktığımızda annesinin bu davranışlarından rahatsız olmayacağından ve bizim huzuru bozmayacağından emin olmam lazım. Sizin gibi oturup yerli yersiz yorum yapmayı ben de biliyorum ama o ince çizgi ne, nasıl yaparım onu soruyorum. Biraz geniş düşünün lütfen. Sadece yorum yapmış olmak için de yapmayınZ
E birkaç hafta düşündü ablası ancak bu çıktıHahahaha kız osur osur ipe diz milyon dolarlık ciro yapan filan bu tabirleri nereden öğrendin agshehej koştur koştur niye çocuk yaptın niye kv yanında evlendin vs diyenlere kızmıştım şu sayfaya gelene kadar ama maşallah sen de hızlı senaryocu çıktın shdjdj kız bari bir yerde memurum deseydin milyon dolarlık ciro yapan şirkette müdürüm demek nerden aklına geldi
Artık öyle yapıcaz. Ya da aynı apartmanda da olabilir. Daha dur abisine bizim apartmandan ev almaya çalıştılar, engel olmasaydım koşa koşa aldıracaktı. Yoksa bizim evden çıkmazlarMaddi imkaniniz varsa ve anne yalniz birakilmak istemiyorsa yine altli ustlu bir evde oturabilirsiniz. Benim ailemin evi mustakil mesela ve ust katta da ufak bir mutfak ve banyo ve kucuk odasi var imkansiz bir şey degil.
Kayınvalidenin bir hastalığı falan mı var? Neden tek başına bir evde kalamıyor acaba?Artık öyle yapıcaz. Ya da aynı apartmanda da olabilir. Daha dur abisine bizim apartmandan ev almaya çalıştılar, engel olmasaydım koşa koşa aldıracaktı. Yoksa bizim evden çıkmazlaro kadar yüzsüzler ki. Abisinin ne tür insan olduğunu biliyor da işte çocuklara gelince bir şey demek istemiyor. Özlüyormuş. Bizimki doğsun İnşallah nefes almaya zamanı kalmayacak bence kendi de sıkılacak. Konuştum, 40 çıkana kadar zaten gelmeyecekler, sonra da yoruluyoruz her hafta gelmesinler diye konuşurum dedi. KV ye çocuğu verir işe giderim, onlar için nefes almaya gücü kalmayacak
Artık öyle yapıcaz. Ya da aynı apartmanda da olabilir. Daha dur abisine bizim apartmandan ev almaya çalıştılar, engel olmasaydım koşa koşa aldıracaktı. Yoksa bizim evden çıkmazlarMaddi imkaniniz varsa ve anne yalniz birakilmak istemiyorsa yine altli ustlu bir evde oturabilirsiniz. Benim ailemin evi mustakil mesela ve ust katta da ufak bir mutfak ve banyo ve kucuk odasi var imkansiz bir şey degil.
evet, panik atak. Nefesi daralıyor ve ölümden korkuyor. Bir de tansiyonu yükselince hissetmiyor. Devamlı ölçmek lazımKayınvalidenin bir hastalığı falan mı var? Neden tek başına bir evde kalamıyor acaba?
Valla Zümrüt Hanım, keşke baştan detaylıca konuşup bir yolunu bulup ayrı eve çıksaymışsınız. Nereye kadar beraber yaşanır ki? Ben kayınvalidemle aynı evde yaşamak istemem, eşim zorlarsa boşarım ya da baştan evlenmem. Çünkü evde başka biri varken evliliğin konforuna erişmek imkansız gibi geliyor bana.Artık öyle yapıcaz. Ya da aynı apartmanda da olabilir. Daha dur abisine bizim apartmandan ev almaya çalıştılar, engel olmasaydım koşa koşa aldıracaktı. Yoksa bizim evden çıkmazlaro kadar yüzsüzler ki. Abisinin ne tür insan olduğunu biliyor da işte çocuklara gelince bir şey demek istemiyor. Özlüyormuş. Bizimki doğsun İnşallah nefes almaya zamanı kalmayacak bence kendi de sıkılacak. Konuştum, 40 çıkana kadar zaten gelmeyecekler, sonra da yoruluyoruz her hafta gelmesinler diye konuşurum dedi. KV ye çocuğu verir işe giderim, onlar için nefes almaya gücü kalmayacak
evet, panik atak. Nefesi daralıyor ve ölümden korkuyor. Bir de tansiyonu yükselince hissetmiyor. Devamlı ölçmek lazım
Haklısın ne diyeyim. Hep o alternatif var zaten aramızda. Evlenirken anlaşamazsak taşınma konusunu dile getiririz demişti ama bakıyorum arada kalmak onu da çok üzüyor. Elle tutulur bir şey bulamıyorum taşınmak için. KV evde her şeyi yapıyor. Ben mesela hamileyim, evde ne yemek yapıyorum ne de temizlik. Bir yandan diyorum ne güzel işteValla Zümrüt Hanım, keşke baştan detaylıca konuşup bir yolunu bulup ayrı eve çıksaymışsınız. Nereye kadar beraber yaşanır ki? Ben kayınvalidemle aynı evde yaşamak istemem, eşim zorlarsa boşarım ya da baştan evlenmem. Çünkü evde başka biri varken evliliğin konforuna erişmek imkansız gibi geliyor bana.
Hele sizde bir de sizin olmayan çocukların da yükü var. 1.5 yıl için fazla can sıkıcı olaylar ya.
Valla ne yemeğini temizliğini isterim ne de eltimin çocuklarını.Haklısın ne diyeyim. Hep o alternatif var zaten aramızda. Evlenirken anlaşamazsak taşınma konusunu dile getiririz demişti ama bakıyorum arada kalmak onu da çok üzüyor. Elle tutulur bir şey bulamıyorum taşınmak için. KV evde her şeyi yapıyor. Ben mesela hamileyim, evde ne yemek yapıyorum ne de temizlik. Bir yandan diyorum ne güzel işte. Her şeyin bedeli var tabi. En baştan riskli gebelik olduğu için işimde de çok aktif değilim, ofise en fazla 2 gün gidiyorum. Kalan gün evdeyim. Belki bu kadar takmazdım her gün ofiste olsam. Yani kadın pasif agresif hiç belli etmeden canını yakıyor eşimin yanında çok iyidir bana karşı yemeğimi falan koyar mesela, eşim yok iken de şakayla karışık hep laf sokar. Eşim de bu huyunun farkında. İşini üstadı kadın bildiğin. Her yere iyi niyetli gözüküp burnunu sokar.
Ayrı eve çıkmayı denesen ?Kızlar, 1,5 yıllık evliyim KV ile Amerikan mutfaklı dublex evde oturuyoruz. Eltimin 9 ve 6 yaşında çocukları var, onlar ayrı evdeler. Her cuma akşamı eltim çocuklarından birini getirir pazar da akşam üstü alır. Ara tatillerde full bizdeler (yatılı). Ben bundan rahatsız oluyorum. Neymiş babaannelerini özlüyorlarmış. Amerikan mutfak olduğunu belirtme sebebim, çocuk bütün gün mutfakta çizgi filmi izliyor. Yani anlayacağınız krallar gibi ağırlanıyorlar, kayınvalidem çok iyi bakar. Bütün gün mutfakta zaman geçirdikleri için de b*k götürür. Ben TV izlemeyi sevmem ama bütün gün yüksek sesle TV sesi duymaktan rahatsız oluyorum. Ne mutfakta rahat rahat yemek yapabiliyorum ne de bir daha girdiğimde temiz bulabiliyorum mutfağı. Yani bulaşık kaldırılmıyor, cipsler yeniyor koltukta, resim çiziyorlar falan. Ayrıca hamileyim ve artık dayanamıyorum. Eşim de bunu kabullenmiyor ama bütün hafta yorulduğu halde bir de elin çocuğunu mu ağırlayacağız haftasonu? Ki TV de birşey izlemek istiyorsun, kumandayı alıp farklı bir programa geçirmeye çalışırken Hayıııııır daha bitmemişti diye bağırıyor. Abi sen bütün gün izliyorsun zaten biri bitmeden ötekine başlıyorsun. O kadar konforsuzum ki çocuk doğunca bu gürültüde nasıl uyuyacak. Eşime rahatsız olduğumu nasıl dile getireceğim? Gelmesinler mi diyeyim? Benim hormonlar mı oynuyor? Ben mi misafir sevmiyorum. Çok geriliyorum.
İşte evi bok götürsün ama huzurlu olayım mottosundayım ben deValla ne yemeğini temizliğini isterim ne de eltimin çocuklarını.Baş başa olalım da makarna salata yiyelim, boş veerr.
Bir de laf sokuyormuş, canını sıktığı tek bir ana bile değmez. Yaptığı iyiliği de götürüyor işte dedikleriyle.
Valla elle tutulur bir sebep olmasa da bu işi çözersin gibime geldi, beceriksiz birine benzemiyorsun. Sadece evlenirken bir boşluğuna gelmiş he demişsin ama bence artık uyandın.
Kimseye yazık falan değil, sana yazık. Önce kendini düşün. İş bence çığırından çıkmış artık, 1.5 yıldır aynı terane dönmüş durmuş. Daha ne kadar sürecek bu? Çocuklar üniversiteye başlayınca mı?İşte evi bok götürsün ama huzurlu olayım mottosundayım ben de. Kadına da yazık, bence o da etkileniyor bu durumdan. Ben de sürekli laf sokarım. Karşılıklı mobbingleşiyoruz. Heralde bilinçsizce acamsızca işin çığrığındam çıkmasını bekliyorum ki daha sonra beni suçlamasınlar. Bir yandan yan apartmanlardan ev bakıyoruz. Eşim de o kadar duygusal birisi ki sürekli kafasına takarak ayrı eve taşınsak bile huzurumuz kaçacak diye korkuyorum bir yandan. Konu aslında onda bitiyor, biz çözebilsek onun bu duygusallığını
Konunun benim harcadığım vakitle bir alakası yok. Ama merak ediyorsanız arama kısmına nickinizi ve çalışmak kelimesini yazmak 30 sn falan sürüyor. Senaryoyu da siz yazmışsız bana gerek kalmamış. Hani yazarken birazcık mütevazı sallayayım bile dememişsiniz direkt milyon dolar cirolu şirkette yönetici yapmışsınız kendiniziSen bunları araştırıp boş vakit harcayacağına akademik makale için zaman harcasaydın topluma daha fazla faydan dokunurduistersen senaryo uydur ve diziye başvur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?