Eltimin çocukları ve kayınvalide

Aynen. Evde “oyalanarak” milyon dolarlık ciro yöneten müdür olmak iyiymiş.

Kuzu, maalesef ki dışarıda çalışmıyorum. Kendim freelance oyalanıyorum.

Son düzenleme:
Kayınvalidenizi eltinize gitsin çocuklarla doya doya zaman geçirir. Bir de zaten çocukların ödevi vs oluyor aslında haftasonu başka yerde kalmaları anne için ayrı bir külfet daha yorucu muhtemelen ya çocuklar çok hevesleniyor ya da kayınvalideniz böyle bir düzen kurmuş. Aslında geliriniz varsa kayınvalideyi 1+1 eve çıkartabilirsiniz . İstediğini ağırlar böylece

Yorumlardan sonra birden çalışıyorum dediniz.siz daha kaynaniza sahip çıkamiyorsunuz kim size milyon ciroluk şirketini emanet eder.

Ev kimin diye sorulması maddiyattan daha ziyade; eğer siz kendi evinize kayınvalidenizde birlikte kalıyorsanız o zaman gelme deme hakkına sahipsiniz yok eğer siz kayınvalidenizin evine gelin gittiyseniz o zaman kimseye gelme deme hakkınızda yok. Ev KV ait oluyor çünkü.

Ayrıca milyon cirolarla oynayan bir kadının hafta sonu eltisinin çocuklarına bakıyor olması da gerçekten içimi sızlattı.

Benim rahatsız olduğum konuda eşim "ne var bunda abartma" diye bana tepki veriyorsa o evde zaten huzur kalmaz.
Eğer eşiniz sizi yada aile huzuru düşünüyorsa o zaman abisi ya da annesiyle konuşsun o yeğenler oraya gelmesin. Çünkü siz bu durumda huzurlu değilsiniz. Eşinizi de bu kadar kırmaktan korkmayın neticede camdan değil Bir şeycik de olmaz.

Şu mesajınızı da ekliyim milyon dolarlık ciro yöneten müdüre hanım.

Hahahaha kız osur osur ipe diz milyon dolarlık ciro yapan filan bu tabirleri nereden öğrendin agshehej koştur koştur niye çocuk yaptın niye kv yanında evlendin vs diyenlere kızmıştım şu sayfaya gelene kadar ama maşallah sen de hızlı senaryocu çıktın shdjdj kız bari bir yerde memurum deseydin milyon dolarlık ciro yapan şirkette müdürüm demek nerden aklına geldi

Şey bu meziyetlere sahip biri kayınvalideyle oturmaz. Ben hiçbirine inanmıyorum. Milyon dolarlık şirketi yönet ama eltinin çocuklarına ses çıkarama

E birkaç hafta düşündü ablası ancak bu çıktı

Maddi imkaniniz varsa ve anne yalniz birakilmak istemiyorsa yine altli ustlu bir evde oturabilirsiniz. Benim ailemin evi mustakil mesela ve ust katta da ufak bir mutfak ve banyo ve kucuk odasi var imkansiz bir şey degil.
Artık öyle yapıcaz. Ya da aynı apartmanda da olabilir. Daha dur abisine bizim apartmandan ev almaya çalıştılar, engel olmasaydım koşa koşa aldıracaktı. Yoksa bizim evden çıkmazlar o kadar yüzsüzler ki. Abisinin ne tür insan olduğunu biliyor da işte çocuklara gelince bir şey demek istemiyor. Özlüyormuş. Bizimki doğsun İnşallah nefes almaya zamanı kalmayacak bence kendi de sıkılacak. Konuştum, 40 çıkana kadar zaten gelmeyecekler, sonra da yoruluyoruz her hafta gelmesinler diye konuşurum dedi. KV ye çocuğu verir işe giderim, onlar için nefes almaya gücü kalmayacak

Kayınvalidenin bir hastalığı falan mı var? Neden tek başına bir evde kalamıyor acaba?

Maddi imkaniniz varsa ve anne yalniz birakilmak istemiyorsa yine altli ustlu bir evde oturabilirsiniz. Benim ailemin evi mustakil mesela ve ust katta da ufak bir mutfak ve banyo ve kucuk odasi var imkansiz bir şey degil.
Artık öyle yapıcaz. Ya da aynı apartmanda da olabilir. Daha dur abisine bizim apartmandan ev almaya çalıştılar, engel olmasaydım koşa koşa aldıracaktı. Yoksa bizim evden çıkmazlar o kadar yüzsüzler ki. Abisinin ne tür insan olduğunu biliyor da işte çocuklara gelince bir şey demek istemiyor. Özlüyormuş. Bizimki doğsun İnşallah nefes almaya zamanı kalmayacak bence kendi de sıkılacak. Konuştum, 40 çıkana kadar zaten gelmeyecekler, sonra da yoruluyoruz her hafta gelmesinler diye konuşurum dedi. KV ye çocuğu verir işe giderim, onlar için nefes almaya gücü kalmayacak
Kayınvalidenin bir hastalığı falan mı var? Neden tek başına bir evde kalamıyor acaba?
evet, panik atak. Nefesi daralıyor ve ölümden korkuyor. Bir de tansiyonu yükselince hissetmiyor. Devamlı ölçmek lazım

Valla Zümrüt Hanım, keşke baştan detaylıca konuşup bir yolunu bulup ayrı eve çıksaymışsınız. Nereye kadar beraber yaşanır ki? Ben kayınvalidemle aynı evde yaşamak istemem, eşim zorlarsa boşarım ya da baştan evlenmem. Çünkü evde başka biri varken evliliğin konforuna erişmek imkansız gibi geliyor bana.
Hele sizde bir de sizin olmayan çocukların da yükü var. 1.5 yıl için fazla can sıkıcı olaylar ya.

Haklısın ne diyeyim. Hep o alternatif var zaten aramızda. Evlenirken anlaşamazsak taşınma konusunu dile getiririz demişti ama bakıyorum arada kalmak onu da çok üzüyor. Elle tutulur bir şey bulamıyorum taşınmak için. KV evde her şeyi yapıyor. Ben mesela hamileyim, evde ne yemek yapıyorum ne de temizlik. Bir yandan diyorum ne güzel işte . Her şeyin bedeli var tabi. En baştan riskli gebelik olduğu için işimde de çok aktif değilim, ofise en fazla 2 gün gidiyorum. Kalan gün evdeyim. Belki bu kadar takmazdım her gün ofiste olsam. Yani kadın pasif agresif hiç belli etmeden canını yakıyor eşimin yanında çok iyidir bana karşı yemeğimi falan koyar mesela, eşim yok iken de şakayla karışık hep laf sokar. Eşim de bu huyunun farkında. İşini üstadı kadın bildiğin. Her yere iyi niyetli gözüküp burnunu sokar.

Valla ne yemeğini temizliğini isterim ne de eltimin çocuklarını. Baş başa olalım da makarna salata yiyelim, boş veerr.
Bir de laf sokuyormuş, canını sıktığı tek bir ana bile değmez. Yaptığı iyiliği de götürüyor işte dedikleriyle.
Valla elle tutulur bir sebep olmasa da bu işi çözersin gibime geldi, beceriksiz birine benzemiyorsun. Sadece evlenirken bir boşluğuna gelmiş he demişsin ama bence artık uyandın.

Ayrı eve çıkmayı denesen ?

İşte evi bok götürsün ama huzurlu olayım mottosundayım ben de . Kadına da yazık, bence o da etkileniyor bu durumdan. Ben de sürekli laf sokarım. Karşılıklı mobbingleşiyoruz. Heralde bilinçsizce acamsızca işin çığrığındam çıkmasını bekliyorum ki daha sonra beni suçlamasınlar. Bir yandan yan apartmanlardan ev bakıyoruz. Eşim de o kadar duygusal birisi ki sürekli kafasına takarak ayrı eve taşınsak bile huzurumuz kaçacak diye korkuyorum bir yandan. Konu aslında onda bitiyor, biz çözebilsek onun bu duygusallığını

Kimseye yazık falan değil, sana yazık. Önce kendini düşün. İş bence çığırından çıkmış artık, 1.5 yıldır aynı terane dönmüş durmuş. Daha ne kadar sürecek bu? Çocuklar üniversiteye başlayınca mı?
Bir yerden başlaman lazım Zümrüt ama yöntemi sana kalmış. Her ailenin dinamiği farklı malum.

Sen bunları araştırıp boş vakit harcayacağına akademik makale için zaman harcasaydın topluma daha fazla faydan dokunurdu istersen senaryo uydur ve diziye başvur
Konunun benim harcadığım vakitle bir alakası yok. Ama merak ediyorsanız arama kısmına nickinizi ve çalışmak kelimesini yazmak 30 sn falan sürüyor. Senaryoyu da siz yazmışsız bana gerek kalmamış. Hani yazarken birazcık mütevazı sallayayım bile dememişsiniz direkt milyon dolar cirolu şirkette yönetici yapmışsınız kendinizi diğer salladığınız detaylardan bahsetmiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…