Kızlar, 1,5 yıllık evliyim KV ile Amerikan mutfaklı dublex evde oturuyoruz. Eltimin 9 ve 6 yaşında çocukları var, onlar ayrı evdeler. Her cuma akşamı eltim çocuklarından birini getirir pazar da akşam üstü alır. Ara tatillerde full bizdeler (yatılı). Ben bundan rahatsız oluyorum. Neymiş babaannelerini özlüyorlarmış. Amerikan mutfak olduğunu belirtme sebebim, çocuk bütün gün mutfakta çizgi filmi izliyor. Yani anlayacağınız krallar gibi ağırlanıyorlar, kayınvalidem çok iyi bakar. Bütün gün mutfakta zaman geçirdikleri için de b*k götürür. Ben TV izlemeyi sevmem ama bütün gün yüksek sesle TV sesi duymaktan rahatsız oluyorum. Ne mutfakta rahat rahat yemek yapabiliyorum ne de bir daha girdiğimde temiz bulabiliyorum mutfağı. Yani bulaşık kaldırılmıyor, cipsler yeniyor koltukta, resim çiziyorlar falan. Ayrıca hamileyim ve artık dayanamıyorum. Eşim de bunu kabullenmiyor ama bütün hafta yorulduğu halde bir de elin çocuğunu mu ağırlayacağız haftasonu? Ki TV de birşey izlemek istiyorsun, kumandayı alıp farklı bir programa geçirmeye çalışırken Hayıııııır daha bitmemişti diye bağırıyor. Abi sen bütün gün izliyorsun zaten biri bitmeden ötekine başlıyorsun. O kadar konforsuzum ki çocuk doğunca bu gürültüde nasıl uyuyacak. Eşime rahatsız olduğumu nasıl dile getireceğim? Gelmesinler mi diyeyim? Benim hormonlar mı oynuyor? Ben mi misafir sevmiyorum. Çok geriliyorum.
Senin sorunun ne elti ne de kaynana , eşini karşına alıp açık açık istemiyorum diyeceksin ve sebep sunmak zorunda da değilsin, adamdan çocuk yapmışsın ama daha kendini izah etmeye bile çekiniyorsun, eşine rest çekmedikçe, dik durmadıkça çözülmez bu sorun , dik duracağınızı falan hiç sanmıyorum, aman ağzımızın tadı kaçmasın Hayriye modunda takılmaya ve şikayetlenmeye devam edin , en büyük suç da sende bu arada , sorun çıkarmaya başlasan iyi edersin yoksa bu devran böyle sürecek...Eşimle konuşuyorum bu konuyu illa sebep istiyor. Mesela bütün gün mutfakta TV sesi duymaktan rahatsız oluyorum diyorum “ee çocuklar yokken de annem izliyor” diyor. Mutfağın dağınık halini sevmiyorum diyorum “günün sonunda zaten annem topluyor” diyor. Yani tam olarak elle tutulur bir şey arıyor. Kalabalıktan rahatsız oluyorum diyorum “ne yapıyor ki çocuklar gürültü mü çıkarıyor, sessizce TV izliyor” diyor. Ya böyle tepkiler verince cevap bulamıyorum
Evi kim almış peki eşiniz mi kayinvalideniz mi yada ortak mi almislar yoksa var olan evin tapusunu kayınvalide oğluna mi vermiş.Ya işte biz kV nin evinde değil, o bizim evimizdekovamayacağımıza göre bu soruna bir çözüm bulmak lazım. KV de rahatsız olduğumun farkında, kendisi de yoruluyor. Ev işlerinde falan çok yardımcı oluyor ama şu çocukların eve gelmesi beni aşırı rahatsız etmeye başladı
Buna cevap vermiyor.E
Evi kim almış peki eşiniz mi kayinvalideniz mi yada ortak mi almislar yoksa var olan evin tapusunu kayınvalide oğluna mi vermiş.
Siz evlenmeden önce nerede yaşıyordu genellikle bu tür konularda ev bizim diyorlar ama ortak alınmış oluyor yada tapu el değiştiriyor mesela geçenlerde bir konuda da ev eşimin denmişti ama ortak alınmış esimde katkisi var yazılmıştı.
Ben şunu farkettim es ailesi ve eş kişisi en pasif geline yüklenip tüm sorumluluklarını bu şekilde bertaraf ediyorlar, konu sahibi de aşırı pasif ve herkes onu eziyor, elti , kayın, kaynana, eş ve herkes, kimse hakkını savunan ve sınırları olan gelini ezmiyor hatta en çok o geline kul köle oluyorlar, en kıymetli gelin kimseye hizmet etmeyen , burnundan kıl aldırmayan gelin , pasif, kendini ifade edemeyen , boşanmaktan korkan, özgüvensiz gelini de ezdikçe eziyorlar , en basta da kocası eziyor, konu sahibi kendini düzeltse herkes düzelir de maalesef hiç o vibe vermiyor bana ...Biraz da sana yikamasin kocan , torun bakmaya mecali olan anası tek başına da yaşar.
Kesinlikle ve konu başlığı bile eltim ve çocukları diye açılmışBen şunu farkettim es ailesi ve eş kişisi en pasif geline yüklenip tüm sorumluluklarını bu şekilde bertaraf ediyorlar, konu sahibi de aşırı pasif ve herkes onu eziyor, elti , kayın, kaynana, eş ve herkes, kimse hakkını savunan ve sınırları olan gelini ezmiyor hatta en çok o geline kul köle oluyorlar, en kıymetli gelin kimseye hizmet etmeyen , burnundan kıl aldırmayan gelin , pasif, kendini ifade edemeyen , boşanmaktan korkan, özgüvensiz gelini de ezdikçe eziyorlar , en basta da kocası eziyor, konu sahibi kendini düzeltse herkes düzelir de maalesef hiç o vibe vermiyor bana ...
Eşiniz annesine bağımlı, sizin kişisel tercihlerinize ve alanınıza saygısı yok. Sebebperinizi bile sebep olarak görmüyor. Sorun kv, elti ve çocukları değil sorun eşiniz.Canım buradaki sorun evi kimin üzerinde olup olmaması değil. Eltim ve KV nin yüzsüzlüğü üstelik eşimin durumu anlamaması. Ben mülayım oldukça tepeye çıktılar. Mantıklı diyorsun da insanlık ve etik faktörler de var göz ardı edilmemesi gereken. Üstelik ayrı bir eve çıkmak için maddi imkanımız var sadece eşim annesini yalnız bırakmak istemiyor.
O sizin evinizdeyse bir dahaki 15 tatilde siz kayinvalideyi eltinize postaliyorsunuz çocukları özlemiş diye.Ya işte biz kV nin evinde değil, o bizim evimizdekovamayacağımıza göre bu soruna bir çözüm bulmak lazım. KV de rahatsız olduğumun farkında, kendisi de yoruluyor. Ev işlerinde falan çok yardımcı oluyor ama şu çocukların eve gelmesi beni aşırı rahatsız etmeye başladı
Bir daha gelirlerse siz annenize gidin onlar gidince dönün.Eşimle konuşuyorum bu konuyu illa sebep istiyor. Mesela bütün gün mutfakta TV sesi duymaktan rahatsız oluyorum diyorum “ee çocuklar yokken de annem izliyor” diyor. Mutfağın dağınık halini sevmiyorum diyorum “günün sonunda zaten annem topluyor” diyor. Yani tam olarak elle tutulur bir şey arıyor. Kalabalıktan rahatsız oluyorum diyorum “ne yapıyor ki çocuklar gürültü mü çıkarıyor, sessizce TV izliyor” diyor. Ya böyle tepkiler verince cevap bulamıyorum
Çok özlüyolarsa ara tatillerde kv gidip orda kalsın bak bi daha özlediler çocuklar diyo muKızlar, 1,5 yıllık evliyim KV ile Amerikan mutfaklı dublex evde oturuyoruz. Eltimin 9 ve 6 yaşında çocukları var, onlar ayrı evdeler. Her cuma akşamı eltim çocuklarından birini getirir pazar da akşam üstü alır. Ara tatillerde full bizdeler (yatılı). Ben bundan rahatsız oluyorum. Neymiş babaannelerini özlüyorlarmış. Amerikan mutfak olduğunu belirtme sebebim, çocuk bütün gün mutfakta çizgi filmi izliyor. Yani anlayacağınız krallar gibi ağırlanıyorlar, kayınvalidem çok iyi bakar. Bütün gün mutfakta zaman geçirdikleri için de b*k götürür. Ben TV izlemeyi sevmem ama bütün gün yüksek sesle TV sesi duymaktan rahatsız oluyorum. Ne mutfakta rahat rahat yemek yapabiliyorum ne de bir daha girdiğimde temiz bulabiliyorum mutfağı. Yani bulaşık kaldırılmıyor, cipsler yeniyor koltukta, resim çiziyorlar falan. Ayrıca hamileyim ve artık dayanamıyorum. Eşim de bunu kabullenmiyor ama bütün hafta yorulduğu halde bir de elin çocuğunu mu ağırlayacağız haftasonu? Ki TV de birşey izlemek istiyorsun, kumandayı alıp farklı bir programa geçirmeye çalışırken Hayıııııır daha bitmemişti diye bağırıyor. Abi sen bütün gün izliyorsun zaten biri bitmeden ötekine başlıyorsun. O kadar konforsuzum ki çocuk doğunca bu gürültüde nasıl uyuyacak. Eşime rahatsız olduğumu nasıl dile getireceğim? Gelmesinler mi diyeyim? Benim hormonlar mı oynuyor? Ben mi misafir sevmiyorum. Çok geriliyorum.
Evet ya ne bicim dubleks ev. Cok sinirli bir alan var. Bu kizi fena kandirmislar galibaEk olarak eşiniz çalışma odasını bile bebek odası yapmanıza izin vermiyormuş. Yani bir oda annesinin, bir oda kendinin çalışma odası, çocuk nerede yatacak oynayacak? Adamın pek umurunda değil şikayetleriniz istekleriniz. Her gelene her yapılana bahane buluveriyor. Kayınvalideye eltiye söylenmeden önce eşinizi bir hizaya çekin. Ev dubleks, alt üst yaşıyoruz diyorsunuz ama evde her şey ortak. Eğer siz evlenip o eve gittiyseniz çile çekmeye devam.
Aynı şeyin benzerini benim yengem yaşadı. Aile apartmanında oturuyorlardı.Kızlar, 1,5 yıllık evliyim KV ile Amerikan mutfaklı dublex evde oturuyoruz. Eltimin 9 ve 6 yaşında çocukları var, onlar ayrı evdeler. Her cuma akşamı eltim çocuklarından birini getirir pazar da akşam üstü alır. Ara tatillerde full bizdeler (yatılı). Ben bundan rahatsız oluyorum. Neymiş babaannelerini özlüyorlarmış. Amerikan mutfak olduğunu belirtme sebebim, çocuk bütün gün mutfakta çizgi filmi izliyor. Yani anlayacağınız krallar gibi ağırlanıyorlar, kayınvalidem çok iyi bakar. Bütün gün mutfakta zaman geçirdikleri için de b*k götürür. Ben TV izlemeyi sevmem ama bütün gün yüksek sesle TV sesi duymaktan rahatsız oluyorum. Ne mutfakta rahat rahat yemek yapabiliyorum ne de bir daha girdiğimde temiz bulabiliyorum mutfağı. Yani bulaşık kaldırılmıyor, cipsler yeniyor koltukta, resim çiziyorlar falan. Ayrıca hamileyim ve artık dayanamıyorum. Eşim de bunu kabullenmiyor ama bütün hafta yorulduğu halde bir de elin çocuğunu mu ağırlayacağız haftasonu? Ki TV de birşey izlemek istiyorsun, kumandayı alıp farklı bir programa geçirmeye çalışırken Hayıııııır daha bitmemişti diye bağırıyor. Abi sen bütün gün izliyorsun zaten biri bitmeden ötekine başlıyorsun. O kadar konforsuzum ki çocuk doğunca bu gürültüde nasıl uyuyacak. Eşime rahatsız olduğumu nasıl dile getireceğim? Gelmesinler mi diyeyim? Benim hormonlar mı oynuyor? Ben mi misafir sevmiyorum. Çok geriliyorum.
Walla sizin durumda bari en azından kv kendini kullandırmış konu sahibinin konusunda hem kv hem elti.. ne kurnaz kadınlar varKV yi kullanıp kullanıp bırakıyorlar. Eltimin sınav haftasında yemek temizlik bulaşık herşeyini yaptı onlarda, yılbaşında da iki parmağı burnunda hediyesiz bıraktılaro yüzden artık gitmek istemiyor, korkuyor
Eşinin sen söylemeden şu durumu anlamaması imkansız. Ya işine geliyor ya da parasızlıktan dolayı duymamaya çalışıyor.Kızlar, 1,5 yıllık evliyim KV ile Amerikan mutfaklı dublex evde oturuyoruz. Eltimin 9 ve 6 yaşında çocukları var, onlar ayrı evdeler. Her cuma akşamı eltim çocuklarından birini getirir pazar da akşam üstü alır. Ara tatillerde full bizdeler (yatılı). Ben bundan rahatsız oluyorum. Neymiş babaannelerini özlüyorlarmış. Amerikan mutfak olduğunu belirtme sebebim, çocuk bütün gün mutfakta çizgi filmi izliyor. Yani anlayacağınız krallar gibi ağırlanıyorlar, kayınvalidem çok iyi bakar. Bütün gün mutfakta zaman geçirdikleri için de b*k götürür. Ben TV izlemeyi sevmem ama bütün gün yüksek sesle TV sesi duymaktan rahatsız oluyorum. Ne mutfakta rahat rahat yemek yapabiliyorum ne de bir daha girdiğimde temiz bulabiliyorum mutfağı. Yani bulaşık kaldırılmıyor, cipsler yeniyor koltukta, resim çiziyorlar falan. Ayrıca hamileyim ve artık dayanamıyorum. Eşim de bunu kabullenmiyor ama bütün hafta yorulduğu halde bir de elin çocuğunu mu ağırlayacağız haftasonu? Ki TV de birşey izlemek istiyorsun, kumandayı alıp farklı bir programa geçirmeye çalışırken Hayıııııır daha bitmemişti diye bağırıyor. Abi sen bütün gün izliyorsun zaten biri bitmeden ötekine başlıyorsun. O kadar konforsuzum ki çocuk doğunca bu gürültüde nasıl uyuyacak. Eşime rahatsız olduğumu nasıl dile getireceğim? Gelmesinler mi diyeyim? Benim hormonlar mı oynuyor? Ben mi misafir sevmiyorum. Çok geriliyorum.
Eltide suç. Babaanneyi özlüyorsa çocuklar kadını çağırsın evine.Kızlar, 1,5 yıllık evliyim KV ile Amerikan mutfaklı dublex evde oturuyoruz. Eltimin 9 ve 6 yaşında çocukları var, onlar ayrı evdeler. Her cuma akşamı eltim çocuklarından birini getirir pazar da akşam üstü alır. Ara tatillerde full bizdeler (yatılı). Ben bundan rahatsız oluyorum. Neymiş babaannelerini özlüyorlarmış. Amerikan mutfak olduğunu belirtme sebebim, çocuk bütün gün mutfakta çizgi filmi izliyor. Yani anlayacağınız krallar gibi ağırlanıyorlar, kayınvalidem çok iyi bakar. Bütün gün mutfakta zaman geçirdikleri için de b*k götürür. Ben TV izlemeyi sevmem ama bütün gün yüksek sesle TV sesi duymaktan rahatsız oluyorum. Ne mutfakta rahat rahat yemek yapabiliyorum ne de bir daha girdiğimde temiz bulabiliyorum mutfağı. Yani bulaşık kaldırılmıyor, cipsler yeniyor koltukta, resim çiziyorlar falan. Ayrıca hamileyim ve artık dayanamıyorum. Eşim de bunu kabullenmiyor ama bütün hafta yorulduğu halde bir de elin çocuğunu mu ağırlayacağız haftasonu? Ki TV de birşey izlemek istiyorsun, kumandayı alıp farklı bir programa geçirmeye çalışırken Hayıııııır daha bitmemişti diye bağırıyor. Abi sen bütün gün izliyorsun zaten biri bitmeden ötekine başlıyorsun. O kadar konforsuzum ki çocuk doğunca bu gürültüde nasıl uyuyacak. Eşime rahatsız olduğumu nasıl dile getireceğim? Gelmesinler mi diyeyim? Benim hormonlar mı oynuyor? Ben mi misafir sevmiyorum. Çok geriliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?