Mutsuz evlilik yok, mutsuz anne vardir...
Ben tam olarak oyleyim, hep diyorumki ben bu dünyaya anne olarak gelmişim.. varim yoğum bir evladım hersey onun için, anne olmayanlar mutlu mu? Hayir onu demiyorum ama şahsen çocuğum olmasa ben bir dk durmazdım, bana cok az bi para verirdi onnla evi gecindirmeye ogluma bakmaya ve kendme harcardim , harcardim yanlis oldu sadece ogluma harcardim.
Dolap bomboştu hep annem yapardi alışverişimi allah ondan bin kere razi olsun
oglumada kiyafet alabiliyodum , oyuncak ? Oyuncagini hep annemler alirdi hep heves ederdim ogluma oyuncak almayi onu oyun parklarina goturup eglendirmeyi.. hep icimde kaldi bunlar , bana hep hakaret ederdi , siddet uygulardi evi kırar geçirirdi beni hastanelik etti , ameliyat oldum onun yüzünden... İstediğim aile olmakti , beninle ilgilenmesiydi, cok şey istememiştim ondan, dışarı çıkardı arkadaşlarına giderdi gec gelirdi eve , doğum günümde yalvardim biyerlere gidelim yok dedi kendi gitmis iskenderciye birde foto paylaşmıştı yıkıldım cokk kez yıkıldım , bir çocuğumla da hic biyere sığamadım, bagirarak ağladım olmek istedim , evi terk etti gitti kiraci ariyor bi yerden faturalar odenmemis kapanmak üzereydi ailem en sonunda destek çıktı ben de kafaya koydum boşanmayı bir gece oğlum geldi ve daha küçük konusamayan oglum evin icerisinde baba nerdesin diye babasini aradi ve bana gelip ilk cunlesini kurdu 'anne babam nerde' kizlarrr kaynar sular başımdan aşağı döküldü o gece dedim istemiyorum ilgi sevgisini oglumun basinda dursun yeter ,
Anne olmayi cok sevdim çok, rabbim herkese nasip etsin ,
Ama çok da zor , he şuan mutlumuyuz elhamdülillah beklentilerimi kestim , bizi kimseye muhtac etmesin , cocugmn basinda dursun yeterdi , cok dua ettim Allah'a sabrettim dualarim kabul oldu , bana o adami nasil kabl ettin gurrursuz falan dediler ama oğlum, konusamayan oglum baba dedi , o an zaman durmuştu, yoksa bende bu adami istememiştim...
Şimdi iyiyiz yani he ayni ilgisiz sevgisini belli edemeyen bir adam ama bn bunlarin beklentisinde değilim o yzden zoruma gitmiyo, cok iyi bir baba oldu , istediğimizi aninda gerceklestiren ve guzel imkanlar sunan bir baba oldu ,
İkinci cocugu istiyoruz (oğluşum kardeş istiyo) ha bu guzel imkan sunmasi bni burda tutmuyo ben baba evindim bu imkanin iki katini yasiyodum dedigim gibi siz anladiniz iyi bir baba oldu en azindan o benm icin yeter
evladim için ailemi bile silerim .